На априлските душички вече им купуват шалчета и ръкавички!

• 9 319
  • 320
  •   1
Отговори
# 30
Дея, тенк ю за темата Hug
Мисти и ние сме с малка главичка - 42,5, гърдите са повече.
Фонтанелата, не сме я мерили, но като опипам ми се струва, че е поне 1,5 на 0,5.
За кухня -  нашата прабаба се е заела да ни готви пюрета, за да "не кара детето само на купешки". Аз съм доволна.
Цвети, Симона поне 4-5 пъти си удря вече носа. Тя свикна на спалнята да пълзи като забива глава и вдига тогава дупето, но на земята това не става. Всеки път ми се свива сърцето, дано скоро да схване разликата.

Много е яко това с лентата, но много тежко за форум.

# 31
Ееее, ето ме и мен, за да се разпиша в новата темичка!

Дея, благодаря за темичката!  bouquet

Мисти, аз не знам мерките, щото картона не е в мен, другата седмица ще ходим и мога да доложа.

Понеже пак съм без мъж тази вечер си спретнахме един бирен купон с мама, тъкмо си тръгна.

Фонтанелата на Преси и аз не знам какви размери има, но доста е намаляла, сякаш скоро ще се затвори.

# 32
Благодарим за пожеланията. Пуйката вече я изядохме и сега такааааа ми се доспа не е истина. Щях да ви черпя и вас , ама не намерих такваз картинка Mr. Green.

На нас пък никога не са ни мерили гърдички. Веднъж като питах док и той ме изгледа и накара да повторя за какво иде реч newsm78.

Утре реших да ходя  с майка ми и малката на Коледен шопинг. Ся американските мами да не ме обявят за луда, моля, моля! Трябваше маман да види на живо що е то "черен  петък", щото там само по ТВ го давали като куриоз Mr. Green.

# 33

Утре реших да ходя  с майка ми и малката на Коледен шопинг. Ся американските мами да не ме обявят за луда, моля, моля! Трябваше маман да види на живо що е то "черен  петък", щото там само по ТВ го давали като куриоз Mr. Green.

Яяяя кажи и на мен що е туй "черен петък"  Mr. Green

# 34
Дея, Миси сигурно си е легнала след пуйкопречждането, затова аз мога да ти задоволя любопитството Wink.
Това им е първия ден от коледните намаления, когато всички американчета се юрват по магазините

# 35
  • 2 етажа над тавана
Момичета, Маги пак явно я почнаха зъбите - от обяд ми яде на всеки 2 часа, отказа категорично пюрето, мрънка, дано поне този път излезе бързо зъбчето Praynig

Мисля да се ориентирам към завивките, докато тя е задрямала, че не знаем какво ни чака през нощта.

# 36
  • София
Ех, кога и ние ще доживееме коледни намаления  ooooh!....

Филипка, подсети ме, че имах нейде бира за допиване та ти казвам Наздраве!

# 37
И на мен ми остана бира, ама чаках някой да ми вкара една виртуална наздравица Mr. GreenДанче, мерси за компанията, наздраве!

# 38
Здравейте!
Аз да се включа за кухнята - нашата кухня е от 4 месеца. Екатерина беше записана и в началото си ядеше всичко оттам. От два месеца обаче не иска да го яде, може и от зъбите за ги прави тия номера. Напоследък имаме доста проблеми с това хранене де, отказва да яде зеленчукови пюрета, месни, супички, попари - абе общо взето налита само на сладки неща. Иначе оня ден бяхме на консултация, добре сме с килограмите - 9,500 и 72 см. Но с това ядене ме побърква направо. Има ли и други капризни като нас?
За фонтанелата - нашата се е затворила вече.

# 39
Напоследък имаме доста проблеми с това хранене де, отказва да яде зеленчукови пюрета, месни, супички, попари - абе общо взето налита само на сладки неща. Иначе оня ден бяхме на консултация, добре сме с килограмите - 9,500 и 72 см. Но с това ядене ме побърква направо. Има ли и други капризни като нас?

Ооо има,имаааа много капризна е даже,отказва ми всякакви пюрета на почти всички марки,засега приема понякога само на Нестле  Rolling Eyes ама до кога  Tired

# 40
Честит имен ден на голямото и малкото Кате  bouquet
И лека нощ smile3524

# 41
Честит имен ден на Катетата!  bouquet

# 42
Честит имен ден на сладките ни Катета  bouquet.
Дея, приятна срещичка с Рина и Скарлет-Елизабет/усети ли завистта ми Blush/ и специални поздрави и от нас.Чакаме снимков материал с нетърпение Peace.
Фил, що не си сервирала кафенцето? Crossing Arms
Данче, главата ни на 6 м. е 43,8 а гърдичките 44,5 Peace.
Бабълче, дано е зъбче и избие много бързичко/дано вече да е избило дори нощес Praynig/
Абе, хораааааааааа аз най-важното забравих да се похваля.Проряза ни и 3-тото зъбче и в резултат- нощ без нито 1 събуждане.

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 08:41 от petrovavania

# 43
Добро утро, момичета!
Бързам да мина и да почерпя за първия имен ден на моята Екатерина и бягам, че днес мноого гости ни чакат!  party023 newsm38 Wine Glass
Деичка, и ние се пробвахме с Нестле, ама и тях отказа. Ами ще я оставя да яде каквото си иска, хич няма да я мъча. Да вземе да стане злояда да не ще съвсем нищо...сега поне каша и плодови пюрета яде с голям апетит.

# 44
  • 2 етажа над тавана
Честит имен ден на Катетата и от нас! smile3525

Момичета, за пореден път съм възмутена от бг лекарите - една приятелка я лекуваха 3 седмици от пневмония, а се оказва, че имала тромб в белия дроб, а беше в болница, не е да кажеш вкъщи да си е седяла, ами под наблюдение на лекарите и чак преди 2 дни са го открили. Тия хора направо се чудя за какво получават заплати #Cussing out Направо са за  #2gunfire

Съжалявам, че рано сутринта с такива неща ви занимавам, ама просто издивях като разбрах!

Лек ден ви желая! Hug

Общи условия

Активация на акаунт