Кутия за обяд-какво приготвяте за училище и офиса-тема 13

• 40 405
  • 767
  •   1
Отговори
# 210
Здравей , ние сме с термоси, кутийки и термо чанта на Декатлон. Прах я в пералнята и после на сушилня, не е мръднала.

# 211
  • shumen
За утре-за закуска-пица,за обяд ще имат в стола славянски гювеч,шоколадче Милкинис,за СЗ-тост със салам,грозде.
За мен-за закуска-пица,за обяд-пиле с ориз,вафла Арбанаси.

# 212
Днес беше такос с пиле с ориз от Събота Simple Smile
За утре ще са бургери с каренца в масло на тиган.

Кутиите са ни от Кауфланд и от Икея.

# 213
За утре - домашни кифлички със сирене, 3 кукита, мусака, краставица, грозде и ябълка.

# 214
За днес чушки с кайма и ориз, палачинки със сирене,препечена филия и суха паста.

# 215
  • софия
Днес за закуска топли сандвичи с луканка и кашкавал, за обяд панирани пилешки филета.

# 216
Един въпрос, тези които приготвяте кутии за децата за у-ще, разбирам че там не си топлят храната никъде, нали?

# 217
За днес има :
З : Топъл сандвич с яйце,масло,сирене и кашкавал;термос с чай;
Вкъщи за обяд : ориз със спанак , таратор;
СЗ : Филия с пастет , мляко с какао.
Вечеря : картофена яхния.

# 218
Един въпрос, тези които приготвяте кутии за децата за у-ще, разбирам че там не си топлят храната никъде, нали?
Да, сутрин й загрявам обяда и слагам в термоса, казва че й е леко топла манджата, днес например беше мусака.

# 219
При мен в термоса издържа доста добре загрято до обяд. Но аз топля към 8ч и обядвам в 12!

# 220

не, къде да я топлят? евентуално с термос или в термочанта.
днес сме на сандвич с луканка и краставица. дъртите на манджа фасул с картофи.
аз пък си нося в стъклена кутия и държа храната в стаята си, за да не топля в микровълнова. на обяд си е екстра.

# 221
За днес карначе с пържени картофки,кетчуп и кисели краставички,банан и ДЗП малина за пиене и десертче с кокос.

# 222
  • София
За днес филета, колсло, тиквеник и кекс. Мушнах и един сандвич с кашкавал, че ми се видя малко. Четвърта година слагам кутии и по старите теми съм снимала и кутии и чанти, тъй че ще пасувам сега Simple Smile

# 223
Beeps всеки ден ли готвиш? Кутиите са ти просто страхотни, разнообразни мм, чак огладнях и аз Simple Smile

# 224
  • София
Готвя, когато мога Simple Smile Това например е последното парче от кекс, който направих в петък Simple Smile Тиквеникът е от неделя. Имам настъргано зеле- просто намачках с майонеза Simple Smile Понякога затварям в буркан с капачката надолу докато манджата е топла и от нещо, което сме яли в събота, мога да отворя и сложа за петък другата седмица Simple Smile Палачинки гледам да правя в неделя и ги въртя до сряда- с шоколад, с крема сирене и шунка.. Изобщо гимнастиките нямат край (работя от вкъщи де). Но и аз съм “майка на годината” и не се втелясвам, ако не е топло, два дни яде едно и също или, недай си боже, ау има захар Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт