Кутия за обяд-какво приготвяте за училище и офиса-тема 13

• 40 408
  • 767
  •   1
Отговори
# 225
  • sofia

Здравейте❤️аз правя само закуска.Взимам си я на обяд 🙂

# 226
Готвя, когато мога Simple Smile Това например е последното парче от кекс, който направих в петък Simple Smile Тиквеникът е от неделя. Имам настъргано зеле- просто намачках с майонеза Simple Smile Понякога затварям в буркан с капачката надолу докато манджата е топла и от нещо, което сме яли в събота, мога да отворя и сложа за петък другата седмица Simple Smile Палачинки гледам да правя в неделя и ги въртя до сряда- с шоколад, с крема сирене и шунка.. Изобщо гимнастиките нямат край (работя от вкъщи де). Но и аз съм “майка на годината” и не се втелясвам, ако не е топло, два дни яде едно и също или, недай си боже, ау има захар Simple Smile
И аз работя от вкъщи, но не успявам да готвя толкова разнообразно, носи по няколко дни едно и също, но няма как. Като ги взема от училище, ходим на парка и не остава време за готвене, все нещо набързо на мултикукъра. Но поне мога да черпа идеи от теб Simple Smile

# 227
Гъста леща с много зеленчуци, малко хляб;  ябълка, чушка, краставица и моркови в 2 кутии (за междучасието и за обяда). Не пожела салата, бавно се ядяла. Да хрупа твърди моркови тогава! Grinning
Този срок само веднъж има часове следобед, ура!

# 228
  • Sofia
Едно дзак от мен.  Simple Smile
Ние подкарахме 10та година с кутия с обяд за моето момиче (15г.).

Пилешко Терияки;  ориз с водорасли;  спанак с шунка;  мисо патладжан и омлет от далечния изток; а за душата от близкия изток - божествен локум Simple Smile

# 229
  • shumen
За утре-за закуска-пица,за обяд-в стола-цариградски кюфтенца,варени картофи,домашен кекс,за СЗ-тост с луканка,грозде,мини вафлички.

# 230
За днес кюфтета от броколи с картофено пюре, охлювче със сирене и морковчета

# 231
За днес бъркани яйца със салам, краставици и черита; ябълка и круша,2 бисквитки с парченца шоколад и 3 соленки.

# 232
  • София
Мусака, питка със сирене, пастърмичка и кашкавал с орехи.

# 233
За днес - Сандвич с топено сирене и луканка, Мусака, краставица, грозде, ябълка и 2 кукита.

# 234
За днес : пица , термос с чай;боб яхния с наденица,айрян , за вечеря : скара със салата домати и краставици;

# 235
  • Sofia
Следобедна закуска и вечните плодове за междинно.

Багета с бургер сос, авокадо пюре, домат, бъркани яйца и дебърцин.  Плодовете - Клементина, грозде,  смокиня и боровинки с две вилички за споделяне. 

# 236
  • sofia

🌼🌼💕❤️❤️

# 237
  • shumen
За утре-за закуска-пица,за обяд-в стола-кебапче,ризото,домашна бисквита,за СЗ-тост с кашкавал,банан.

# 238
За днес огретен с броколи и картофи,кекс,добруджанка и препечена филия

# 239

Общи условия

Активация на акаунт