На априлските душички вече им купуват шалчета и ръкавички!

• 9 339
  • 320
  •   1
Отговори
# 75
Мами, Димето е със запушени потни жлези около очите и носа. Някой знае ли да ли се оправя с нещо, защото е така от месец. И толкова продължително ли е по принцип?Въобще има ли спасение или минава от самосебе си

# 76
  • София
Честито на Катета и мъжа на Сминсчо!   bouquet
Нямах време да прочета...направо сте се оляли в тази мъгла да пишете  Crossing Arms, но...
...да, оставям го гол няколко минути преди къпане
....не го извеждам в мъгла.

# 77
# 78
честити именца на Катета
по въпросчетата, Радост я оставям голичка обикновено вечер,преди баня ;
в мъгла и аз не я извеждам, макар да се чудя за днес, висока ми се вижда....
да се оплача - свекито ми захрани детето с кисело мляко днес - това след като вчера й казах,че ще давам кисело мляко най-малко след 2 месеца, бясна съм, дори не се извини, май нарочно го направи #2gunfire никак не обичам, когато тя ни гостува
щях и нещо да питам,аа да,  според една позната, когато бебето ръмжи,значи го мъчи нещо, някой да е чувал подобно нещо?

# 79
  • София
фурор, аз не съм чувала...
Аз на моята затова не го оставям, че ще го захрани с кисело, прясно, масло, сирене, попара и всичко, каквото се сети...и най-важното...ще го направи нарочно!!! Close

# 80
Честит имен ден на Катенцата  Hug

Ванче, ама клюката си я биваше. Поздравления за хубавото предложение, което си получила  bouquet И честити ви трети зъб Laughing

Сминсчо, и на мъжлето ти честит рожден ден  bouquet

Мецанке, Драганов и на нас същото ни казваше за подаааааа Laughing, но аз все още не съм я пуснала да вилнее долу. Струва ми се, че долу духа и е студено, въпреки, че съм сложила на одеало до седи Rolling Eyes А и тя по корем издържа 5-10 мин. След това започва да пищи.  Вени така ли беше? Да взема и аз да оставя Яна пък даже и само за 10 мин. да е Rolling Eyes
А за чашката - радвам се, че и при вас номерът е подействал Grinning
Гняването - гнявя, та пушек се вдига Mr. Green Целувам я, гуша я, лигавене до полуда, но не мога да се спра, обичам я.... Heart Eyes

Месо не съм дала никакво все още. Закъсняла ли съм?

Извеждане навън при мъгла  Naughty
Гола  я оставям за 3-4 мин. преди къпане.

Aaaaa свекито Naughty не й давам да се меси в захранването. Каквото кажа това прави. Слуша ме, защото иначе няма да й водим Яна Mr. Green

# 81
според една позната, когато бебето ръмжи,значи го мъчи нещо, някой да е чувал подобно нещо?

Моята си ръмжи щото си е мече  Laughing така де, забавлява се по този начин, и то съвсем съзнателно - ръмжи насреща ми и се хили, аз отговарям с ръмжене, после тя и така... мисля че просто експериментират с гласните си струни. Единственият случай, когато ръмжат и се мъчат според мен май е онзи дето свършва с изобилни резултати в памперса  Mr. Green

Данче, много Е-та бе  newsm78 в голям чудеж съм, обикновени или плазмонки... май все пак плазмонки...

Галя, не сесещам какво беше това - изглежда като едни кристални миниатюрни мехурчета ли или се бъркам с нещо друго? Имаше и белички точици, но това са запушени мастни а не потни. Занм че доста бебета имат и от двата вида и минават от само себе си, но ако са много, може би идете на лекар  Thinking да не е от нещо с което я мажеш, знам ли...  newsm78

Ванче много интересно и полезно наистина Hug

нуни ми не помня, аз я оставих на пет месеца още на пода Rolling Eyes май пръво за по малко беше, после повече. Янчето не се ли обръща сама на гръб, защото Вени си се обръщаше и си джвакаше някоя играчка като и писне на корем. А сега е само там, в кошарката не си играе никога, на спалнята изключително рядко ако има някой с нея. Пък е здрава, не е настинала. Дорине постилам. Да не говорим какъв имунитет трупа, вЕрвай ми - дори със спиртни кърпички съм бърсала по ъглите и под праговете и тя пак току ми се нахили с почернели от прах ръкави, открила поредния забравен от мен тъмен ъгъл  Rolling Eyes "захранила" съм я с всякакви боклуци  ooooh! и то не нарочно  Embarassed пък на, здраво и активно дете е, та аз пода продължавам да го препоръчвам  Peace

# 82
  • Русе
Ами, neven4e Grinning, и на мен ми се струва ужасно много това 120г месо (имаше и 20г ориз) в тази рецепта - четох я в библиотеката на biberon.bg, но аз рядко готвя месни пюрета и винаги слагам на око.

petrovavania, много полезно това!

furor, споко с това кисело мляко - нищо фатално не е станало... Гадното е, че не слушат бабите и си действат смело по тяхно усмотрение - моята беба като я захраниха с крем-карамел (сиреч цели яйца), без да съм въвеждала жълтък...какво да кажа?  ooooh! Добре че нямаше последствия... Tired
За ръмженето - ми моята и от кеф ръмжи.

Оф, все забравям и аз да кажа, че и ние пием вода от обикновена чашка с тясно гърло поне от месец - то не бяха биберони, накрайници и чудо  Whistling - не ще и не ще... само така лочи и тя като котенце, ама се и олива доста, затова при всяко даване я увивам в хавлиена кърпа...и така... А си мисля даже, че от някое малко шишенце (тип шот-че) може и по-добре да се получи newsm78

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 13:39 от Ilenka

# 83
  • София
Относно Е-тата - тези двете, в обикновенните бисквити Е 500 и Е503 са емулгатори. В Плазмонките 3 Е-та  са даже повече Mr. Green Е500, E503, Е336 - емулгатори + антиоксиданти. Е-тата, всъщност не са страшни работи, те показват, че са тествани за безопасност и, че се одобрени от Европейския съюз. Друг е въпроса, че в Плазмонките са обогатени с много витамини и минерали и разни др. работи.

# 84
Аз днеска съм в размисли как да разнообразявам менюто на малката и как да почнем да ядем с лъжица, ако някой има предложения да  казва.
Грис въвелили сте и ако да как го приготвяте?

# 85
Невенче, пъпчиците нямат връх. Просто дребни, зачервенички и дразнещи окото. Докторката каза, че са запушени пори. И каза да не мажа с нищо сами минавали ама това вече 1 месец.

Мимка, грис давам - във вряща 70мл вода слагам 1 супена лъжица грис и бъркам докато се сгъсти. После добавям половината от някое плодово пюре, което обича. Това го яде за следобедна закуска.

# 86
Като заговорихте за пъпки -  Яна има от известно време едни грапави пъпчици по бузите, не са с връхче, не е зачервено, като изпръхнало седи, ама не точно. Мажа я с крема за студ, но те си седят. Бочко ще помогне ли според вас?
Гале, така като ги описваш май са като вашите Rolling Eyes

Мимка, Яна в началото не искаше много лъжицата. И аз й давах с пръст Blush, но тогава ядеше по 20-тина грама само. После заместих пръста с лъжица и нямаше оплаквания Wink

невен4е, там е проблемът - не се обръща от гръб по корем и обратното Rolling Eyes Както я оставя така си седи, само като е по гръб се отблъсква с краката и отскача. Но определено ще я сложа на пода ей сега.

# 87
Момичета на Мадлен преди малко и падна дъската за гладене на главата, за какви симптоми да следя ако е получила сътресение?Благодаря.

# 88
24 часа трябва да наблюдаваш за повръщане, сънливост.
Това знам. Дано нищо й няма на Мадленката Hug

# 89
  • София
Боже, не ми е запазило поста - ще го убия тоя нет!
Елима, ужас, дано да няма нищо!
Нуни, а седи ли бебка? А сетих се за какво ти писах - вземи и кремчена д-р Тайс за чувствителна кожа - аз на Мати така му оправих пъпчиците! Същите бяха, каквито ги описваш!
Мецанке, що си смени ника - две страници прочетох преди да схана, че Невенка си ти! Въобще това нова мода ли е?
Ето нещо интересно за играчките и игрите : http://netinfo.bg/?tid=40&oid=968133
Иначе по въпроса за бебетата и по-големите деца - много си се радват! Мати като види кака и му светват очичките! понякога я викам да го занимава, а е кисел!

Общи условия

Активация на акаунт