Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 7

• 48 897
  • 772
  •   1
Отговори
# 90
Кода на Blaga не важи за Манго, както и повечето.

# 91
  • София
Ако някой има код за 20% или повече, който няма да ползва, моля да го сподели на ЛС.

Благодаря предварително! Flowers Bouquet

# 92
Здравейте, дали някой би услужил с код за отстъпка, за поръчки под 100лв., на лс?

# 93
Пристигнаха маратонките, чантата и суичъра. Бяха две поръчки, а дойдоха в един кашон.
Чантата се връща, другите неща остават.
Ако някой иска чантата, да пише, защото след час я връщам. Хубава е, но на мен ми е голяма, иначе не е тежка за естествена кожа. Повечето чанти от кожа тежат доста. Докато не отворих кашона и не видях, че и трите неща са вътре, мислех, че е само сучъра! А маратонките са перушинка. Аз съм размер 40,5 - 41 те са 41,5 и са ми точни до милиметър. Следващия възможен размер е 42,5 това щеше да ми е голямо.
Скрит текст:

# 94
Маратонките са връх!

# 95
Здравейте, имам следния въпрос. Какво става, ако не приемат връщането? Изпращат ли обратно артикула?

# 96
И на мен много ми харесаха маратонките. Азалия, дай пак линк за тях, моря те. 😊
Оф, аз миналата година си оставих една чанта на Тамарис, но сега като я подносих, установих колко ми е неудобна. 🥴

# 97
# 98
Здравейте. Спазват ли се сроковете за доставка, както са посочени в приложението 3-5 работни дни?

# 99
Ами днес получих поръчка от 8-ми, значи точно 5 дни. Впрочем, май всичките ми поръчки от тук, са идвали на пети ден, не по-рано.

# 100
  • Пловдив
Здравейте, ако някой може да сподели код за 20% или повече на ЛС.
Благодаря!

# 101
Ами днес получих поръчка от 8-ми, значи точно 5 дни. Впрочем, май всичките ми поръчки от тук, са идвали на пети ден, не по-рано.
Благодаря.

# 102
Ако някой има активен код за 20, 25% моля да ми пише на ЛС:) Благодаря предварително!

# 103
От 4 до 6 работни дни доставят. Днес им писах, ако може по-бързо да ми пращат парцалките, че за 19 май нещо да си избера в употреба. Отговориха ми, че продуктите се събират извън България и отнема малко време.

Иначе, поръчка от 7 май получих днес.

# 104
Здравейте ... И аз се нареждам спешно за кодче минимум 20% 😊😊😊

Общи условия

Активация на акаунт