Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 7

• 49 702
  • 772
  •   1
Отговори
# 105
Никога не бих ги купила по тия снимки.Ужасни даже изглеждат.А всъщност,са страхотни!Ще ги взема на намаление .

# 106
Като харесам модел търся навсякъде снимки и видеа също, но от много опит с обувки и рядко греша в преценката си, като имам предвид изцяло и само своя вкус. Аз ги взех за 92 лв.
Тук най-често намирам видеа на най-популярните модели и марки обувки
https://m.youtube.com/watch?v=twnm5divIwk

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 00:58 от Анонимен

# 107
Момичета, ако някой има код за повече от 15% за aboutyou.bg, и няма да го ползва, ще се радвам да ми услужи на ЛС.
Предварително благодаря!

Имам код за - 10 % за Златна Рибка - валиден до 31-ви май 2022 г.
Ако някой се интересува - мога да го споделя на ЛС.

# 108
Ами днес получих поръчка от 8-ми, значи точно 5 дни. Впрочем, май всичките ми поръчки от тук, са идвали на пети ден, не по-рано.
Азалия, ти в София ли си? Моята поръчка също от 8-ми ( доколкото виждам стъпките в товарителницата на Еконт) вчера е пристигнала в София, но отнема винаги 2 дни да пристигне до моя град, така, че днес няма да пристигне, евентуално в понеделник или вторник. Всъщност Спиди и друг път са ми бавели неща. Не са много експедитивни.

# 109
Здравейте, търся код за намаление. Може и на лични.

# 110
Омръзна ми да получавам известия за нови отговори в темата и като влезна, да виждам поредната питаща за код! Аман! В други теми такива ги трият.

# 111
# 112
Като да не повярвам, преди малко пристигна смс и поръчка. Суичъра и маратонките за сина остават. Супер са. Роклите обаче ще връщам. Лилавата ми е малка 32 номер (намалена от 230 на 56 лв) подозирах, че ще е, но беше единствена, а розовата е леко прозрачна 36 номер (68 лв).

# 113
  • Sofia
Може ли да се връща бельо (сутиен)?

# 114
# 115
Омръзна ми да получавам известия за нови отговори в темата и като влезна, да виждам поредната питаща за код! Аман! В други теми такива ги трият.

И какъв е проблема да се пита за код? Има някои  хора, които следватповече инфлуенсъри , а те публикуват кодове с които могат да бъдат полезни на другите???!

# 116
  • София
И аз не виждам какъв е проблемът да се пита за кодове. Ако нарушава някое правило, кажете. Ако е спам или искате да се забрани в тази тема, напишете в заглавния пост към правилата на конкретната тема, за да се знае. Лично моето мнение е, че информацията за кодове е също толкова полезна, колкото останалата, която се споделя тук - за качеството на дрехите, доставката, връщането и т.н. Това е тема относно всичко свързано с пазаруването в Абаут Ю (към което се числят и кодовете за отстъпка) или греша??

Приятен ден желая на всички! Simple Smile

# 117
Темата се превръща в постоянно питане за кодове и нищо полезно. Дори да има някъде споделен код, той се губи в следващите няколко страници с един и същ въпрос.  Който попадне на код ще сподели, ако желае, разбира се и не му трябва. Темата иначе става глупава и безполезна  - чист спам!
Освен това си има отделна такава за търсене и размяна на кодове.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 23:28 от Greene

# 118
  • гр. София
Аз пък предпочитам да са тук кодовете. Темата все пак е за About you и пазаруването с кодове е част от това.

# 119
Естествено, че активните кодове трябва да са в темата! Питането за кодове е излишната част. На всяка страница половината включвания са с въпрос "търся код", "искам код", "някой с излишен код" и подобни...

Общи условия

Активация на акаунт