Магазин Sinsay - тема 4

• 43 425
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Тази блуза мислех да я поръчам, но видях, че пише, че не може да се пере в пералня и се отказах.

Прах я в пералня. На 20 градуса- бърза програма и я пуснах и на допълнително изплакване с центрофуга 400. Не мръдна.

Не чета етикетите-всички дрехи ги пера в пералнята и минават на центрофуга минимум 400. Съобразявам се с материите най-вече за градусите и програмите.

# 526
Мога ли да върна вече изпран панталон- без да е обуван- илика, откъдето минава връзката, се разроши- зачиствашият шев се отдели, отделно има изпуснато на колана отвътре, а материята е силно нищеща се. Пран е на ръка, не очаквах така да се разпадне.
Блузата ми напомня басмите на бабините рокли, директно си заминава обратно, дънките не са зле, но са плътни за лятото и още намалени в момента, та май и тях ще връщам.

Виж дали при връщане имаш причина "еди какво си след пране". Ако нямаш, кликни на оплакване и там избираш артикула и въвеждаш какво му се е случило.

# 527
  • София
Моята пратка е в офиса на Спиди. Поръчана в четвъртък вечерта. Изпратена вчера.

# 528
  • София
Мога ли да върна вече изпран панталон- без да е обуван- илика, откъдето минава връзката, се разроши- зачиствашият шев се отдели, отделно има изпуснато на колана отвътре, а материята е силно нищеща се. Пран е на ръка, не очаквах така да се разпадне.
Блузата ми напомня басмите на бабините рокли, директно си заминава обратно, дънките не са зле, но са плътни за лятото и още намалени в момента, та май и тях ще връщам.

Изперете ли нещо се съмнявам да може да се върне.

# 529
Отказах се, заших го.
Много лек и държи прохладно, за вкъщи ще е идеален.

# 530
Обаче Уайкики имаха посочена такава опция за връщане - поява на дефекти след първо пране.

# 531
  • София
Може, но не е нещо масово Simple Smile

# 532
  • Сливен
ХМ имат опция да върнеш защото дрехата е дала дефект след пране.

# 533
Много е полезно това което споделяте за връщане след пране. Не знаех че може, мислех че щом изпереш нещо автоматично става твое завинаги.
Радвам се че макар едва няколко фирми го предлагат, все пак е налично, защото наистина се случва и е редно да може да се върне.

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 17:51 от Lale_Lili

# 534
Някой има ли дъждобран? Бих се зарадвала на мнение и на реална снимка.

# 535
  • have faith and be patient ..
Аз съм в търсене на детски такъв, за момиче на 8г, за зелено училище Wink

# 536
  • София
Аз съм в търсене на детски такъв, за момиче на 8г, за зелено училище Wink
Ако не държиш на Синсей в Декатлон има.

# 537
  • have faith and be patient ..
Декатлон ми е в топ магазините, но реално нямат нищо

# 538

Здравейте! Поръчах в петък по обяд, вечерта беше изпратена поръчката, днес дойде , но отново леко се разочаровах. Да, евтини са нещата, но не очаквам да получавам все неща с дефекти. Sad Обикновено дрехи от Синсей взимам за Игра, но не мисля,че още при получаването трябва да изглеждат все една са от ВУ. Това са два от суитшърите, които поръчах. Отвътре са със завалване/пилинг и се чудя какво да ги правя. Да ги почистя и оставя ли.. Ако ги върна да поръчам нови и да дойдат пак такива или изобщо да не правя нов опит .. Може и от материята да е, да са уж рециклирани или не знам и Аз какво / Рециклирани материи също не изглеждат така , а са си с добро качество по принцип/ . Със сигурност вече ще се въздържам да поръчвам дрехи от Синсей..

# 539
Аз бих ги върнала, без повторен опит за нови. Мисля, че всички от този модел ще са така.

Общи условия

Активация на акаунт