На априлските душички вече им купуват шалчета и ръкавички!

• 9 338
  • 320
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Добро утрооо  Hug

Филипааа, аморееее, пииий едно яко, дълго и вкусно кафе, седи тук и ще ти се пооправи настроението. Поне ще се постарая  Mr. Green

За осиновянето - наистина много тежка тема, и аз немисля да я коментирам, само сподели, че и мен ме връхлитат такива мисли.

За мигането - мерсаж, спасихте лекарката ми от поредно безумно обаждане "Алооооо... ами детето ми немига  Shocked!"  Mr. Green

# 211
Сега се натъкнах на една тема и исках да споделя с вас.
Скоро мецанка беше споменала, че след смяната на ника й иска постоянно регистрация.
Оказва се, че е важно да си запомниш името, с което си се регистрирал, то е това, с което можеш да се регваш, независимо, че в момента си с друго име, наречено екранно.
Дано сте ме разбрали.Ако не-ще пусна линк към темата, която четох.

# 212
Добро утро!
Честит 7-ми месец на Юли и Скарлет-Елизабет!
Момичета внимавайте има явно някакъв вирус в петък вечер цяла нощ не съм спала - гадене и повръщане, виене на свят маллле не ща да се повтаря. Добре че малчо е ОК! Мина за една вечер, а на другия ден все едно цяла нощ съм пила пила че и съм ги мешала такова главоболие няма hahaha
*Взех на Теди добавка към млякото PLASMON - безглутенов продукт. Много е хубаво сгъстява млякото като бисквитки на прах с много неща вътре Peace
http://www.plasmon.it/prodotti/320_awPlasmon.aspx?pType=p&na … 751&ageRange=
Най-вероятно вие тука точно за тия продукти си говорехте  Embarassed ама аз открих топлата вода Mr. Green
*За осиновяването и аз не бих рискувала. Още и не искам второ, незнам кога ще се реша.Мъжа ми е готов и второ и трето....
*И сироп за подсилване на имунната система също пием http://www.erbavita.com/ing/junior_immuno.htm

Последна редакция: пн, 27 ное 2006, 10:55 от mama79

# 213
  • София
Добро утро, мацки!

Данчеее, изпихме го мелнишкото  Laughing А вчера си взехме Маврудец  Mr. Green
Ех, много хубав уикенд си изкарах аз - хапване пийване, много гости и на пазар даже ходих...  Мнооого съм доволна!

... и даже скоро си мислех, че не е опикавал нищо, дали е почнал малко да задържа или просто късмет Thinking Whistling

И аз това забелязах, като пробвах да му взема урина. Като бях там и се стискаше, а щом му изчезнех от кръгозора и веднага се изпишкваше; и това 2 пъти- май е станал срамежлив  newsm78

# 214
Добро утро.На Мадлен и няма нищо след падането на дъската слава богу но този инцидент ми съкрати живота с няколко години.Дано на никои не му се случва.
Филипа и Мади боледуваше често и за това и давах ЕСБИРИТОКС по 10 капки дневно, 10 дни.Това и за имунната система и е напълно безвредно , от тогава не е боледувала
Мади си мига и даже прави муцки с примигване.

честито на месечковците

# 215
Филипа и Мади боледуваше често и за това и давах ЕСБИРИТОКС по 10 капки дневно, 10 дни.Това и за имунната система и е напълно безвредно , от тогава не е боледувала
Имам го този Есберитокс в нас, предният път му го давах успоредно със сиропите, но като се пооправи и спрях.Сега не му давам, но мисля да започна и да продължа и след оздравяването му, дано има ефект.
Благодаря ти!  bouquet

# 216
  • София
Фил, а какво ти е мнението за този сироп, който е показала мама79? Аз много се замислям за нещо подобно -я сироп, я витамини (те всъщност на таблетки ли са  newsm78), защото като чета тук и много се плаша от болно дете  Confused

Данчеее, изпихме го мелнишкото  Laughing А вчера си взехме Маврудец  Mr. Green
ААААаааааааххххх, тиии!  Mr. Green Ренка, защо не пишеш за срещата, неискаш ли да ни видиш?

# 217
  • 2 етажа над тавана
Здравейте.

Честит 7-ми месец на Юли и Скарлет-Елизабет!   bouquet

Фил, бързичко да се оправя зета, много да го нагушкаш от нас с Маги! Hug

Нещо съм днес без настроение, не ми се пише, но ще гледам да ви чета.
Айде, мацки, лек ден Heart Eyes

# 218
Данче, нямам поглед в/у сиропа, който мама79 е показала, единствено този имуностимулант, за който с елима споделихме.
Аз някакъв специален ефект не съм усетила, но може би защото не го давам сериозно, а само при вече създадена ситуация.
Мисля, че тепърва ми предстои да го тествам, за това и аз не съм много ориентирана.
А пък се ужасявам при мисълта, че може да имам болнаво дете.Дано е нещо временно Tired
балонче, ще го нагушкам като се събуди Hug
Явно мрачното време и липсата на слънце се отразяват зле на настроението на повечето от нас...като се прибавят и някои други дразнители денят ми изглежда съвсем скапан.

# 219
Здравейте,
да споделя за въпросното гнявене....Ами гуши се и се радва кото го протискам ,но целувки не дава
от чужди хора понякога плаче newsm78Това е от скоро,но и от познати се е случвало Thinking
Понякога плаче като ми види гърба ,а също и ако реши ,че иска да е в мен недоволства
Царевица май въведох с царевични пръчици JoyМногооо ги харесва.А и дъвчи ъс затворени уста newsm78Възпитан hahaha

Абе вашите бебоци клатят ли се сякаш танцуват???
Ние го правим седнали(като яздене на конче)
Прави(точно като танц)
По коремче(ето така забихме и нос)

Мецанка(НЕВЕНЧЕ-ТРУДНО МИ Е ДА СВИКНА ОЩЕ....)Тази рецепта пак ще ти я искам ,но по-нататък.Да си знаеш  bouquet

Ние още не сме излизали никъде без мънчо и май скоро няма и да стане

А как ми се иска и моето свеки да идва само на посещения...... Thinking
Лек ден за сега.Ние излизаме  bouquet

# 220
Ох аз пък нещо се чувстам много зле от няколко дена, нямам настроение, в някаква дпресия съм, реве ми се, само глупости си мисля абе с две думи много съм зле Confused

# 221
Мами, имам един въпрос: ВАШИТЕ БЕБЕШОЦИ КЛАТЯТ ЛИ СИ ГЛАВАТА ВСЕ ЕДНО КАЗВАТ НЕ?
Димитрина прави така от около 10 дни и вече взех да се притеснявам. Около 15-20 пъти на ден, докато е права, докато яде, докато пълзи,,просто постоянно. В 5-тия месец потреперваше и тогава тичахме по София по лекари, но ни казаха че има увеличени мозъчни вентрикули, но не било патологично. Оттогава каквото и да кажа на нашата педиатърка, все ми казва нищо й няма. Е, да ама аз си се притеснявам. Та ако имате наблюдения да споделите за да се успокоя (или уплаша).

# 222
Галче,ние не правим НЕ,но потреперваме понякога.Както ако опиташ нещо гадно на вкус и потреперваш.Сега се притесних newsm78Мислих ,че не е нещо сериозно Thinking

# 223
Здравейте и от нас.Още сме без компютър и в момента ви чета и пиша от офиса,но рядко ходя там.
Благодаря за пожеланията и ето ви почерпка за вчерашния ДВОЕН празник на Стенли
-

.
на нас ни хареса уикенда да разпускаме и малкия го оставяме на бабите  и изчезваме ходихме миналата седмица  на почивка , а тази на дискотека и се цувствам много добре.
 Честит 7-ми месец на Юли и Скарлет-Елизабет! и на всички ,които съм и ще пропусна заради компа.
За мигането-мига единствено когато го снимам с фотоапарата и сече ми е много трудно в къщи да му направя снимка..
А плазмонките ги обичаме много,ядем ги с кеф а вчера племеницата му даде кифла с мармалад и така хубаво се облизваше и си искаше ОЩЕ,но мама каза нееее.
Гледам,че сте обсъждали и за второ дете-аз съм против,едно ми стига а и аз съм едно дете,но мъжа ми иска второ ,че и трето.
Приятни занимания с дечицата в това гадно време и целувки от Стенли.

# 224
Цвети, потреперването Велина го прави винаги когато се изпишка. Това го знам от брат й, когато почна да пишка на гърне - тогава забелязах, че го прави. Мисля, че е нормално.
Танцуването при нас е под формата на скачане на крака. Вече мисля, че се сеща, като и кажа "скок-скок" и започва лудо скачане. Joy

Общи условия

Активация на акаунт