Кутия за обяд-какво приготвяте за училище и офиса-тема 13

• 40 416
  • 767
  •   1
Отговори
# 495

и аз, и аз. Joy
напоследък готвя веднъж като се прибера за вечера и след това по нощите за другия ден. ужасна работа.
днес с ММ сме на телешки кюфтета и салати; каката е на спагети с кюфтенца. имат и палачинки за закуска + плодове.
долче, супер са кюфтетата!

# 496
Освен моркови с подобни подправки стават и много вкусни кюфтенца от тиква.
Слагам също и зелен лук.

# 497
а не може ли със сурови зеленчуци? или няма да се споят...

# 498
  • Sofia
Става със сурови, както са картофените например.

# 499
Сиренце дали ще им върви?🤔

# 500
За днес сандвичи с майонеза и пуешко филе, черита, краставици, маслини, портокал, бисквитки

# 501
  • Sofia
Следобедна закуска за моето момиче (15год.)

Сандвич с пълнозърнест тост хляб, сосове и сладко от люти чушки, пържено яйце, сирене Монтерей Джак, шунка, зелена салата и краставица;  още краставица и чери домати

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 00:19 от Morena

# 502

За днес шишчета и запечен сандвич с яйце и сирене.

# 503
Тuon, имам сварена тиква и за момент си помислих да сложа и от нея, но пък съм я отделила за меки тиквени сладки и се отказах.🙂
Преди години правех едни кюфтета от леща без яйце (замествах с варен картоф), много сполучливи бяха.
Zenata, права си, ужасна работа е да се готви вечер, но предпочитам да знам, че е отметнато и сутрин само да сглобявам или добавям по нещо дребно.🙂

# 504
  • Sofia
Аз вечер правя заготовки и сутрин готвя много бързо и лесно за кутията/те с обяд разбира се.

# 505
Явно не съм толкова бърза сутрин, колкото теб, Морена.😄 Е, правила съм сандвичи, рязала съм плодове и зеленчуци, също правя тортелони примерно или подобни. Но предпочитам да ми е готово от предишния ден.🙂

# 506
  • shumen
За утре-за закуска-домашна баница,за обяд-в стола-мусака,кисело мляко,за СЗ-геврек,бонбон,банан.

# 507
# 508
За днес кюфтета на скара с пържени картофки, краставици и черита, круша,две бисквитки,два бонбона и микс крекери.

# 509
Честит петък!😃 Днес май всички сме сложили в кутиите кюфтета!😅 Май само по начин на приготвяне се различават (нашите са печени във фурната).
За днес в кутиите има кюфте, моркови и краставици, орехи, желирани мечета, банан, грозде, кашкавалка, филия с пастет. Крем супа от карфиол, тиква и ряпа дайкон и мляко с ориз в малката кутийка.

Общи условия

Активация на акаунт