ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 109

• 42 359
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
  • тук и там
Уикенда пийнах и хапнах повече. Храната не беше проблемна, ама пих сангрия доста.Нямам промяна в теглото, спорта си ми върви(поне ми харесва,пък какво свалям  с него е друга тема).
Сутринта -овесени ядки с малко сирене, кафе с мляко
Обяд -една доза диетичн шейк. Може да се наложи да хапна нещо междинно следобед, защото се чувствам гладна
Отчитам иначе 40 мин. кростренажор, и минах доста уреди във фитнеса.
Вечерята не съм я имислила, но ще е режимна.Аз през семицата удържам фронта, обаче уикендите ми  ме провалят за сега..

# 121
Намерих добър калкулатор на калории и макроси, който наистина отговаря на истината при мен:
https://www.calculator.net/macro-calculator.html?ctype=metric&am … amp;x=69&y=21

Ако искате, пробвайте.
Днес тичах 12км на гладно, обядвах 2 пилешки кълки. Довечера съм на кръгова тренировка, ще вечерям същото като обяда.
57.4кг съм.

# 122
Днес се изложих със закуската - кафе с мляко, ябълка и 90 гр. черен шоколад (имах в шкафа в работата, повече няма да зареждам такива неща). Уж редче да е, па Айде две, па Айде целия. Flushed Обядвах салата от стърган морков и 2/3 кофичка кисело мляко Тертер (4,5%), като добавих около 50 гр. печено свинско. Умувам вечерята, ще гледам да е нещо леко. За домашните съм решила ориз на фурна със свинско от буркан. Най-много да си изпържа малко от месото с яйца. Отивам да си напълня шишето с вода, че не съм пила днес въобще.

# 123
  • София
Здравейте,
днес плана БЕШЕ да лунувам, но хапнах една леща на обяд и вечерта ще е грейпфрут.
Кантара го ползвам всеки ден и напоследък цифрата е по-близо до 56, отколкото до мечтата от 53 кг.
Но не се отказвам (знам, че последните килограми най-трудно се свалят), утре закуската - кафе, обяд салата с риба-тон и яйца, вечеря- омлет (ям изключително рядко месо).
Поздравявам всички надъхани момичета, ужасно стимуларащо ми действат такива постове.
Тренировките си вървят добре, за жалост плочките са замазина доста, но каквото такова.
Успешна седмица!

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 17:19 от tedysworld

# 124
И на мен ми действа стимулиращо темата. Даже като чета кой колко яде, някак вътрешно се възпирам тея дни и не прекалявам с храната😊
С велоергометъра не съм съвсем редовна обаче. Там е според колко съм изморена след работа. Иначе крачките си вървят Simple Smile

# 125
Много пъти съм казвала - тегля се всеки ден, без пропуск, от 2009 досега. Най-добрият начин за контрол за мен. Качиш един - имаш едно наум, качиш 2- неотложно е да вземеш мерки.

# 126
При мен кантара днес каза, нямаш минус.
Ден 16 все още съм само на -3.5 lb. Което е нищо.
Продължавам си, без храна на закуска, само кафе.
Обяд плод около 300гр. Вечерята ще е голяма салата от зелении, и 150-200гр гауда.
А, един фреш пих след обяд.
Какориите трябва да са около 1300-1400 с чаша бяло вино, ако включа.

# 127
 Седмици наред преяждам от стрес, затова сега целта ми засега е да ям по-малко, да не си лягам гладна, но и да не прекалявам. Тегля се от 3-4 дни и съм смъкнала -0.6кг.

Менюто ми днес
З: кафе, голяма домашно направена курабийка
О: картофена салата
СЗ: 2 филийки с топено сирене, горски плодове (направих си ги на сладолед и поръсих с няколко шоколадови капки)
В: протеинова салата с нахут и сирене, 2 лъжици от картофената салата

# 128
Толкова е хубаво, че темата живна!
Crystal Noir, разбира се, че приемаме нови попълнения! Менюто ти е пример за подражание и ще ми е много вдъхновяващо да те чета Hug

Вчера съм доволна от себе си.
З - кафе с мляко;
О - свински карета на скара (150г); салата домат с кълнове от боб мунг; 2 царевични оризовки;
СЗ - кафе с мляко;
В - свински карета на скара (150 г); зелена салата; половин портокал; редче черен шоколад (20г)

Това да седиш и да четеш съдържанията на всички вафлички и боклучета в кухнята се оказа много полезно упражнение, когато се чудиш какво сладко да забършеш следобед.

Движение: групова тренировка

Днес леко надолу спрямо последните два дни (53.700).

# 129
Вчера имах минус, днес отгоре със 700гр. Пусто ПМС, откачам.

# 130
Добре дошли на новите попълнения! Успех, момичета!

Вчера имах минус, днес отгоре със 700гр. Пусто ПМС, откачам.

Изобщо не му обръщай внимание, вода е.
Аз съм точно +1кг след пиле! Но имах двуразова тренировка, и мускулите задържат вода при възстановяването.
Не е проблем изобщо, защото не е мазнина.

Много ми хареса груповата кръгова тренировка вчера, ще продължавам да ходя.
Днес ще съм втори ден на пиле.

# 131
  • София
Добро утро,
след вчерашния ден на една леща и 500гр.грейпфрут и вечерта фитбол (беше мн добре), днес най-накрая имах минус на кантара.
Менюто за днес:
З:кафе с бадемово мляко и 2 яйца, грейпфрут (300гр.)
О: котлет риба тон и салата с домат и спанак
В:някаква риба (ще ям колкото ми се яде) и салата с водорасли(от Берьозка)-страхотно вкусна ми е

Сл.закуска: най вероятно пак грейпфрут или ябълка
Всичко въвеждам във фитнеспала, тренирам си редовно и дерзая:smiles:
Лек ден!

Допълвам: в обедната почивка успях да потичам 4,5 км.

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 16:56 от tedysworld

# 132
  • France
Какво ще рече кръгова тренировка?

# 133
Привет, днес съм 63, 500 кг.
Менюто за днес е следното:

Закуска: кафе с 1 ч.л. бадемов тахан, след около час омлет от 3 яйца с 2 гъби, гарнитура 1 розов домат и 100 гр. пушена сьомга
Обяд: салата домат и краставица с 2 варени яйца, 1 ч.л. песто и към нея 150 гр. пуешко филе
Вечеря: планирам отново салата домат с краставица, 1 ч.л. песто и 100 гр. риба тон

Калории за днес според My Fitness Pal: 1100, не чувствам глад, но ако прегладнея бих хапнала няколко маслини или малко парче зрял кашкавал.

# 134
Здравейте, май е време да спра само да ви чета и отново да се включвам от време на време, че нещата са много зле. Започнах от вчера - 88 кг. Т.е. качени 8 кг над обичайните които съм от години. По миналото лято бях свалила 13 кг с ОМАД( 75 кг. бях станала). После....ясно, класически наркоман за храна съм си аз. Мъжът ми си е в къщи от половин година и все пием бира, към която винаги обаче мезя нещо и така качих килограмите. Но вече започва да ме е страх за здравето, не само за визията. На 41 г съм , с огромен корем ( 4 раждания имам и не съм носила колани за стягане), чак се чудя как още не са ме застигнали разни болести. Хубавото е, че метаболизмът ми все още е в добро състояние и веднага започвам да свалям намаля ли храната. От вчера започнах и с кростренажора, ама....чак ме е срам да кажа - само пет минути, не че не можех повече, ама....нз защо само толкова- мързел вероятно. Днес бяхме на лешниковата градина, копах около дръвчетата и доста добре се раздвижих. Сега пих две чаши мляко с кафе. След час леща и салата краставици и домати. Дано този път се получи, че не е добре никак така, тежи ми и от корема не мога да се навеждам. Пак на ОМАД, само че ще ям към седем вечерта, вместо на обяд както преди.  Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт