Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 7

• 49 831
  • 772
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Явно проблема е с About you и какво те са заявили, това се опитвам да обясня.

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 20:54 от I.R.

# 421
Че аз кутии и найлони ли купувам,че да ги гледам??
Винаги са ми казвали,да си отворя пратката,но да не пробвам.

# 422
И на мен в единия офис не ми дават да отварям опаковките. Започнах да поръчвам до друг офис, в който няма проблем да ги видя.

# 423
На мен в офиса ми даваха само да погледна както е опаковано, без да отварям. Обаче веднъж заради едни маратонки, които бяха едната 38н., а другата 39н., разбира се го видях чак в къщи, им вдигнах як скандал. Казах, че няма да се разхождам и да затварям пари, заради чужди грешки и простотии. От тогава отварям всичко, гледам обувки, номера, че даже и понякога ги пробвам. Не виждам смисъл да гледам кутия отвън, това е мега тъпо.

# 424

След три седмици носене се е потъркала и пуска розова боя, която ми е изцапала дрехите, ръцете, че и стената на която съм се подпряла.
Може ли да споделите снимка?
Каква цена е била чантата?

# 425
Не съм я снимала още

Каква цена е била чантата?
А това какво значение има?

# 426
  • Sofia
Промо код над 5%?

# 427
DENINA15 още е валиден над 100лв.

# 428
  • гр. София
NADYA15

# 429
  • Пловдив

Код за 15 % отстъпка MIAR15 за поръчки над 100 лв.

# 430
Момичета, в приложението ми излиза код за 20%, но нещо не мога да го активирам. Как става?

# 431
Този продължава да ме смята за идиотка... 🤬

Отговорих му
Скрит текст:

# 432
  • София
Момичета, в приложението ми излиза код за 20%, но нещо не мога да го активирам. Как става?
Плъзваш на дясно като лента и го активираш. Аз имам за 15% само

# 433
Азалия,този е малоумен.Направо съм в потрес,че някой може да смята прегледа за тест.Еконт много си повярваха,откакто са министерска фирма.

# 434
  • София
Аз снощи се опитах да намеря в сайта на АЮ с каква опция се правят доставките, но не открих никъде да пише само преглед ли е или преглед +тест. Защото всъщност това, което получаваме като клиенти, не е приумица на Еконт, а въпрос на договор между тях и АЮ. Каквото е платил изпращача, това изпълнява доставчика.

Общи условия

Активация на акаунт