Кутия за обяд-какво приготвяте за училище и офиса-тема 13

• 40 406
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
  • shumen
За утре-за закуска-принцеси с кайма,за обяд-фарфале с домати и мляно месо,шоколадче Милкинис,за СЗ-пица,бисквити,бонбони.

# 541
# 542
За днес пилешко месо , краставици и черита,мини багета, круша и малини, бисквитки и сок

# 543
За днес чушки с яйце и сирене,гофрети с шоколад и принцеси

# 544
Завиждам ви, че децата ви обичат чушки, у нас само аз ги ям и ги готвя супер рядко...
З: Закуска Пица от Лидл, О: мини руло стефани и краставичка, СЗ: ябълка, банан, 3-4 бисквитки, грозде.

# 545

За днес миш-маш, закуска с гауда от Лидл, крставичка и данонино.

# 546
  • shumen
За закуска-топъл сандвич с кашкавал,за обяд-в стола-супа от леща,кюфте на скара,ризото,за СЗ-баница,пица,вафла.

# 547
За днес сандвичи,баничка с яйце и сирене и за десерт една маймунка.

# 548
Вчера си остана вкъщи. За днес има рибени пръчици, сандвичи с пастет, варено яйце, броколи, грозде, мандарини, кашкавалка и бонбони.

# 549

За днес ще се хапват шишчета с мини кюфтенца, кашкавал и черита, палачинки и мандарина.

# 550
За днес запеканка с картофи,пиле, сирене, сметана и кашкавал, банан, десертче и няколко крекера.

# 551
  • shumen
За утре-за закуска-пица,за обяд-в стола-цариградски кюфтенца,варени картофи,бисквитена торта,за СЗ-пица,грозде,вафла.

# 552
За днес руло стефани със салата от моркови и ябълка,охлювчета със сирене и маймунка

# 553
За днес пилешки хапки, картофени крокети, краставици, мюсли барче, кашкавалка, вчерашните бонбони (извън кадър- не ги забелязала☺️), киви, мандарини и нещо, което трябваше да бъде меки бананови сладки, но се отпуснах с брашното и се получиха хрупкави големи курабии (мекички са само отвътре)...😁

# 554
  • София
Снощи сложих пържолите в кутията и се усетих, че си казах да ги нарежа сутринта. Обаче съм забравила, понеже още ме държеше нервата след като в 9:30 снощи ми сервира “а, и между другото, за утре ми трябва бял кадастрон”. Дообре, е сега го вадя от шкафа за кадастрон.
Другото са пържени филии с дюлев мармалад.

Общи условия

Активация на акаунт