Магазин Sinsay - тема 4

• 43 460
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Е, да, разбира се. На един му трябва куфар, на друг - бански. Simple Smile

# 436
Аз бях купувала куфар с един динозавър. Не е лош

# 437
  • Пазарджик
Какъв е  начина да изпратя пратката си от офис на спиди без след това да ме търси куриер за връщане?Последния път я оставих в офис и след това куриера три седмици звъння за същата пратка,а аз дори вече си бях получила парите обратно.
П.с.Знам,че  е коментирано преди време,но не мога да го намеря къде точно е .

# 438
  • София
Какъв е  начина да изпратя пратката си от офис на спиди без след това да ме търси куриер за връщане?Последния път я оставих в офис и след това куриера три седмици звъння за същата пратка,а аз дори вече си бях получила парите обратно.
П.с.Знам,че  е коментирано преди време,но не мога да го намеря къде точно е .
Сайтът им. Секция "връщане". (Обновена е)

Пак поръчах за 100 лв. почти. Уж нищо нее исках. За децата де, даже за едното, че за момчета нямаше в нужния размер.

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 17:21 от Veseto*

# 439
Аз съм си наложила бан - до новия сезон никакви поръчки, каквото и намаление да ми пускат! Stuck Out Tongue Closed Eyes

За обаждането от куриер - просто казваш, че е пусната и ако пак ти звъни,не вдигаш. После може да ти звънят и от централата на Спиди, да питат дали куриерът си е изпълнил задачата. Пак не вдигаш. На мен редовно ми звънят от централат да им потвърдя, че съм предала пратката на куриера. И да съм я предала и да не съм, казвам, че да и край.

# 440
  • София
Те нещата са повече есенни. Аз затова се изкуших.

# 441
Чакам една поръчка утре, нямам търпение . Шорти, панталони, суичъри, пижами

# 442
Aз все още искам онази шарената риза, но тя в момента не е налична, освен това я искам на по-ниска цена.
Иначе в момента нямам належащи нужди, но може да изскочи нещо интересно.

# 443
Някой да е получавал мейл, че имали технически проблем и да им пратя Iban и имена, за да възстановят сумата? Да не е някаква измама?

# 444

Ако някой не е видял Simple Smile

# 445
Някой да е получавал мейл, че имали технически проблем и да им пратя Iban и имена, за да възстановят сумата? Да не е някаква измама?
Аз. Пратих си сметката, но още няма потвърждение. Ами, свери си номера на поръчката, дали е същия.

# 446
  • София
Не че нещо, ама има БД Simple Smile

# 447
какво е БД?

# 448
Безплатна доставка.

# 449
  • have faith and be patient ..
или на моя език Без Деца Simple Smile) оферта за излизане БД

Общи условия

Активация на акаунт