Хитринки за всякакъв случай - 31

• 44 575
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
  • Велико Търново
За воден пистолет не се сетих, но засега това има ефект. Simple Smile

# 421
Знаете ли за препарат за стъклокерамилен котлон, който след нанасяне остава блясък?

# 422
Знаете ли за препарат за стъклокерамилен котлон, който след нанасяне остава блясък?

Не съм сигурна, че разбирам въпроса ти - искаш котлонът да стане като нов, все едно е в магазина, или искаш нещо по-лъскаво, като лакирано?

# 423
Ами, той е на една година и нещо се захаби и ме дразни. Знам, че е непоправимо, но поне ако има някакъв препарати, който да прави котлона като гланциран ще е супер.

# 424
  • Велико Търново
Полираш го с бебешко олио за тяло. Остава мазен слой отгоре, който блести и лъскавее. Ако не те устройва, поне не е нещо непоправимо Simple Smile

# 425
И се подготви за струйка дим, когато включиш котлон и този мазнина започне да изгаря. И за миризма също.

За мен най-читав от препаратите в момента на пазара е този на Heitmann. За да не изглежда захабено, трябва първо с финно ножче за стъклокерамика да почистиш налепите около краищата на котлоните, намазваш равномерно с препарата и след това забърсваш, като плакнеш с вода, до блясък.

# 426
Clo, това ли е препаратът?
https://s13emagst.akamaized.net/products/1020/1019663/images/res … fc971824d67c9.jpg

Плотът е чист от към замърсявания, но котлонът на който готвя най-често се е захабил и стои по-светъл, за това търся препарат, който да го гланцира, за да не си личи толкова. Simple Smile

# 427
Този е, да. Спази инструкцията за употреба на опаковката.

# 428
Момичета, моля препоръчайте ми хубави кърпи за бърсане на прах от мебели! Каква материя трябва да търся?
Живеем в много прашна среда явно и има нужда от ежедневно бърсане.
Пробвах с микрофибърни от DM + пръскам препарат за дърво, но се чисти трудно с тях. Само размазват и разкашкват прахът.
Най-добре и лесно почиствам с хартиена ролка, но ми се иска някакъв по-икономичен вариант. Нещо за многократна употреба. Simple Smile

# 429
  • Велико Търново
W5 ето тези

# 430
Според мен е грешка да пръскаш, когато има слой прах - той става на каша и се размазва. Прах се бърше на сухо, а чак след това се пръска и с еминава с друга кърпа за да се почисти останалата мръсотия и да се лъсне повърхността. Аз бърша с едно космато парцалче, микрофибър някакъв, но с косми. И нямам проблеми - бърша и изтупвам през балкона. Но бърша само на сухо с него.
Ако искаш мокро бърсане, тогава става перфектно с швамтух, нищо не остава, но овлажнява мебелите.

# 431
И аз знам, че не се пръска. Има микрофибър и микрофибър. Мисля, че във Фантастико, не помня марката, намерих наистина хубава микрофибърна кърпа, която ползвам вече няколко години.

# 432
Благодаря за съветите! Flowers Hibiscus
Аз пръскам, защото иначе ми се струва, че прахта просто се разлита и не остава в кърпата.
Тези дни ще проверя в нашия LIDL за тази кърпа на LIDL, ще взема и швантух.

# 433
  • Велико Търново
Швантух-ите мажат мръсно то, не се занимавай Simple Smile
Вземай един парцал с етикет от лидл и бърши на сухо. А, като го пипнеш, ще видиш че е съвсем различна материя от микрофибъри.

# 434
Дано да има в Лидъл, мисля, че не са в постоянния асортимент, а ги пускат на акция.

Общи условия

Активация на акаунт