ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 109

• 42 366
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Правилно помниш, заедно се подготвяхме за сватба 😊 Моята заради Ковид се поотложи и беше преди малко по-малко от две години - 53 кг. Миналата година и меден месец изкарахме хубав и после всичко отиде по дяволите. Спря ми цикълът, предизвикваха го, напълнях 12 кг от лекарствата, междувременно минах и операции и сме в инвитро процедура, но и тя не мина по план. Сега лежа след хиперстимулация и се пазя. Ям си протеините и чакам тялото да се възстанови, 25 дни ми казаха. От септември всичко отначало. Така че август колкото сваля, сваля.

Сега съм 67 кг на 160 см.
Предстоят ти хубави неща като бременеене и раждане. Не се фиксирай в килограмите, просто ще ти е епизод. След него пак ще си влезеш във форма.

# 646
Здравейте,
споделянето зо мен е мотивиращо и се регистрирах.
Казвам се Ради, 36 г, от София съм, 2 деца. В момента съм 65 кг, за 3 месеца целя 60 кг и същият ръст 165 см 😁
Тренирам от 2018 г, имам периоди с емоц осъзнато 🙈хранене, може би както повечето дами. Без много обяснения, от няколко седмици съм се взела в ръце и не заради лятото.
В момента мога и съм на около 1300 кал, над 10 000 крачки на ден , 4 силови тренировки на седмица. Моментната ми форма, искам да изчистя паласки и брич

Моята цел

# 647
За тази седмица цял един килограм минус,  направо невероятно. Продължавам нататък с оставащи 6кг за сваляне.
Спортът още е мираж...но някак трябва за намеря време и за това.

# 648
И аз свалих килограм и нещо последната седмица, при това бяхме на почивка в Гърция. Честно казано, за мен го усещам като лек постоянен глад положението, но иначе то явно няма ефект. Гадното е, че в таверните ти носят хлебчета и десерти, без да ги поръчваш! Е това ме тръшна яко. едвам удържах. Един път ядох препечена филийка с тарама и веднъж няколко лъжички сладолед. Това беше май прегрешението ми. Като цяло риба, плодове и зеленчуци само. Резултат - 68, 3 кг тази сутрин.

"Окуражителни" думи от мъжа ми:  "Е как така си свалила цели 5 кг? Че те не ти личат?" Simple Smile Разчитай после на мъж да те подкрепя Simple Smile Даже не му се ядосах, понеже дрехите ми станаха широки и корема ми почти изчезна. Той нека не забелязва. Сега ще видим колко време ще мине до 67 кг.

# 649
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!
Аз открих сезона "Ще отслабна за Коледа" тази сутрин в 06.00.

Започвам седмицата с 61.400 кг. Лошите румънки на плажа ме подведоха, че изглеждам добре и отпуснах края, но вече съм в коловоза.Продължвам да въртя въглехидратите, но сега малко по-хард.
Като една истинска почитателка на Жиронда менюто ми се състои от телешко, яйца и масло, но ям три пъти на ден, през 5 часа/по любимия ми Папе/.Всеки седми ден на едно хранене имам въглехидрати.Планът ми е да изкарам 2 седмици на този режим, а след това ще продължа по-либерално и ще включа пилешки гърди, свинско и зеленчуци.
След малко отивам с голямата ми девойка да пускаме хормони и инсулин, и се моля всичко да е наред.Тя най-накрая се уплаши, че може да си е разбутала хормоните и мисля, че узря за здравословно хранене и спорт.Те и двете ми деца от как са родени са свидетели на ежедневен спрот и борба с храната, и имат лека нетърпимост към тези ми крайности, но това е положението.
А последния бисер от мъжа ми е, че само сака за фитнес ме издавал, че спортувам!

Усмихната седмица на всички!

# 650
пмс, гладна, дебела и заядлива съм,
ще си правя фаста, а от утре някакво нвд мисля

Ради-фит, добре дошла и успех
горе под заглавието на темата има едно оченце, което показва колко пъти е гледана
това да си знаеш колко народ ти е видял дупето Simple Smile
иначе поздравления за добрата форма Trophy

Сис Hug

А последния бисер от мъжа ми е, че само сака за фитнес ме издавал, че спортувам!
Laughing Laughing Laughing

# 651
  • Велико Търново
Херц, и нашите дупета като станат за показване, ще ги покажем, бре!
Твоят приятел Чемширов от днес е на диета, че милия е станал кръгъл отново и само едни слаби крачета се видят.

# 652
значи днес ще си гладуваме заедно с него Simple Smile
докарала съм същата форма Stuck Out Tongue Winking Eye

не, то лошо няма с показването
ама из форума броди един, който изпраща на лс предложения за дискретно приятелство Laughing
кой знае още какво броди.....

# 653
  • Велико Търново
Шегувах се!
О да, вие с него сте партия.Почва 12 година, когато не яде понеделник, но тази сутрин вика-ох, как нямам търпения да си сипя!

# 654
Добро утро и от мен,

тези дни ще съм с МЦ, та...положението е зле. Утре, другиден очаквам покачване с горе-долу 1кг....ама може пък и да ми се размине.
Няма и два килограма ме делят да видя пустата 6ца на кантара. От година и половина чакам да я видя. Simple Smile
А на килограмите, които съм в момента...не съм била от 5години.

# 655
Здравейте момичета и браво на всички преборили кг.
Аз се отказвам в тая безмислена борба,правя интервално хранене,лишения нон стоп,спорт и всеки ден съм +кг,вече станаха +5 кг за сваляне,не се бях мерила от четвъртък и днес се качвам с надеждата да съм -,но уви +2кг,а по дрехите не личи,нося си старите дрехи.Явно трябва глад абсолютен,вече идея нямам.
В събота и Сноши ядох по 1 парче домашен чийзкейк,през др време интервално хранене,но от две парчета чийзкейк-2кг?!
А до сега даже и в прозореца ядях супер ограничено,точно реших поне в прозореца по”нормално”да се храня и…
Безнадеждно положение
Успех на всички

# 656
strawberry0302, изследвания правила ли си?
Нямам спомен дали си писала какво ядеш. Обърни внимание на това.
Смени коренно тактиката, явно при теб интервално хранене не помага.

# 657
Интервалното хранене не е равно на калориен дефицит.

# 658
Интервалното хранене не е равно на калориен дефицит.

Именно,аз до сега 4г съм го правила тотално неправилно,в прозорците пак се ограничавах яко и за това си правех мръсен ден,защото ми се хапваха “забранени” неща.
Сега откакто разбрах,че в прозореца мога да хапвам по-нормално мисля да пробвам.
Иначе изследвания съм правила,пролетта моята гинеколожка ми пусна,вс беше наред.
Явно вече да интервалното не работи за мен,не знам как да св храня,кг всеки ден са нагоре,направо ми се реве вече.
Glossycherry при мен беше яко ограничаване на храната и в прозореца.
Не закусвам,но пия кафета с мляко,не мога без мляко.
Обядвам към 12ч или 13ч салата зелена,с яйце,малко шунка,малко авокадо мн малко сирене и залята с балсамико и зехтин.,десерт плодово малко кис мляко.
Следобед плодове,кайиси,нектарини или ди я.
Вечер салата-шопска и или нещо сготвено или месо със салатата и едно плодово кис мляко.
Това е,не виждам нищо не правилно,ориз,картофи не ям,хляб не ям.
Може би ако мина само на протеини ще има полза ама малко ми втръснаха преди време(правих дюкан почти 2г).
Лек ден и успех момичета

Последна редакция: пн, 08 авг 2022, 12:09 от strawberry0302

# 659
  • Велико Търново
strawberry0302, напиши менюто си за един ден.
На режими съм от 20+ години и смея да твърдя, че опит имам.
20 и няколко години съз задържала 20+ кг. Последните години боря едни 5, но те не са ми фатални.Едно съм разбрала, че когато се отслабва се яде просто-в едно хранене 2 храни максимум.Това е.Кето печива, варива, салата с киноа и още 5 неща вътре са препъни камъни.

Общи условия

Активация на акаунт