Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да гарантирам, че поръчката ми отива директно до офис на куриерска фирма? Или как да извърша пренасочване?
Какво е работното време на магазина във Варна?
Как мога да добавя продукт към съществуваща заявка за връщане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да гарантирам, че поръчката ми отива директно до офис на куриерска фирма? Или как да извърша пренасочване?
-
Какво е работното време на магазина във Варна?
-
Как мога да добавя продукт към съществуваща заявка за връщане?
-
Какво е BIC кодът, необходим при връщане?
-
Как мога да се свържа с магазина, ако имам въпроси относно моята поръчка?

Обикновено дрехи от Синсей взимам за Игра, но не мисля,че още при получаването трябва да изглеждат все една са от ВУ. Това са два от суитшърите, които поръчах. Отвътре са със завалване/пилинг и се чудя какво да ги правя. Да ги почистя и оставя ли.. Ако ги върна да поръчам нови и да дойдат пак такива или изобщо да не правя нов опит .. Може и от материята да е, да са уж рециклирани или не знам и Аз какво / Рециклирани материи също не изглеждат така , а са си с добро качество по принцип/ . Със сигурност вече ще се въздържам да поръчвам дрехи от Синсей..