ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 109

• 42 375
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Ния, и аз само се туткам, искам да мина три дни на протеин,
но все има нещо за дояждане
много зеленчуци ям, а аз от тях не отслабвам
ама са ми много вкусни салатите, тиквичките и патладжаните
ям и кисело мляко, сирене, риба, кюфтета
ММ е задръстил хланилника с диня, пъпеш и грозде...

ох, всичко ми е диетично, не ям много, минуси няма Mr. Green
но ми много хубаво така Simple Smile
между 62 и 63 съм, спешно трябва да се стегна, защото времето за море бързо наближава

# 616
  • София
Аз бях спряла и зеленчуците без тиквичките, сега постепенно вкарвам - днес печени чушки. Но при мен се наложи, де, не беше по желание.

Хапвай си ги зеленчуците, че после зимата ще ревем за тях. Ти не се ли изчистваше от подуването от тях бързо? Може да ги спреш два дни преди морето да се източи малко вода.

# 617
то положението не е мн зле и ми е лежерно
все си мисля как ще мина на кутията с протеина и ще сваля 3те гадни кила Laughing Laughing Laughing

# 618
Върнах се от отпуската. Разпрах се да ям вкусна българска храна. Домашни сирена, домати, ракии...ох майнольо.
Равносметката е само кило, кило и половина за 3 седмици гуляй. Ще се стягам, че имах 2 излишни, та сега и аз като Херци обявявам война. Целя се в 60 кг.

# 619
Ето това са гени, ядеш, ядеш и само 1 кило.
Аз съм способна за 3 седмици да кача 10 кила.

# 620
Аз ако ям колкото искам, по 1-2кг на седмица не ми мърдат.

Вчера ядох много...като вкарах всичко в калкулатора - 1100ккл.
На обяд ядох рататуй 400гр, и след обед по едно време около 50гр сурови ядки. На вечеря ядох 2питки лаваш с 1яйце и настърган кашкавал. И накрая завърших със 100гр кубчета кокос.
Беше ми зле направо.

# 621
аз отдавна имам подозрения, че не смяташ правилно
това няма начин да са 1100 калории

# 622
аз отдавна имам подозрения, че не смяташ правилно
това няма начин да са 1100 калории

Не ги смятам аз, а калкулатор. Ползвам го вече от 3-4години.
Калориите и на ядките и на кокоса съм ги взела от самата опаковка. Няма грешка там. Яйце, кашкавал и лаваш съм сложила отделно.
Рататуя го имаше в калкулатора и съм ползвала готов, не съм разделяла съставките.

# 623
То така готово ястие от калкулатора няма как да е точно. Ако няма резултати при толкова малко калории може да пробваш да въвеждаш наистина точно за няколко дни и да видиш. Макар че е много досадно за всяко нещо.

# 624
Колкото и да не е точно, да има отклонение плюс 100-200ккл максимум.
Още повече, че аз много рядко ям нещо готвено на обяд. Ям плодове и там грешка няма, защото като ги купувам ми ги теглят. И знам точно колко съм изяла.

Сега смятах с калкулатори в интернет два...ами пак толкова излиза, с разлика от 50 и 80ккл между двата.

# 625
Рататуй не е висококалорично ястие, според мен си ги смята правилно калориите. Зависи все пак от питките лаваш, но щом са 2 предполагам са от малките.
Протеина е изключително малко според мен, особено когато се бориш със забавен метаболизъм смятам че е важно да дадеш малко храна и на мускулите.

# 626
Рататуй не е висококалорично ястие, според мен си ги смята правилно калориите. Зависи все пак от питките лаваш, но щом са 2 предполагам са от малките.
Протеина е изключително малко според мен, особено когато се бориш със забавен метаболизъм смятам че е важно да дадеш малко храна и на мускулите.

Вечер обичайно ям месо, просто вчера не ми се ядеше.
Дадох за пример именно вчерашното си меню, защото храната беше калорична.
Обичайно не се храня по този начин.

Във въпросният рататуй имаше 4кръгчета патладжан, 4тиквички и 4картоф. Малко домат и чушка. Не знам колко предполагате че трябва да са калориите в него.

# 627
Аз говоря по принцип за готвените. А иначе мазнина някаква няма ли?

# 628
И мазнина да има не е такъв проблем за ястие с толкова много зеленчуци, правили сме си преди по рецепта, без да се опитваме да го направим нискокалорично и излезна някъде 90 калории за 100 грама.

# 629
  • София
Рататуйят е без картофи, в заведения готвят и мазничко, така че с картофи и повече мазнина бих сложила +120 ккал, но пак калориите не са много, де.

Зеленчуковите ястия не са калорични, но мен лично не ме засищат за дълго, ако няма протеин - яйца, сирене.

Общи условия

Активация на акаунт