ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 109

• 42 373
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Не знам защо сирене и кашкавал се водят за протеиниви храни, като съдържанието на мазнини в тях е доста повече.

# 631
Саламурено сирене тип фета, да, не е много мазно. Но всички други - кашкавали, бри, гауда, ементали, рокфор (там не съвсем)... направо да си се смятат като мазнини. Протеина е бонус.

# 632
Аз си купувам обезмаслени моцарела и чедър, мазнината я няма и са  бъкани с протеин.

# 633
Излизат 1540кк :

# 634
Рататуят ако е с мазнина, само от там са 150 - 200 кал
и на Есеншъл е с картофи
лаваша във фитнеспал е 262 калории за 100 гр

# 635
Здравейте и от мен! Blush
 Вече мина втори месец и съм -4.6кг. за този месец (-11.5кг. общо за двата месеца) и съм много доволна от себе си, не мислех, че ще стигна дотук, но се чувствам все по-мотивирана Grinning Все още не следя калории почти, но може би след още 10-20кг. ще започна, тъй като трябва във все по-голям калориен дефицит да влизам, но засега не смятам да го правя. Иначе, хапвам си плодове, зеленчуци, рядко месо, правя си манджички в повечето случаи, които да ми стигат за няколко дена, на закуска си правя грахов протеин, с банан, какао и малко стевия  Grinning Днес ще си правя миш маш, но с извара. Честно казано мисля, че имах повече чийт дни този месец, но въпреки това някак си не се отказах както преди време и си продължавам нормално след това, което за мен си е голяма победа и най-важното, не се обвинявам, че съм се издънила. Вече не приемам свалянето на килограмите като някакво състезание, а като процес, на който човек да се наслаждава и да види, че с търпение и вяра се постигат нещата. Smile

# 636
Ето това са гени, ядеш, ядеш и само 1 кило.
Аз съм способна за 3 седмици да кача 10 кила.
А, не е от ген. Много движение имаше..по 15 000 крачки в повечето дни. Иначе едва скалъпвам 8000. И храната като е без консерванти оказва влияние.

# 637

И толкова да са, за поддържане на базовият ми метаболизъм са ми необходими 1800ккл. Та не мисля, че е проблем да съм изяла 1500

# 638

И толкова да са, за поддържане на базовият ми метаболизъм са ми необходими 1800ккл. Та не мисля, че е проблем да съм изяла 1500

А не, аз не споря, просто давам какво се получава от моята апликация Simple Smile

Опитай след обяд да не ядеш никакви въглехидрати. Може яйца, бяла риба, малко зеленчуци , салати, супи..

1500сс не е много, не помня каква ти е целта и от колко почваш, но понякога е въпрос на какви са тези калории а не колко са

Успех

# 639
Здравейте отново,аз чак сега си дадох сметка,че не правя правилно интервалното хранене,в прозореца ям мн ограничено ,мисля да започна по-“нормално”хранене в прозореца и така няма да ми липсват неща,коото хапвам в мръсната събота,като внимавам разбира се:)

# 640
  • София
Днес се сблъсках с реалността и щях да получа удар в магазина, буквално ми при лоша, когато не можах да закопчая Л и ми дадоха ХЛ. А само допреди по-малко от година бях С. И тъпото е, че каквото и да сваля сега за 40 дни, след първите няколко дни като почна лекарствата, ще се върнат обратно.

Ноо никакво отказване и никаква захар. Постепенно увеличавам и крачките.

# 641
Аз си седя на минус 8 килограма седмица по-късно от последния ми пост. Мерих днес сантиметри. За месец и половина съм свалила общо 32см. Обаче майка ми ми обърна внимание,че прасците ми са доста различни. Десния е много по-дебел от левия. Разликата е 4 см на обиколка. Според вас от какво може да е? Освен,че не смъквам сантиметри на тях и тази разлика ме притесни. Дали да не ходя да проверя за разширени вени или пък да задържам вода? Дайте мнение

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 23:15 от AKK_90

# 642
Днес се сблъсках с реалността и щях да получа удар в магазина, буквално ми при лоша, когато не можах да закопчая Л и ми дадоха ХЛ. А само допреди по-малко от година бях С. И тъпото е, че каквото и да сваля сега за 40 дни, след първите няколко дни като почна лекарствата, ще се върнат обратно.

Ноо никакво отказване и никаква захар. Постепенно увеличавам и крачките.
Ния със теб слабеехме преди 2-3г за сватбите си, ако не се лъжа. Ти беше в топ форма, даже много слаба. И снимки сме качвали.
Не ми се вярва чак да си станала за ХЛ. Имай предвид, че дрехите ги шият едно към гьотере и етикети така слагат. Изобщо това да не ти е критерий.
Гледай си здравето на първо място, суетата втора.

# 643
  • София
Правилно помниш, заедно се подготвяхме за сватба 😊 Моята заради Ковид се поотложи и беше преди малко по-малко от две години - 53 кг. Миналата година и меден месец изкарахме хубав и после всичко отиде по дяволите. Спря ми цикълът, предизвикваха го, напълнях 12 кг от лекарствата, междувременно минах и операции и сме в инвитро процедура, но и тя не мина по план. Сега лежа след хиперстимулация и се пазя. Ям си протеините и чакам тялото да се възстанови, 25 дни ми казаха. От септември всичко отначало. Така че август колкото сваля, сваля.

Сега съм 67 кг на 160 см.

Последна редакция: пт, 05 авг 2022, 13:24 от Niya-

# 644
Равносметката за 7месеца е...4кг свалени. Абе и на това съм доволна, при положение, че с години съм ги трупала.
Остават още 5-6кг. Вижда се светлината в тунела, макар и много бавно.

Общи условия

Активация на акаунт