Хитринки за всякакъв случай - 31

• 44 566
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • Велико Търново
Еха! Тук на село мога и да намеря тест Simple Smile онова зеленото в кутиите от маргарин, нали Simple Smile

# 451
Точно то е. Мен една колежка с мъж шлосер ме научи понеже все се оплаквах от петна от игра навън .

# 452
Моите деца са вече големи, но продължават да се цапат и обикновено не ми казват за петната, а директно хвърлят дрехите в коша за пране. Поради тази причина, често ми се случва да пропусна някое леке и да не го обработя (с Vanish) преди пране. Виждам петното чак след сушилнята, обработвам го и след второ пране досега не е оставало.

# 453
И аз действам с тест и обезмаслител.

# 454
Аз махам с този в момента
https://www.emag.bg/sapun-za-petna-s-primes-ot-govezhda-zhlychka … 415/pd/D2BT3MBBM/
Натривам петното и оставям дрехата докато се събере пране за да пусна пералня.
+1 от мен за този сапун. Сестра ми чисти с него всякакви петна, произведени от племеницата, която е на 7 месеца.

# 455
И вкъщи, каквото не излезе с обезмаслител, в общи линии с нищо не излиза. Ни Вениш, ни нищо. Хайде, да речем белина за бяло, но сега гледам да не я ползвам. А и водата ни е скапана -.- от моята пералня покривката излиза мека като памук, от на майката на ММ - като колосана. Правихме експеримент, пратих й покривка със стари петна и излязоха. Ще се изям от яд... Ама кот-такоа.

Имаме и този на ДМ, има ефект (примерно бельо не пръскам с обезмаслител). Успявала съм с него след като видя, че от пералнята не е излязло, но след сушилня е почти невъзможно.

А и смених на прах за пране, вместо течен. Има осезаема разлика...

# 456
Аз имам този в момента

Кой препарат против варовик използвате за петна от пот?

# 457
Аз съм доволна от този спрей: (може и да е с пате на опаковката)

И този сапун, който го продават по магазините, но мисля, че и в ДМ го имаше:

# 458
  • София
От спреят Спот и аз съм доволна. Но последният път се изложи с любимата рокля на дъщеря ми. Не знам от какво са петната, защото не е забелязала къде ги е направила, но не мръднаха. Сега следя какво пишете и ще пробвам втори път да третирам с нещо от предложените тук.

# 459
И при мен не мърда нищо със Спот, Теста се справя доста по-добре. Преди няколко години от Кауфланд го купих, сега няма ли го?

# 460
Без Спот не оставам, но никога не съм го ползвала със спрей. Заливам петното обилно с течността. С него не могат да се почистват петна от сапунени балони, и такива от органичен произход, разбирайте кръв. За последните само и единствено Вениш използвам. А петната от сапунени балони, от онези евтините от левчето, не можах да открия начин да премахна. Добре, че децата излязоха от тази възраст вече.

# 461
За кръв и трева - Meglio Simple Smile

# 462
И аз установих, че с обезмаслител излизат доста от упоритите петна (от дрехи, прани вече няколко пъти и с останали петна).
Върнахме се от море. Изпраните дрехи миришат на...море.😅 Не само хавлиите за плаж и банките, а всичките. Донякъде ми е приятно това, но при следващото им пране ще сложа обезмаслител...🙂

# 463
При нас миризмата на море не е проблем. Проблема е натрупването на вякакви мазила с годините :/ И като казвам с години - ММ има една плажна риза, която не му слиза от гърба на море. Пере си я на ръка там, изсъхва за минути, но си мирише вече, а не може да си намери такава. Киснене един ден с омекотител пооправи нещата Simple Smile

# 464
О, и на мен не ми е проблем миризмата на море.🙂 Но, тъй като мазилата са мазни, логично би било обезмаслител да действа добре.

Общи условия

Активация на акаунт