Сватба - Булките на 2022-2023 |Тема 10|

• 54 361
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Привет, бъдещи булки Simple Smile Продавам кошничка за късмети, кутия за пликове и поставка за брачни халки. Символична цена 40лв.

# 676
Момичета, може ли да споделите вашите сватби къде бяха в Пловдив. В избиране на ресторант сме, сватбата ще е с около 40 госта. И търсим подходящо заведение, бяхме в “Кухнята на Рая”, но искаме да видим и още места.

# 677
Здравейте, от летните булки има ли някоя, която вече е ходила на проба за рокли? И поръчали ли сте вече? Аз все още съм на етап разглеждане,  следващите седмици ще отида на място до магазините за проба. Притеснява ме, че не мога да си се представя с нито една рокля, но може би е друго, когато на живо се премери даден модел.

# 678
Трябва ли да си запазвам час за проба? Мисля края на месеца да отида да разгледам

# 679
Навсякъде трябва да си запазвате час, иначе рискувате да не ви обслужат, ако има друга бъдеща булка, уикендите са натоварени най- много. А вече са пуснали и абитуриенски рокли и двете таргет групи разглеждат. Покрай черния петък има доста намаления и следете в социалните мрежи. Виждала съм до -1000 лв намаления миналата година

# 680
Ще им разгледам страниците във фейсбук, че досега нищо не съм гледала

# 681
В момента има намаления навсякъде и е със запазване на час. Аз обиколих Пиротска,но навсякъде роклите не са по моя вкус,иначе има рокли на прилични цени по 700-1000лв,зависи и какъв ви е бюджета.. Аз хванах намалението в Сватбения център в Младост,което беше до 13ти ноември..Огромен избор на рокли,там също има рокли на сравнително добри цени,бях си набелязала рокли от сайта им,които всъщност не ми стояха много добре,зависи от телосложението ви..след 10 пробвани рокли,които аз бях си наумила че са моите и инатливо държах,че някоя от тях ще бъде,понеже много ги харесвах по снимките на моделите в сайта,една страхотна консултантка като видя,какво съм решила да пробвам,ми каза НЕ.. Това е твоята рокля- и ми посочи роклята на Блинк -Ради Лазарова, която в първия момент си казах..корсет…никога… но когато я пробвах….влюбих се…сякаш беше правена точно за мен..Моят съвет е на място да видите.Това,което мислите,че никога няма да облечете,най-вероятно е вашата рокля.
Успех!❤❤

# 682
Здравейте, имам въпрос : от гледна точка на някакви суеверия или нещо подобно, има ли проблем да се сключи граждански брак по време на пости/когато църковните бракове са забранени/?

# 683
  • Varna
За рокля препоръчвам Cherie Cherie, в София. Много добро качество, страхотно отношение и много коректни. Моята е от там и беше изключително удобна. Имат размери, не предлагат само 36. Даже моята беше 40 или 42 и след колекциите я направиха 38.

За халки мога да препоръчам Боби Дизайн в Младост (магазин ХИТ). Ние си харесахме халки от чужбина и там ги направиха 1 към 1 на много добра цена в сравнение с Гламира и GoTo. Също така ги гравираха на ръка и стана доста красиво.

Здравейте! Правилно ли ви разбрах - там са ви изработили пръстени по изцяло ваш дизайн (по снимка от интернет), който те не предлагат по принцип? Аз търся някой да ни изработи така халки. Погледнах сайта им, но не видях да предлагат такава услуга, имат цени само за оправяне на бижута, гравиране и тн.

# 684
За рокля препоръчвам Cherie Cherie, в София. Много добро качество, страхотно отношение и много коректни. Моята е от там и беше изключително удобна. Имат размери, не предлагат само 36. Даже моята беше 40 или 42 и след колекциите я направиха 38.

За халки мога да препоръчам Боби Дизайн в Младост (магазин ХИТ). Ние си харесахме халки от чужбина и там ги направиха 1 към 1 на много добра цена в сравнение с Гламира и GoTo. Също така ги гравираха на ръка и стана доста красиво.

Здравейте! Правилно ли ви разбрах - там са ви изработили пръстени по изцяло ваш дизайн (по снимка от интернет), който те не предлагат по принцип? Аз търся някой да ни изработи така халки. Погледнах сайта им, но не видях да предлагат такава услуга, имат цени само за оправяне на бижута, гравиране и тн.

Преди няколко седмици бяхме при Боби да избираме халки. Показа ни принтирана снимка от клиенти, на които изработваше в този момент халките. Със сигурност, ако си харесате и му занесете снимката, ще ви ги изработи. Аз също го препоръчвам, работи качествено и е много коректен. Успех!

# 685
Здравейте, имам въпрос : от гледна точка на някакви суеверия или нещо подобно, има ли проблем да се сключи граждански брак по време на пости/когато църковните бракове са забранени/?

Не. Суеверия са различно нещо от религия. Бракове не се правят тогава в църквата поради религиозни причини. Дали сте религиозни или суеверни си преценявате вие, ако не ви пука може и на Черешова задушница да сключите граждански брак.

# 686
  • Wonderland

Като цяло, ако няма да имате венчание в църква, какво изобщо ви интересува? Grinning

# 687
  • София
Гражданският може по всяко време да сключите и не е обвързващ с църковен (само обратното и то вече не навсякъде се иска документ за граждански). Църквата не вярва в суеверия и подобни, там е религия.

# 688
Гражданският може по всяко време да сключите и не е обвързващ с църковен (само обратното и то вече не навсякъде се иска документ за граждански). Църквата не вярва в суеверия и подобни, там е религия.

Това, че не ви го искат да го представите в църквата не значи, че по закон не се изисква. Не може да се сключи църковен без граждански. Както не може и да станеш кръстник без да си кръстен, въпреки че като бях преди няколко месеца не ми искаха да им покажа кръщелното. Пак не значи, че може без.

# 689
  • София
Аз това съм и написала. За граждански няма изискване да имаш църковен, но за църковния се иска граждански по закон. Просто не е изискване на всички църкви да имат документи за гражданския (при нас беше точно така и обяснението на свещеника беше, че за него е важен църковния, не гражданския и не се интересува от документи).

Общи условия

Активация на акаунт