Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от предизвикателствата при трениране с наднормено тегло?
Как физиотерапията може да помогне при трениране с наднормено тегло?
Какви са ползите от витамин D и какви са ефектите му върху загубата на тегло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от предизвикателствата при трениране с наднормено тегло?
-
Как физиотерапията може да помогне при трениране с наднормено тегло?
-
Какви са ползите от витамин D и какви са ефектите му върху загубата на тегло?
Витамин D е известен със своите положителни ефекти върху здравето на костните, но също така се свързва с намаляване на апетита. Освен това, витамин D играе важна роля в различни аспекти на здравето, включително регулиране на настроението и имунната система. Витамин D може да помогне за загуба на тегло, като намали апетита. Освен това той играе решаваща роля в метаболизма на мазнините и може да подпомогне процеса на отслабване.
-
Какви добавки обикновено приемат хората?
-
Какви са потенциалните странични ефекти на добавките?

, дано този път се мотивирам и не се откажа на третия ден. И аз съм от тези с много килограми за сваляне (25-27) и никаква воля. Януари 2021 захванах ВМ НВХ заради високи инсулин, кръвна захар, холестерол и триглицериди. Удържах до началото на юли месец (свалих почти 14 кг., подобрих си показателите), когато заминахме на почивка и прецаках всичко с десертите. Казах си, че за 5 дни мога да си позволя да наруша режима, после продължавам пак. Да, ама не! После изпитвах добре познатото чувство за неистов глад за сладки храни и просто не успях да се върна на режима. В резултат си възстанових килата и пак съм в същото положение, започвам "от нулата". Всяка вечер лягам с нагласата, че "от утре" започвам, но кога ще дойде това утре идея нямам.
Та, днес е поредното утре. Надявам се този път да успея. Записвам се и в темата, за мотивация.