Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 7

• 49 732
  • 772
  •   1
Отговори
# 330
Някой с отзив за тези марки, как са като качество? Отговарят ли си?

https://www.aboutyou.bg/p/wallis/zimno-yake-7688716

https://m.aboutyou.bg/p/cecil/funktsionalno-yake-7971367

# 331
  • Сливен
За мен Сесил са леко уголемени.Преди години когато съм си купувала от ВУ съм вземала р-р С,при положение,че носих М.Сега съм между М и Л,р-р М вече ми е добре.

# 332
  • Варна
На този панталон се чудя...

Скрит текст:
Панталона е хубав стои добре,но съжелявам,че не поръчах по-малък доста е еластичен!

# 333
За мен Сесил са леко уголемени.Преди години когато съм си купувала от ВУ съм вземала р-р С,при положение,че носих М.Сега съм между М и Л,р-р М вече ми е добре.
Благодаря! Избързах и поръчах по-големия р-р. Жалко, че използвах и код. Ще видя какво ще дойде. Мога да пиша и  да ми сменят на М, ако има такава опция. Аз съм между Л и М. На немските съм М.

# 334
Чудя се и аз на розовият Асикс.
Азалия, типично летни маратонки ли са, стават ли за пролет/есен, малко дъждец ако ги поръси, ще протекат ли, как ти се вижда?
Аз взимам 39 номер, сега 39.5 ли да поръчам, или 40?
Поръчах и двата размера, обаче, накрая излезе това, и сега не зная поръчала ли съм или не 🙄

Пп, последно съм поръчала, пък да видим.

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 16:17 от Lemy

# 335
Не са въобще летни. Имат си подплата под мрежата, даже са по-скоро есенни.
Много се извинявам, сигурно досаждам вече, но не знам как по друг начин да обясня, така че човек да вземе максимално точни обувки за себе си от тези, на които номерацията не отговаря точно, затова пак. Аз имам стъпало, отговарящо на 40,5 но купувам 41 и имам лек аванс при пръстите от всички обувки в размер 41, отговарящи си точно на номерацията. От тези маратонки взех 41,5 и са ми точни до милиметър, нямам никакъв аванс от никъде.

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 20:38 от Анонимен

# 336
Здравейте. От няколко часа ми дава, че  не мога да плащам с наложен платеж поради технически причини. При вас има ли го този проблем?
В 16,15 пуснах поръчка и нямаше проблем.

От 19ч до сега пробвам и не става. Ако не ви затруднявам бихте ли пробвали само до момента с избирането на начин на плащане. Не знам дали проблемът действително е технически или само при мен.
При мен стои предварително избрано. Стигнах до страницата с кодовете. Не смея да продължа след това, че ще поръчам. През лаптоп съм, ако има значение.

Много благодаря! Явно при мен е проблемът. Пробвах и през лаптопа, не става. Наложен платеж ми стои в сиво и под него стои надписа за технически проблем.
Да не би да са ви наложили ограничения, ако имате невзети или отказани поръчки от куриери.

# 337
Отказвала съм да взема пратка, не е имало ограничения. Не зная дали изобщо имат такава практика, даже те по телефона ми казаха, че мога да не я взема 🤔

# 338
  • Пловдив
Имам невзети пратки. Все още не са пристигнали. Отказвала съм също. По телефона и на мен ми бяха казали преди, че мога да откажа пратка. Със сигурност има някакви ограничения, защото направих нов профил и от него няма проблем да поръчам с наложен платеж.

# 339
Това значи е причината. Не е лошо да се знае, че при откази практикуват така.

# 340
  • София
Днес трябва да взема новата поръчка със сандалите на детето (ако пак не са я объркали). Разправях се по имейл и по телефон, но код за тая грешка не съм видяла. Пратката е пристигнала при тях днес обаче ми трябва код за едни сандали под 100лв. Ако някой има ще бъде благодарна да сподели пък ако пратят код след ден два ще върна жеста Simple Smile

# 341
Това значи е причината. Не е лошо да се знае, че при откази практикуват така.
Това е предположение. Аз също имах снощи проблем с едната поръчка.
Ако става въпрос за мен, бих се свързала с тях по имейл да попитам имат ли такава практика.

# 342
  • София
Аз взех (и платих) поредни 7 пратки, след което имах 2 отказани (невзети и неплатени), оттогава не мога да поръчвам с наложен платеж. Писах на къстъмър сървиса им и отговорът им беше, че опцията “наложен платеж” е временно ограничена за моя профил, т.к. съм “несигурен купувач”. Хаха

В общи линии ме наказаха. Направих си нов профил и сега поръчвам от него. Засега не съм отказвала пратки. Но според мен тази политика е откровено тъпа и дразнеща. Ансуеар и Фешън Дейс нямат такава. Някак си несериозно е да им купиш неща за над 1 000 лв. и след това за две невзети пратки (и двете за под 100 лв.) да ти блокират опцията “наложен платеж”, казвайки ти, че си несигурен купувач. Wtf??? Rolling Eyes

# 343
  • София
Може би са въвели това ограничение заради силно поскъпналите куриерски услуги. Еконт оня ден вдигнаха пак цените.

# 344
Хм, що за практика.
И то при положение, че като направя поръчка и поискам след половин час да я откажа, те казват, че не може и ме насочват да я отказвам в Еконт, т.е. сами съветват клиентите си да го правят при предварителен и напълно коректен отказ от тяхна страна.
И без това ме дразни, че работят с Еконт, още един дразнител вече имам. Аз мога да поръчвам с наложен платеж, ама самият факт, че така злоупотребяват вече не е ок...Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт