Магазин Sinsay - тема 4

• 43 412
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
На последната поръчка не мобах да използвам такъв код. Не знам защо.

# 511
На последната поръчка не мобах да използвам такъв код. Не знам защо.

Защото го промениха само за ненамалени.
Но понякога има бъгове и може и да успеете да поръчате с кода.

# 512
Пише в мейла, че е само за нова колекция.

# 513
О, аз не разбрах че искате код за вече намалени. Ми те повечето неща са много добри пари. Къде повече да се намаля?

# 514
Аз исках един бански да си намаля с него, уж е нова колекция и пак не стана.

# 515
Здравейте
Получих мейл за възстановяване на сумата, но уж като натисна и ме препраща към сайта само, не към бланка или формуляр. При вас как беше?

# 516
При заявка за връщане пращат два пъти имейл, но ти нищо не трябва да правиш.
Първият път - че е получена заявка за връщане и да чакаш куриер или да пуснеш пратката в Спиди.
След като я получат изпращат имейл, че връщането е одобрено и да си очакваш парите.

# 517
И при мен пише да си попълня банкова сметка, а аз съм я попълнила преди да изпратя още.

# 518
  • София
Вчера връщах в магазин, получих мейл да си въведа банковата сметка. На някакво супер странно място беше линка - май номера на поръчката цъкнах и го въведох. Излезе ми страница с неразбираеми съобщения, но се е въвело - така ми писаха по Вайбър защото пратих за всеки случай както винаги.
Явно ще работи работата, но още малко време им трябва.

# 519
Благодаря, но съм връщала до сега и за първи път имам такъв мейл да предоставя банкова сметка. Тя си се попълва при самото връщане в сайта, преди да си го генерираш. Помня че имаха технически проблем и тук се обсъждаше. Бутона "натисни тук" ме препраща към сайта, но ще опитам и с номера на товарителницата, да видя дали ще излезне друго.

# 520
  • София
Да ги похваля.
Вчера бях в магазин, харесах си чехли/джапанки. Нямаше номер обаче.
Поръчах ги онлайн, вечерта към 18ч. заедно с един комплект за детето с надеждата да дойдат до сряда.
Днес сутринта са изпратени.

# 521
Дано да ги получиш до сряда. Последния път статусът ми стоя "изпратени" доста повече дни от обикновено. Спиди ли се забавиха, какво беше станало не знам...

# 522
  • София
Досега винаги съм ги получавала на следващия ден. Ако не - здраве да е.

# 523
Мога ли да върна вече изпран панталон- без да е обуван- илика, откъдето минава връзката, се разроши- зачиствашият шев се отдели, отделно има изпуснато на колана отвътре, а материята е силно нищеща се. Пран е на ръка, не очаквах така да се разпадне.
Блузата ми напомня басмите на бабините рокли, директно си заминава обратно, дънките не са зле, но са плътни за лятото и още намалени в момента, та май и тях ще връщам.

# 524
Тази блуза мислех да я поръчам, но видях, че пише, че не може да се пере в пералня и се отказах.

Общи условия

Активация на акаунт