Магазин Sinsay - тема 4

• 43 477
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
  • Сливен
Galena,това май е номера на поръчката ,а не товарителницата.Виж си в профила.

# 361
  • Варна
От кога са махнали опцията Наличност в магазините? Следях едно сако, за да знам дали ще е налично, докато успея да отида до мола, а сега вече не може да се види къде има наличност от даден артикул.

# 362
Днес си взех поръчката. Маските за сън са ужасни (спрямо визията им в сайта и спрямо моите очаквания също...)!!!😡🤬😤 Не знам дали ще ги връщам, защото поне са тънки и сатенени (каквито исках). А и май не ми се занимава заради 2 маски... В Пепко има по-хубави сатенени маски по 2 и по 4 лв (вярно, с бухал и с друг дизайн, но поне симетрични тези, които видях). Но...маските от Синсей нямат много общо със снимките като качество на изработка, криви и несиметрични са, набръчкани (особено лилавата- но пък отвътре е гладка😆), лилавата от едната страна все едно е кръцната отстрани и тогава е зашита (категорично нямаше такова нещо на снимките в сайта)...🙄😒 Също така, бродерията на лилавата маска е доста "по-фина"...🙄 Ето, снимки и скрийншотове:

Скрит текст:

А трябваше да изглежда така...според сайтът:

Скрит текст:

А розовата всъщност е по-несиметрична, отколкото изглежда на снимките ми (обаче поне е по-мека на пипане- няма твърд дунапрен като лилавата и не мирише на нещо като гума като лилавата- дано се отмирише...):

Скрит текст:

А от сайта:
Скрит текст:

Иначе като цветове са същите като от сайта...
Катинарчето е супер сладурско. 🥰

Джаджата за почистване на четки за коса също изглежда добре, струва ми се, че ще върши работа:

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 14:04 от dolce miele

# 363
  • София
Аз пък днес се пазарих с управителя в магазина на Джъмбо плаза да ми свали едни детски дънкови панталонки от манекен. Не можело. Можело да сваля дрехи от манекен само уикенда. Така и не разбрах защо от обяснението му, но се ядосах...нямаше други от модела в магазина.

# 364
Можело да сваля дрехи от манекен само уикенда.
Така де, уикенда няма да го мързи. Тия не са наред - да искаш да купиш и да не може.

Маските наистина изглеждат ужасно.

# 365
Да, ужасни са като външност маските, но се надявам да вършат работа и след пране малко да се "понаместят"...

# 366
  • София
Така де, уикенда няма да го мързи. Тия не са наред - да искаш да купиш и да не може.

А иначе се опита да изглежда толкова любезен... Grinning

# 367

Брат ми работи в подобен магазин за дрехи в мол и  категорично е забранено да свалят дрехи от манекените. Аз също го питах защо е така. Обяснението е, че  могат да го правят в извънработно време, защото се нарушава визията на магазина - минаваш покрай него и гледаш гол манекен. Трябва веднага да го облекат.

# 368
Не е нужно да го оставят гол. Имат и други дрехи. 😃
Вие имате ли някакви кодове за отстъпка? На моя позната редовно пращат, на мен не

# 369
На мен също са ми отказвали и то в доста скъп магазин в Белгия и обяснението беше, че могат да ми продадат, в моя случай беше роклята, чак когато сменят колекцията в магазина и свалят роклята от манекена.

Не знам дали сте обръщали внимание, но в магазините тип Зара и т.н. обличат манекените по определен начин /пращат им снимки/, подреждат дрехите пак по указания и снимки.
Явно е някакъв маркетингов трик.

В Алиекспрес вчера ми излезе ето тази играчка, която аз бях поръчала от Sinsay 😀

# 370
  • София
Освен че има други дрехи в магазина, не знам и кое ще е различно уикендът...

# 371
Освен че има други дрехи в магазина, не знам и кое ще е различно уикендът...

Може би кампаниите са им от уикенд до уикенд

# 372
  • Пловдив

В Алиекспрес вчера ми излезе ето тази играчка, която аз бях поръчала от Sinsay 😀

Миналото лято си бях харесала рокля в Creative, но се чудих заради цената. И докато се чудих ми излезе като реклама в Алиекспрес на три пъти по-ниска цена. Simple Smile Поръчах я и дойде за около 15 дни.

# 373
Опитвам да поръчам, но като натисна Купи и Плати излиза съобщение: Грешка при плащането
Empty card number
Empty card expiration date
Empty CVV
Изобщо ен стига до данни за въвеждане на карта.
А в количката пише с червени букви:
Поръчката може да бъде отменена в рамките на 15 минути след подаването ѝ. След това поръчката ще бъде автоматично приета и обработена, но за съжаление не е възможно да се правят промени в нея, да се обединяват няколко поръчки в една или да се отменя.

Редактирам, видях как става и се оправиха нещата.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 09:35 от alina_si

# 374
  • София
И аз бях поръчъчала от Алито. Доийдоха 2 по-погрешка и директно подарих едното Grinning

Общи условия

Активация на акаунт