На априлските душички вече им купуват шалчета и ръкавички!

• 9 333
  • 320
  •   1
Отговори
# 15
Доки Зоя все се хили като водим двамката - Тони и Матей - заедно на консултация. Единият е висок и с пипонеста глава  hahaha, а другият е малка трътка със скрито вратле, но главите все еднакви излизат като обиколка Joy
Вени, това за пипона с най-добри майтапчийски чувства!
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тони подскача половин час на бънджито, за момент се умълча, а когато го погледнах - захлупил се на табличката...спи! Висящ, забил нос  ooooh! Ама е див та дрънка!

# 16
и аз се извинявам, че се повтарям, но може някой да не е видял....ако купувате HIPP мога да ви изпратя оферта с цени на едро...пращайте ми мейл на лични...
Гледам офертата на ХИПП има и на Бебивита...
Как ще поръчаме? newsm78

# 17
  • София
Дея, много добра идея имат юлките!
Аги, снимай го!

# 18
ааа,мараба в новата темичка, много хубава с новите снимчици,Дея благодарско
и една питанка: кога мислите да запишете малчовците на млечна кухня?
Млечна кухня има ли?

# 19
Аги, "млечна кухня" е прието да се нарича кухнята,откъдето се взимат манджите за бебоците

# 20
  • софия
забравих да уточня  doh за Бебевитата....това е друга марка, но пак е на ХИП
аз лично не съм ги пробвала и ще се въздържа засега....поне докато не пробвам дали Рая ще ги яде

# 21
  • 2 етажа над тавана
Тук се подвизавате вече, а Wink

Мисти, и нашата главичка мисля беше 43 на 7 месеца.

Цвети, на мен доки не ми е казвала никога колко е фонтанелата, само я опипва и казва "Добре е".

Жени, получих офертата, мерси, ако реша нещо ще ти пиша на лични.

Идеята на юлките и на мен ми допадна!

За кухня - не знам, май ще си яде от домашно приготвените гозбички на мама Mr. Green

# 22
Хайде и ние да се разпишем в новата тема дето Дея я стъкмила Mr. Green
*в млечната кухня сме ние от почването на 7-ми месец
*много сме кисели и ние откакто спим нощем следобед сме "кисела краставица"
*струва ми се доста натоварващо това с филмовата лента, но иначе е хубаво Peace
*то бива ама това на нищо не прилича вчера писах и побликувах вечерта не го намерих и писах пак а днес си намерих публикацията амммаааха #Crazy това на нищо не прилича hahaha

# 23
Деичка love001 Супер темичка отново smile3501
Ванче, честито Hug А за транспорта - уффф ooooh! големи задръствания голям кошмар ей - и в софия и във варна Tired болна тема #Cussing out
Цвети, ние не правим такива номера, но трябва да измисля ограда за цветята ми, че ще ги обърне отгоре си като стигне до тях Thinking а за фонтанелата - и на мен ми казват, че е ОК и толкова Peace
фурор, точно днес за кухнята се скарахме със свекърва ми - опитва се да ме убеди, че там е по-добре, щото тя така правела (това ако е аргумент), а аз й казах, че не смятам да го правя това - засега ще му приготвям пюрета, имам време, а тя продължи да мърмори...ох не ми се спомня, сори че ви товаря Embarassed...ама ми е болно...само върви и мърмри, а като чу че и на гардина ще го давам живот и здраве.... #Cussing out както и да е....искам да не я виждам поне няколко месеца, но... Sad Cry
Джени, и аз искам бебевита ама за Варна има ли как да стане newsm78

# 24
аз питам за кухнята,защото почнах да се чудя дали да не взема два-три купона и да я пробвам Радоска, ами като два месеца никакъв успех с тези пюрета и каши, омръзна ми само да хвърлям......изяде две-три лъжички от каквото и да й предложа и край, не ще вече......въпреки че първоначално мислех чак към годинката да я записвам,лелееее, започвам полека-лека да си нарушавам принципите, по които уж щях да се ръководя в храненето на детето си

# 25
Цвети, Велина не си удря главата на пода, но все се е случвало нещо някъде да си удари. Няма начин - така добива опит и следващия път е по-внимателна. Wink

Фурор, на детска кухня въобще няма да се записваме. Naughty

# 26
Цвети, Вени вече е станала експерт в пданаето от седнало положение без да си спраска носа, но доста пъти се е удряла. Няма страшно, ако обезопасиш от гледна точка на остри ръбове и ъгли на мебели. Иначе в самия под от толкова ниско не е проблем, наистина. Нашия ортопед обясни, че трябва да падат и се удрят от съответната височина на всеки етап - лазене, ходене - за да свикнат и да са по-сръчни в бъдеще и да несе удрят по-опасно тогава - не знам дали го обясних добре, че много ми се спи... А, за фонтанелата не знам колко ни е, знам само че есравинтелно малка.

Дея, идеята за филмовата лента е оригинална , но така както те са го направили - нищо чудно че пустия сървър вечно е в криза, ега ти!  Shocked Аз затова предлагах нещо като букета на декемврийки 2005, за да е не само красиво и оригинално, но и по-леко, иначе ми се струва нечестно спрямо всички потребители на сайта да товарим така яко темите, юлките все пак малко са се олели според мен  Crazy Но, каквото решите, аз от другата седмица от вторинк ще съм по-свободна, и приемам всякакви задачи  Hug можете да разчитате на мен, аз също ще помисля няма ли да ми хрумне нещо  newsm78

# 27
Тони яде бананова каша Лека Нощ и сега след усърдно въртене и дупене заспа.
От моите предложения за ядене се замислих, че млякото нещо му липсва  newsm78 само нощем суче, както и сутрин рано. Май хич не стига...

# 28
Дея, идеята за филмовата лента е оригинална , но така както те са го направили - нищо чудно че пустия сървър вечно е в криза, ега ти!  Shocked Аз затова предлагах нещо като букета на декемврийки 2005, за да е не само красиво и оригинално, но и по-леко, иначе ми се струва нечестно спрямо всички потребители на сайта да товарим така яко темите, юлките все пак малко са се олели според мен  Crazy Но, каквото решите, аз от другата седмица от вторинк ще съм по-свободна, и приемам всякакви задачи  Hug можете да разчитате на мен, аз също ще помисля няма ли да ми хрумне нещо  newsm78

Thinking Thinking ммм да права си за това,просто ми допадна идеята да разнообразим,аз предлагам същото като теб един голям букет със снимките на децата и под всяка името,цветята най подходящи според мен са маргаритките  Grinning
Значи другата седмица като се освободиш /и аз ще мога в сряда/четвъртък/ да започнем да го правим  Grinning

Утре ще се видя с Рина  Grinning ,ще направя снимки и ще докладвам  Grinning

# 29
  • София
Деичка, мерси за темата и обновената снимка на дечко, аз докато ти пратя съобщение и ти си я сменила  Hug Предай специални поздрави и целувки на Рина и Скарлет от нас!  Hug

Май ще почна да се ровя из форума за информация са обиколката на главичката и гърдичките. Само на мойто и на Сончето ли е все още по-голяма главичката? Мисти, защо вече не си Мисти? на моя малчо главето му е 47 см, а гърдичките 43,5 см.

За фонтанелата - незнам колко е, но не е малка.

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 23:04 от Данче-Калпазанче

Общи условия

Активация на акаунт