Магазин Sinsay - тема 4

• 43 417
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Получих нещата. Зеленият панталон ми харесва и ми става (взех Л), само е малко дълъг, но ще се опитам да го нося така.
Този комплект не изглежда много добре на живо, но върши работа:

Харесвам си и огледалото:

# 541
А "дългото" от комплекта лента за глава ли е или е друго?🤔 Ако е лента, с велкро ли се закопчава?🙂 По едно време щях да поръчвам комплекта, но се отказах, защото не беше ясно от снимките...

# 542
С тел, завива се като заешки уши, много е грозно.

# 543
Добре че не го взех значи...😄 Никога нямаше да предположа, че е с тел. Но важното е да върши работа все пак.

# 544
Не ми се занимава да връщам нещо за около 5 лева. А и вече го изпробвах.
Днес има безплатна доставка, преди малко видях. Но в момента няма да поръчвам пак.

# 545
Pppqqq, ако е удобно би ли измерила панталона горе Blush Нали за този става въпрос https://www.sinsay.com/bg/bg/pantalon-loose-high-waist-7644j-70x

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 13:24 от Liashka

# 546
Защо аз не го виждам този зелен панталон?🤔😄

# 547
Pppqqq, ако е удобно би ли измерила панталона горе Blush Нали за този става въпрос https://www.sinsay.com/bg/bg/pantalon-loose-high-waist-7644j-70x
Да, този от линка е. 39 см, но откъм гърба е с ластик, така че ще се разтяга малко.
Малко се е поомачкал в кашона (имам дрехи от изкуствена материя, които не се мачкат изобщо), но не е нещо особено.

# 548
https://www.sinsay.com/bg/bg/k-si-pantaloni-tip-paperbag-6961j-80x

Тези къси панталони колко са дълги? За височина 160 см. дали ще стигнат до коляното?
Предполагам моделката е висока и са й по-къси.

# 549
Да питам чаши/чинии в картонена опаковка ли са? И в кашонче ли ги доставят? Няколко пъти дрехи съм поръчвала, все са в плик. Сега ако смеся текстил и чупливи предмети как ще ги опаковат?

# 550
Направо трябва да се отпиша от тая тема.

# 551
Аз поръчах 2 огледалца по 1,90 лв. Скромно.😃

# 552
Не съм поръчвала чаши и чинии, но съм поръчвала смесено дрехи и други неща - идват в голям кашон с хартии.

# 553
Не съм поръчвала чаши и чинии, но съм поръчвала смесено дрехи и други неща - идват в голям кашон с хартии.

Благодаря Simple Smile Май ще се откажа, от 4 чаши, ако 2 се окажат счупени...няма да ми се разправя.

# 554
Имат и едни много интересни хартии, нарязани като мрежа, твърди са и обемни. Предполагам, че са еко вариантът на найлоните с балончета...🙂
Бях поръчала съд за масло от керамика- беше в картонена кутия, с найлон с балончета и отгоре с тази нарязаната хартия. Много добре опакован. Обаче имаше няколко леки дефекта като чукнато, което явно явно си е било така още преди да сложат съда в кутията...

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 15:00 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт