На априлските душички вече им купуват шалчета и ръкавички!

• 9 336
  • 320
  •   1
Отговори
# 240
Да се разпиша и аз: моя дребчо не си върти или клати главата, но
От около седмица си има ново любиво занимание - сбръчква нос, присвива очи, озъбва се и почва да сумти с хилене. Много е смешна, особено като вземем да я имитираме Mr. Green
това го правим много упорито  Hug
 А на депресираните  Grinning Simple Smile Laughing недейте така мацки, идват празници, заредете се с празнично настроение  Crazy

# 241
  • софия
поздравления за Ани и новата книжка Hug

на Произведено в БГ имаше няколко детски щанда с хубави неща...ние предимно детските стоки гледахме...купихме си чувалче за спане на Стеда за 14лв и бодита от /друга фирма/ за по 3,5лв...
беше малко по свободно като въздух и клиенто и зяпачопоток Laughing в сравнение с уикенда....имаше дори и няколко колички с бебешоци, нооо с по двама човека....ние бяхме с кенгуро и на места ни беше доста трудно да стигнем до щандовете....Данче, определено не е за сам човек с количка, но мисля , че може...

# 242
Честито на всички празниващи.
Минавам са мод аотбележа, че бяхме на консултация /замалко да забравя/ и Тони тежи 7760, т.е. с 470 грама е наддал, висок е пак 66 см, подскача като кенгуру, главичката му  е 43, гръди 44. Mr. Green
После ще чета какво сте писали.

Дядо не е починал, но се моля да се оправи, макар че надежда почти няма  Sick...
Акселчо си отиде от нас, кучето ми, за което само рева като се сетя, но...гаден е живота, че напуска добрите създания! Cry
Благодаря на всички, които ми писаха на лични! Добрината се носи във въздуха, дано и други хора да стопли! Hug Blush Sad

# 243
  • София
Честита книжка, Ани! Ще видиш какъв кеф е да се возите двете с бебочка и да ходите където поискаш.

Сумтенето и бръчкането на носа при нас е хит отдавна. Като е много на кеф прави непрекъснато така.

Данче, и аз се чудя какво да си поръчам от Хипските неща. Може би пюренца и някоя каша. А да питам- коя е валидната цена за нас-предпоследната колконка с ДДС-то, нали?

Дадоха ни да ползваме едно бънджи ама Соня само се върти и люлее в него. въобще не подскача. и аз се чудя дали я слагам на правилната височина  newsm78

# 244
Мецанке, честита книжка!  Hug И да я ползваш по предназначение Peace, а не като мен... Embarassed

Току що се прибираме от разходка - не е за вярване колко бързо се скрива слънцето и колко бързо пада мъглата...   Confused А как хубаво спи беба навън!  Blush

Оставям ви, че тази вечер е моята среща със свеки, но без лоши или смесени чувства! Mr. Green
Янче, ти беше казвала - нека баби и дядовци да се разват на внучетата, докато могат! Peace

Чаена, Hug Hug Hug!

# 245
  • София
Аги, съжалявам за четириногия приятел.  cry
И аз имам куче и предполагам колко зле се чувстваш.

# 246
Изтървала съм именници и рожденници през последните 3 дни, да им е честито  bouquet със закъснение!

Деич, вече са ти казали за "черния петък", голям гърч, чак бой става. Малееей беше ужас, пуснали плазма ТВ за без пари дет се вика ама само определени бройки, как да не стане бой Mr. Green #Crazy. Абе друго ако не поне шоу гледам по такива дни.

Ние ръмжим доста често, но не го отдавам на нещо нередно.

Мецанке, честита ти книжка  bouquet, а тез чуднотии дето ги правиш... направо един магазин да си отвориш.

Дея, страхотни снимки, благодаря, че ги сподели с нас.

Брех, какво става с тез никове, влизам днес и половината сменени.

Аги, дано нещата станат по-ведри около вас много скоро  Hug.

# 247
  • софия
Аги, и аз много съжалявам за кучето ти. Ние имахме 2 които си отидоха и знам колко е трудно... Hug

Цените на ХИП са от последната колонка - с ДДС. Ако се събере по-голяма поръчка мога още 3-6% т.о. да взема от тези цени...

# 248
А сега като Яна има Т утре да  я водя ли за кръв и урина?

Аги  spoko

# 249
  • София
Нуни, защо да я водиш за изследвания? Болничка ли е Яничка?

Ох, Аги, съчувствам ти най-искренно  spoko

# 250
Аги, на нас са ни убивали куче, два пъти, последния път беше тази пролет... Много е тежко... Но по-тежко е това което пишеш за дядо ти. Съчувствам ти от сърце, бъди силна и не се отчайвай, щом още има надежда  Praynig

# 251
Аз вече съм си при мама  Heart Eyes тя обаче взе, че ми приспа детето, а трябва да го къпя и сега умувам да го будя ли или да не го  Thinking

Уф, моето хлапе няма спиране, по цял ден седи, пълзи, скача, рита, изправя се на колене, ровичка, нищо не може да му убегне от погледа... Любопитен е като ято свраки и е хитър като стадо лисици.
Най-новия хит е котката, Иво умира от кеф като я види и веднага потегля към нея с радостни писъци, а тя горката се страхува и тича да се крие.  

# 252
и на мен ми е криво и нервно и само ви чета и не ми се пишеше
вчера викнахме лекар, защото детето хич не ми харесваше как е и тя като го прегледа лошо и стана и каза че този спазам който получи веднага трябвало да му се направят инхалаци и се приема веднага в болница, та тичахме за инхалатор днеска го прегледа и каза че е много по добре от вчера и спазамът го няма вече, ТРЯБВАЛО ДА СЕ РЕАГИРА ВЕДНАГА А НЕ ТОЛКОВА ВРЕМЕ ДА СЕ ЧАКА ТОЙ Е ТАК ОТ ВТОРНИК НАПРАВО УЖАС  #Cussing out

# 253
  • София
Аги, много съжалявам за кучето! кога стана - днес нищо не спомена? Не ми работи кю-то и немога да се свържа с тебе!
Ани, честита книжка - дано я използваш по-добре от мене!
Юлче, добре завърнала се!

# 254
Aги, съжалявам за неприятностите около теб Cry

нуниЧ, а с писанчето какво става? Rolling Eyes

юл4е, добре дошла отново сред нас HugРазказвай де Grinning

Хайде, каня ви на

Общи условия

Активация на акаунт