Fit Line добавки

• 68 693
  • 116
  •   1
Отговори
# 60
На мен пък нещо d'drink fitline ми действа на стомаха зле, ама ще го доизпия, де. Купих си и активайзер. Да видим.

Здравейте, и аз употебявах продукти на Фит лайн, с Д-дринг направих голяма поразия и сега се ликувам. Трябва внимателно да се отнася към всеки един продукт, правете подробна консултация, да не се разочаровате после.

# 61
Здравейте, откъде поръчвате добавките?
Поръчвайте от сайта на Fitline DSC Sofig, направете си първо регистрация за да имате отстъпка 20%.

# 62
  • София
На мен пък нещо d'drink fitline ми действа на стомаха зле, ама ще го доизпия, де. Купих си и активайзер. Да видим.

Здравейте, и аз употебявах продукти на Фит лайн, с Д-дринг направих голяма поразия и сега се ликувам. Трябва внимателно да се отнася към всеки един продукт, правете подробна консултация, да не се разочаровате после.
Споделете, моля, каква поразия сте направила, за да се знае и да се действа внимателно. Аз изпробвах D-drink, Активайз, Ресторейт, Power coctail, Basic, Omega и Zellschutz (поетапно, разбира се).. Zellschutz само ми действа добре и донякъде Power coctail, но го спрях. Другите не са моето по ред причини. Има очаровани от Generation 50+ напр.
С добавките шега не бива.
Скрит текст:
Аз напр. направих реакция към АФА на Аквасорс.

# 63

Споделете, моля, каква поразия сте направила, за да се знае и да се действа внимателно. Аз изпробвах D-drink, Активайз, Ресторейт, Power coctail, Basic, Omega и Zellschutz (поетапно, разбира се).. Zellschutz само ми действа добре и донякъде Power coctail, но го спрях. Другите не са моето по ред причини. Има очаровани от Generation 50+ напр.
Скрит текст:

Скрит текст:

Здравейте, добавките не са лоши, но трябва да се знае за каква възраст, какви здравословни проблеми има този човек , как се храни, и каква храна предпочита и тогава да се решава: как да  се пие и по колко /като доза/, и в каква комбинация и това е много важно.

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 16:54 от nata123@abv.bg

# 64
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Здравейте, добавките не са лоши, но трябва да се знае за каква възраст, какви здравословни проблеми има този човек , как се храни, и каква храна предпочита и тогава да се решава: как да  се пие и по колко /като доза/, и в каква комбинация и това е много важно.
Знае се всичко. Не е като да пия на кг. Просто не всички добавки се отразяват добре на всеки човек. Индивидуално е. Аз споделих кой продукт на мен се отразява добре и кой не. Всеки да се консултира и да прецени.

# 65
  • София
Цитат
Хубаво е да имате наставник, когато приемате тези добавки.
Това задължително. При закупуването не Ви ли разпитаха за заболявания и т.н.? Отделно, който има някакви заболявания, е хубаво да се консултира и с лекар по повод прием на добавки, каквито и да са те.
Ле-ле, Вие сте закупули по 5 кутии от някои продукти. Scream Аз винаги закупувам минимално количество за проба.
Успех!

# 66
  • София
Цитат
Хубаво е да имате наставник, когато приемате тези добавки.
Това задължително. При закупуването не Ви ли разпитаха за заболявания и т.н.? Отделно, който има някакви заболявания, е хубаво да се консултира и с лекар по повод прием на добавки, каквито и да са те.
Ле-ле, Вие сте закупули по 5 кутии от някои продукти. Scream Аз винаги закупувам минимално количество за проба.
Успех!

Благодаря Ви!
Права сте, че трябваше да проверя по-обстойно, дали е добре за мен. Но бях притисната от времето и...
По настояване на наставника, закупих пакет продукти за 6 месеца. Защото е по-изгодно. Все пак ги пих месец Simple Smile
Хората, които познават добавките, знаят и цените. Добра ми е офертата Simple Smile

# 67
  • София
Цитат
По настояване на наставника, закупих пакет продукти за 6 месеца.
Да, предполагам. Аз затова тактично казвам, че вземам минимално количество напр. за 1м, тествам как ще ми подейства, и тогава купувам. Отделно това, че един продукт на марката ми действа добре, не значи, че всички ще са ок за организма ми. Аз споделих вече по-горе- Д-дринг, Омега, Активайз изобщо не бяха за мен. Бейсик, Ресторейт, Ц-баланс- 50:50. Останах само на Целшутц, отразява ми се най-добре, и понякога правя курс с Powercocktail.

# 68
Привет и от мен,
Стеснявах се, но реших все пак да се похваля. Моята промяна с хранителен режим, в който хапвам от всичко през деня, но почти не вечерям. Приемам кафе с малинови кетони на Greenlab за последния месец и половина и съм -6 кг. По някога хапвам по някоя хапка кроасанче на закуска, но продължавам с новата опаковка кафе с малинови кетони и започвам с Power Cocktail на Fitline. Моля за мнение за продукта 🙏🙏🙏

# 69
Здравей Simple Smile Продукта е страхотен, той е комбинация от Activize и Basics с допълнително количество вторични растителни вещества. Най-хубавото за мен е че е с естествен подсладител. Аз пия тези два продукта, но мисля да пробвам първо Д-Дринк и след това PowerCocktail, чувам страхотни отзиви. Техен представител съм, но наистина съм доволна от продуктите. Пиши ми ако имаш въпроси Simple Smile

# 70
  • София
Аз писах по-горе, че PowerCocktail ми се отрази добре. Може би, след Zellschutz, PowerCocktail е един от най-сполучливите им продукти.

# 71
Аз имам налични продукти. Ако някой се интересува да ми пише 🤗

# 72
Здравейте момичета!
Добавките (Basics, Activize, Restorate и Zellschutz) подходящи ли са за бременни и в какви количества, ако има някой запознат? И също дали спрея Ай Би 5 (IB5) FitLine може да се използва от бременни, които са в първите гестационни седмици от бременноста?
Благодаря! Simple Smile

# 73
  • София
По-скоро бих се обърнала към лекар за консултация. Да види състава и да каже. Особено пък в първите седмици.

# 74
Здравейте имам налични от продуктите PowerCocktail + Ресторейт ако някой се интересува нека ми пише. Цената е по ниска от предлаганата.

Общи условия

Активация на акаунт