На априлските душички вече им купуват шалчета и ръкавички!

• 9 331
  • 320
  •   1
Отговори
# 225
Ей Цвети, не се шашкай - това е нормално. Тя потреперваше ей така от самосебе си, не като яде или като е гневна. Просто както си лежи.

# 226
И Преси потреперва, когато пишка Laughing

А танцува от седнало и изправено положение Mr. Green

# 227
  • София
Привет от нас!
Цвети, Мати се подрусва като е прав като свива коленцата, а като седи прави точно, както го описваш - като яздене на конче!

# 228
  • софия
привет от нас Hug
честито на всички празнуващи  bouquet

имам питане до момичетата които се интересуваха от ХИП пюретата..дайте да уточним дата за поръчка.. да фиксираме дата като краен срок, че да си правим сметката на времето и парите..предполагам на повечето ще е удобно първите дни на декември /съдейки по мене си и `помощите` за майчинството  Laughing/
след заявката нещата пристигат за 1 ден...

весел ден на всички...ние излизаме на разходка и да позяпаме изложението в НДК

# 229
  • София
Ще сдухате априлчетата с тези депресии! Naughty
Ние треперим целите понякога като се кърмим и потрепваме като се изпишкаме.
Есберитокса...изпихме едно шишенце от него вече преди 1 месец. Но някой ми беше казал, че е хубаво да се дава 2 седмици, след това почивка и после пак 2 седмици и така.Става въпрос за всички продукти на основата на ехинацея. Ама колко е вярно... Rolling Eyes
Филипа, и ние три пъти вече си боледуваме през около 3-4 седмици....Основен виновник-топлото време Tired и болнавите роднини Close

# 230
  • София
Ексче, мерси за FrameShow-то! Аз търсих нещо free, ама не можах да намеря програмка от този тип  Sad Някои хора ни бъзикат, че яко сме се смахнали, ама като си кача някакъв краден софтуер и се чувствам като престъпник. Откакто преинсталирахме последния път, всичко ни е лицензирано, дори игрите и музиката. Надявам се, скоро манталитета и доходите ни да пораснат толкова, че  всички да почнат да си купуват софтуера!  Peace

Изтърсака съм на фамилията и ме гнявиха мнооооого, и от тогава не понасям да ме целуват и "гняват", направо получавам клаустрофобия , затова ще се опитам да спестя и да не причиня това и на Анни в бъдеще !
Това с гнявенето е сложен проблем  Thinking Баба ми беше доста обрана откъм емоции и майка ми винаги се е оплаквала, че си е мечтала за майчина ласка. Майка ми пък, точно обратното - гняви ни до побъркване, направо ми се гади  Sick Трябва да се уцели баланса, както и с всичко останало  Peace

... давах ЕСБИРИТОКС по 10 капки дневно, 10 дни.Това и за имунната система и е напълно безвредно , от тогава не е боледувала
Този ЕСБИРИТОКС сигурно ще да е доста полезен - щом има БИРИ в него, а Данче?  Mr. Green

ААААаааааааххххх, тиии!  Mr. Green Ренка, защо не пишеш за срещата, неискаш ли да ни видиш?
Искам, много ясно! Само дето бях забравила за срещата  doh Бройте ни и нас и в петък да ме подсетите пак!!!  Praynig

Искам да питам тези, които ползват бънджи, с цяло стъпало ли трябва да стъпват бебоците, или само на пръсти?

Последна редакция: пн, 27 ное 2006, 19:32 от Renkata

# 231
  • София
На цяло, Ренка!
Жени, аз съм ОК за когато кажете!

# 232
  • 2 етажа над тавана
Маги се поклаща яко като е права - нещо средно е между брейк и кючек. В седнало положение - като на конче и тя прави.

Потреперва и Маги като пишка - точно едно такова потрисане прави все едно нещо гадно е хапнала.

Ренка, Маги вече не иска в бънджито, но я слагах на пръсти да е, че иначе на цяло ходило тя си кривеше крачетата и затова. Не знам дали така трябва, де newsm78

От около седмица си има ново любиво занимание - сбръчква нос, присвива очи, озъбва се и почва да сумти с хилене. Много е смешна, особено като вземем да я имитираме Mr. Green

# 233
Та-да-да-даааам!

Взех си изпита по кормуване!  newsm44 newsm68 moresmile

Много съм щастлива, защото преди години два пъти съм късана.

На първо време само да ви почерпя:

и да поздравя всички, които също имат повод за празнуване днес! а после отивам да се разлегна че съм ей така  #Crazy и по-късно ще се върна да чета.

# 234
Честито, Невенче! newsm44Представям си колко си щастлива Peace
Момичета, благодаря за поздравите за порасналото ми момче  party023!
Болничките бързичко да оздравяват Praynig.
Бънджи не ползваме, също като паяка ни го забрани ортопеда Naughty.
Не мига и не потреперва или поне не съм забелязала newsm78
Гале, това с въртенето на главичката го правят почти всички деца от нашата компания-направо имам чувството, че ще им се отвинтят главите newsm62.Мисля, че нямаш повод за притеснение ама НИКАКЪВ Hug.
И честито на прекрасната ни наборка Скарлет-Елизабет Hug.

# 235
  • София
Жени, после да разказваш какво интересно има в НДК! Може ли да се влезне с колички или е като миналите години фраш от народ? За ХИП, уф, все неостава време да сметна какво и колко искам,
вие момичета какво ще си поръчвате?

Невенче, Честито! Казвай от кога тръгваш по улиците, дай някакъв времеви пояс, че да се съобразиме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green шегувам се, разбира се  Mr. Green Желая ти попътен вятър както се казва, леко и безаварийно шофиране!   bouquet

И Ст. днес беше на изпит, вече има Е-категория

# 236
Честито на Юли и Скарлет-Елизабет и на Невенка, че майка и вече може да я вози  Grinning

Болничките да оздравяват, а депресираните по-бързо да излизат от това състояние.

Данче, забелязвам че си станала много зелена и озъбена наскоро Mr. Green

Плаче.. после пак..

# 237
Я да вдигна малко темата.

Гале, това с въртенето на главичката го правят почти всички деца от нашата компания-направо имам чувството, че ще им се отвинтят главите newsm62.Мисля, че нямаш повод за притеснение ама НИКАКЪВ Hug.

Добрееее, знчи не сме само ние, да се поуспокоя малко. Вече започнах да търся частния кабинет на д-р Литвиненко.

Ейй, мецанке забравих. Честита книжка. Аз тъкмо ги записах курсовете и съм карала 2 пъти вече. Абе не съм от най-добрите ама да се надявам че ще се справя. После и аз ще се хваля.

Последна редакция: пн, 27 ное 2006, 17:30 от galiabalq

# 238
И аз съм от групата на депресираните Sad Какво ми става не знам, а и Яна нещо не е добре - цял ден си седи в кревата, там си лежи кротка, не казва нищо, пуска по някаква малка усмивка  Sad

На мецанка честита й книжка  bouquet

Данче, лудница е на Произведено в България Confused Не е за колички, според мен.

Главата и Яна я върти много, тя даже се приспива понякога така Rolling Eyes

# 239
Еееее, мецанке, честита ти книжка!Безпроблемно и умно да си я ползваш! Hug

Общи условия

Активация на акаунт