Кутия за обяд-какво приготвяте за училище и офиса-тема 13

• 40 381
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
Днес мързеливи- триъгълните пици закуски от Лидл и бисквити с шоколад.

# 631
днес дояждаме - чили кон карне за едните, сьомга и скариди за другите; за закуска палачинки и един остана без закуска, та намаза с купешки.

# 632
Утре няма да правя кутии за училище. Прибра се днес, болял я коремът. Храната си я дояде вкъщи, като отиде и до педиатърката да я прегледа. Естествено, болките в корема отшумяха веднага след като се прибра от поликлиниката😃, но все пак ще си остане вкъщи и утре. Други оплаквания няма.

# 633
дано не е гнусният стомашно-чревен вирус. отврат е.

# 634
Засега няма никакви други оплаквания, дано не е.

# 635
За утре
Закуска-филии с течен шоколад
Обяд-сандвич в тортила питка на преса
Слетобед-мляко с ориз

# 636
Пека банички-пурички. Доста рошави, че извадих едни стари кори от фризера. Иначе винен кебап за щерката, за дъртите врат със сметана и задушени броколи

# 637
За днес бейби багета,грил наденички с бекон и кашкавал, черита и две топени сиренца,две мандарини, бисквитки микс и прясно шоколадово -бананово мляко.

# 638
Днес чушки  яйце и сирене,питка със сирене,филия хляб и орео бисквита

# 639
  • София
Днес и аз съм на винен кебап с топка ориз и бухтички с пудра захар. Язък за барута и художественото оформление в кутията- забравила съм да снимам 😂

# 640
Днес и аз съм на винен кебап с топка ориз и бухтички с пудра захар. Язък за барута и художественото оформление в кутията- забравила съм да снимам 😂

споко, аз съм по-зле - забравих си кутията Wink

# 641
  • София
Да я беше снимала поне 😂🤣

# 642
Да я беше снимала поне 😂🤣

бях заета да правя кутия на ММ, който...днес е в отпуска Wink та така....Joy

# 643
Развеселихте ме. Сутринта ми тръгна наопаки след като злоядотото отказа да яде гювеча с картофи и наденица и трябваше да правя сандвичи набързо.
Сложих му и царевица в масло, че не е ясно и сандвичите колко ще ги яде 😄.

# 644
  • shumen
Моето тази седмица беше вкъщи и кутии не съм правила.Както се очертава и другата ще е вкъщи цялата и няма да правя,но вече какво да готвя не се сещам.
Долсе,такъв е вируса сега.Моя го започна с гърло и болки в стомаха и  накрая ужасна кашлица и хрема.

Общи условия

Активация на акаунт