ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 109

• 42 373
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Така е, постоянно ще сме си гладни,на мен не ми пречи стига да не качвам по1-2кг на ден както е сега и то с рестрикции,затова се ядосвам аз

# 676
Така е, постоянно ще сме си гладни,на мен не ми пречи стига да не качвам по1-2кг на ден както е сега и то с рестрикции,затова се ядосвам аз

Пусни изследвания на щитовидната жлеза, инсулин и метаболитен синдром. Подобно качване, ако ядеш в калориен дефицит...няма откъде и как да се получи ако всичко е ок.

# 677

Пусни изследвания на щитовидната жлеза, инсулин и метаболитен синдром. Подобно качване, ако ядеш в калориен дефицит...няма откъде и как да се получи ако всичко е ок.
Непременно Essenttiall
А ако има проблем с щитовидната там е голям проблем после свалянето нали?

# 678
Аз свалям с две хранения, без закуска и задължително калориен дефицит. Също и физическа активност.
Сладко не ям от години, ако не броим плодовете.
Прегрешавам с ядки понякога и млечни тип зрели сирена. Месо ям рядко, просто не обичам. 
Тези плодови млека които цитирате са бъкани със захар, сухо мляко и кой знае още каква химия.

# 679
Знам за млеката, аз ги ям в краен случай. Иначе в чаша кисело мляко слагам малко плод и това е.

Според мен ако на жената й предстои тепърва бременност и раждане, няма нужда от строги ограничения. То и през бременността се вдигат кг, ще се свалят. Но аз като приключила с ражданията, няма за какво да се пазя Simple Smile

# 680
strawberry0302, напиши менюто си за един ден.
Скрит текст:
На режими съм от 20+ години и смея да твърдя, че опит имам.
20 и няколко години съз задържала 20+ кг. Последните години боря едни 5, но те не са ми фатални.Едно съм разбрала, че когато се отслабва се яде просто-в едно хранене 2 храни максимум.Това е.Кето печива, варива, салата с киноа и още 5 неща вътре са препъни камъни.
Не закусвам,но пия 2-3 кафета с обезмаслено мляко.
Обядвам към 12ч или 13ч салата зелена,с яйце,малко шунка,малко авокадо мн малко сирене и залята с балсамико и зехтин.,десерт плодово малко кис мляко.
Следобед плодове,кайиси,нектарини или ди я.
Вечеря-шопска салата и нещо сготвено или наденица или пил филе и десрт плодово кисело мляко.
Аз също от ученичка съм на режими,спорт и до сега беше ок,сега изведнъж нещо се бъгнах.
Обичам сладки неща и събота си хапвам,но само един ден.
Вече наистина не знам какво още да не ям,за да спра да качвам и да си върна кг,спортувам 2-3 сесмично с елиптик,гири,ходя,но уви.
И отделно и корема ми се изду.
Поне на мен това меню ми е леко далеч от рестрикции дето си го написала... Че ти колко най-дълго време имаш без да слагаш в уста нещо различно от вода?
2-3 кафета с мляко до обяд, това на мен ми звучи като да подпийваш по малко мляко почти нонстоп с часове, съответно вдигаш инсулина.
В обяда ако яйцето наистина е в единствено число, протеинът е много малко... но пък има плодово кисело мляко, дето няма място в менюто на никого, камо ли на отслабващ.
Следобед продължаваш с плодове, т.е. продължаваш да подхапваш начесто, че и захар вкарваш, ей те още инсулин, той няма кога да спадне изобщо.
И вечерта пак това плодово кисело мляко за десерт.
И на това му казваш ограничения, та събота трябва да се наядеш със сладко...

На мен това ми звучи като меню на безгрижна студентка дето няма време от учене и яде каквото хване, а не на премислено меню на някой дето се опитва да влиза във форма. Поне аз само в такъв период от живота си съм се хранила толкова неразумно. Надявам се че няма да прозвучи обидно, не това ми е целта.
Аз с такова меню ще съм хем недохранена, хем с най-неправилните храни... Не се живее така, камо ли да се подобрява формата.

# 681
  • София
И аз мисля, че плодовите млека са проблем. Те трябва да са по изключение, примерно в събота да си хапнеш едно, ако това ти е любимото сладко нещо. Плодовете са достатъчно захар. Може мляко с плод да си, разбиеш, ако не издържаш.

И аз понякога хапвам такива неща, но просто знам, че този ден кантарът ще е на плюс. Днес така ще хапна парче домашен кекс с кайсии, уикендът ме съсипа главоболие, предполагам, че и естрадиолът още ми е в небесата, но и въглехидратнят глад си го имаше.

Кантарът върви надолу - 66.8 кг. Преди 10 дни бях 70 кг и много се бях отчаяла, но изхвърлих водата и вече топя мазнини. В петък съм на сватба, така че планът е в сряда и четвъртък да махна плодове и млечни, че роклята може да е ХЛ, но коланът към нея ми е S. 🤣

# 682
Разбрах ,значи махам плодовите кисели и плод по малко
Днес обядвах в15ч три сварени яйца и 1 слайс шунка,спорт на елиптика и следобед малко диня,за вечеря мисля таратор ама само с таратор ще съм гладна.

# 683
  • София
Според мен замени тараторът, щом сега си на плюс. Аз от таратор задържам страшно много вода. Направи два-три дни без задържащи водата храни, за да излезе тази вода.
Бих заложила на месо, с малка салата без сирене, за да видиш какво се случва. На мен и тиквички добре ми се отразяват.

# 684
Как ги приготвяш тиквичките?

# 685
Как ги приготвяш тиквичките?

Махни и тази диня след обед. Най добре не яж нищо след обед.
За вечеря изяж една пържола.  Без салати и други подобни или ако толкова не можеш без, един домат ти е достатъчен.
Спри киселото мляко за известно време

# 686
Таратор за вечеря така ще ме озвери, че цяла нощ ще сънувам храна.
Една пържола за вечеря е добра идея. Или 3 яйца задушени с масло.

# 687
Благодаря за съветите,но вие наистина глдувате бе хора,ясно е че ще сваляте,но така цял живот не си е работа а като започнете по-“нормално” да се храните,не си ли връщате кг?
Без закуска,на обед и вечеря само една пържола,без плод,пичти без зеленчук,тов си е чист глад?
Как издържате и то нон стоп?

# 688
Канеше се да вечеряш само таратор, а пържола ти се вижда гладуване? Не те разбирам, наистина.
Скрит текст:
А и имам някакво дежа вю с тия плодови млека, дали не засичах пак от теб споделяно меню или в тази тема, ама не беше никак скоро та не съм сигурна. Помня че на някого ги писахме същите чуденки и съвети при подобно меню, много подобно звучеше. Може и да греша де, дано да е така.

# 689
Благодаря за съветите,но вие наистина глдувате бе хора,ясно е че ще сваляте,но така цял живот не си е работа а като започнете по-“нормално” да се храните,не си ли връщате кг?
Без закуска,на обед и вечеря само една пържола,без плод,пичти без зеленчук,тов си е чист глад?
Как издържате и то нон стоп?

Пържола със зеленчуци е съвсем ок.
Ако ядеш само таратор не е.
Аз не закусвам защото не съм гладна. Ако ти си...яж яйце и шунка примерно.

Общи условия

Активация на акаунт