На априлските душички вече им купуват шалчета и ръкавички!

• 9 457
  • 320
  •   1
Отговори
# 90
аз това с ника се каня от доста време, но се осмелих чак днес когато ми направи впечатление че на мисти и пази всички данни, т.е. чак сега загрях че може да си смениш ника без да правиш нов потребител. Отдавна искам да го сменям защото мама меца беше от немай къде като не можах да се регистрирам сто пъти със сто версии на моето име. Преди време си направих поща с "невенче" и ми хареса, а после намерих тази снимка и се влюбих в нея... да си издам и последната тайна, от известно време се каня да направя сайт на малката и съм си създала домейн със същото име - та така, от там   Flutter определено оранжевото цвете по-ми ляга на сърцето... но отговарям и на Мецанка, и естествено на Ани  Laughing Ако ми викнеш по улицата "мама Меца" сигурно ще се обърна, да знаеш  Crazy

# 91
  • София
Ако ми викнеш по улицата "мама Меца" сигурно ще се обърна, да знаеш  Crazy
Joy Hug

# 92
  • София
Ако ми викнеш по улицата "мама Меца" сигурно ще се обърна, да знаеш  Crazy
Joy Hug
Laughing Laughing Laughing Hug Hug Hug
Да ви питам - бебчетата ви целуват ли ви? Разбира се, те незнаят да целуват с устни и аз определям като целувка дружеското захапване, което Мати понякога ми прилага!

# 93

Нуни, а седи ли бебка? А сетих се за какво ти писах - вземи и кремчена д-р Тайс за чувствителна кожа - аз на Мати така му оправих пъпчиците! Същите бяха, каквито ги описваш!

Вени, седи, но понякога се килва и пада. Преди малко я сложих на земята, заигра се седнала, 15 мин мълча и си пипка играчките и по едно време бамммм полегна и си удари главата. Тя е свиклана до сега да пада на меко, а този път явно я заболя кратунaта. Но така ще се научи, няма как, колко падания още ще види... Grinning
А кремчето на Тайс някакво специално бебешко ли е?

Яна ако ме целува то е по странен начин - олигави ми бузите, навре си носа в мен, ей такива неща прави.

# 94
  • София
Да, това прави и мати - олигавяне и захапване, ама без да стиска, просто с отворена уста!
Кремчето е за чувствителна  атопична кожа, чакай да препиша:
Балсам
Основна грижа за кожата
при невродермити и много суха кожа
подходящ за бебета и малки деца
Това пише!

# 95
Какво за бърках, направих попара, малката естествено не я изяде с лъжица, нервирах се и с миксерчето за фрапе я направих течна и бут с биберона.

# 96
Имаме си нова темиЧка, а аз още не съм се разписала. Дано да мога да проЧета всиЧко до довеЧера. Честито на празнуващите вЧера и днес   bouquet

# 97
Момичета на Мадлен преди малко и падна дъската за гладене на главата, за какви симптоми да следя ако е получила сътресение?Благодаря.
Трябва да я следиш за : продължителен плач, сънливост, повръщане. Ако получи оток, то я водете на лекар.
Но и ти най-добре знаеш колко силен е бил удара. Ако я е чукнала само, по-вероятно е да й няма нищо.

# 98
Момичета спешен съвет казаха ми да му сложа довечера мед с вестник на гръбчето, защото едвам диша дали може или е малък как мислите

# 99
Момичета спешен съвет казаха ми да му сложа довечера мед с вестник на гръбчето, защото едвам диша дали може или е малък как мислите
майка ми нас само така ни е лекувала като бебета, но вестникът го е дупчила, мазала е с мед и е поръсвала с нишадър, едната вечер отпред на гърдичките, следващата вечер - на гръбчето

# 100

Аз на моята затова не го оставям, че ще го захрани с кисело, прясно, масло, сирене, попара и всичко, каквото се сети...и най-важното...ще го направи нарочно!!! Close
PeaceИ ние така...миналата седмица му беше набутала парче шоколад в ръката и се кефише #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Абе мами,моето дете се изправя на 4 крака и започва да се люшка newsm78И вашите ли правеха така преди да пропълзят напред(защото назад се движим някак hahaha)

и...моля светнете ме извара ли се дава първо или сирене,че не ми се ровиииии Sad

Честит имен ден на всички именници  bouquet

Честит рожден ден на Сминс-човец hahaha(ама го измислих Wink) HugДа е жив ,здрав и послушен

Абе само ние ли сме с такъв огромен гръден кош?Сега аз ще се притесня newsm78А уж не ходихме на плуване hahaha

# 101
Ето ни!
Ей, не мислех, че някога ще ми се наложи да го кажа, ама наистина много сте писали LaughingИначе все гледам да следя как са нещата, че ако изтърва както днес и после няма наваксване.
невенче, честит ти нов интернет облик HugРазбира се, че може да си сменяш заглавието колкото пъти и както искаш, всичко друго си се запазва.Та по този повод искам да питам тези, които са с никове на латиница, защо не ги кирилизирате?
Би било по-издържано според мен, ето например-невенче/neven4e Wink
Вземете пример от Калпазанката Mr. Green

# 102
филипка, хвърли ме в размисъл  newsm78 ще взема да го кирилизирам още днес че да мина с всички промени в един ден... а иначе - ами май по навик  Thinking

Цвети, точно това е предвестникът на пропълзяването  Simple Smile а за гръдния кош, спокойно - колкото по-едро е детето, толкова повече гърдичките изпреварват главата, това есъвсем нормално.

Елима, акосе е разплакала веднага, най-вероятно е ОК. Иначе момичетата са ти написали какво да гледаш. Дано нямате проблеми  Praynig

Вени, целува ни да. Убедих се че е целувка а не нещо друго, защото го прави когато няма никакви нужди а просто исе играе и е гальовнонастроена. Само че тя си лепва отворената уста на бузата ми без да хапе и ме хваща с ръчички през врата  Heart Eyes

# 103
Ето ни и нас  Grinning
Видяхме се със Рина и със Скарлет-Елизабет,страхотни сладурани и двете.Рина е много хубав човек,много земна и усмихната
Ето няколко снимки

Ние е Дея-Мария

Ето ни и четерте

Скарлет-Елизабет

Дея-Мария и Скарлет-Елизабет

Пак Дея-Мария и Скарлет-Елизабет

# 104
Големи са сладуранки и двечките  Heart Eyes а и Рина е симпатяга. Ринка, да дойдеш и насааам...

Общи условия

Активация на акаунт