Не мога да си намеря мъж "като за мен", и тва е.

• 12 028
  • 246
  •   1
Отговори
# 150
В крайна сметка, основната тема пак остана встрани. А тя е за една дама, която не може да намери мъж, като за себе си. Какъв ли може да е проблемът или къде? Акъл много... Но е сама.

Вече ѝ се дадоха куп съвети.
Основният - активно поведение в реала, а не тук, във виртуала.
Макар че в метавселената на Цукерберг имало вече сватби, чакаме скоро и бебета Wink

# 151
  • Агент под прикритие
Малко отклонение и от мен: в последния филм от поредицата "Матрицата", персонажа Меровингий каза много на място неща за "Face-Zucker-whatever" и "Wiki-piece-of-shit". Не вярвам да е било импровизация на актьора... Laughing

# 152
В крайна сметка, основната тема пак остана встрани. А тя е за една дама, която не може да намери мъж, като за себе си. Какъв ли може да е проблемът или къде? Акъл много... Но е сама.
Аз от изискванията запомних едно - "ако може да е шведски баскетболист". Желание на самотна жена в САЩ, или по-скоро на определен орган на тая жена. Шанса е приблизително равен на "ако може да е някой висок танкист".
Излезли сме за риба с мрежата с големите дупки.

# 153
Проблемът най-често се крие във фразата "като за мен". По-голямата част от хората нямат реалистична самоценка и преценяват, че "като за тях" е нещо доста над тях. Това не значи да не търсим най-доброто, но разминаването между реалната стойност и стойността на самооценката сериозно снижава шансовете.

# 154
  • СИ
Проблемът най-често се крие във фразата "като за мен". По-голямата част от хората нямат реалистична самоценка и преценяват, че "като за тях" е нещо доста над тях. Това не значи да не търсим най-доброто, но разминаването между реалната стойност и стойността на самооценката сериозно снижава шансовете.

М-да... Всеки иска да намери нещо по-добро от самия него. Въпросът е, как да си направиш трезва самооценка и да разбереш, че няма как да си намериш висока и красива, ако ти самият си грозен, нисък и дебел.

# 155
Въпросът е, как да си направиш трезва самооценка и да разбереш, че няма как да си намериш висока и красива, ако ти самият си грозен, нисък и дебел.
Има.

# 156
Оххх колко си Joy естествено, че може нисък, дебел и кво беше там, да е с висока и красива. Примери колкото искаш..
Нали знаеш... дебел и богат е мечо, а дебел и беден е прасе Joy

# 157
  • Агент под прикритие

М-да... Всеки иска да намери нещо по-добро от самия него. Въпросът е, как да си направиш трезва самооценка и да разбереш, че няма как да си намериш висока и красива, ако ти самият си грозен, нисък и дебел.
Това ми напомня за един разговор между две блондинки:
- Муцка, как предпочиташ: дълъг и тънък или къс и дебел?
- Дълъг и дебел, муцка.

# 158
  • СИ
Въпросът е, как да си направиш трезва самооценка и да разбереш, че няма как да си намериш висока и красива, ако ти самият си грозен, нисък и дебел.
Има.

Е... Нямам в предвид при покупко-продажба.      Smile

# 159
Имах един познат - Борко. Добър и супер като човек, но нищо кой знае какво като външност. Живееше с едно много хубаво момиче. Момиче, момиче... жена, даже с дете от предишна връзка.
И му викаме - Борко, как я намери тази хубавата жена? А той - Аз ако бях хубав, щях да излизам сам. А така имам украшение към себе си. И ми се възхищават повече отколкото на хубавите мъже.
Жените имат други очи, не като нашите.

# 160
Жена като украшение...
Тоз боя му е малко.

# 161
  • Sofia
Аз познавам хубави жени, чиито съпрузи са нисички и леко пълни. Не са богати... Simple Smile

Познавам и много красиви мъже, с грозновати жени.

Случаи всякакви. Отново е безсмислено да се типизира.

# 162
  • Агент под прикритие
Жена като украшение...
Тоз боя му е малко.
И защо да е за бой?
Те обикновено тези, които търсят жена за украшение и тези, които са наясно, че са такива и нищо повече, са повече от перфектни един за друг. Направо са като Лоръл и Харди. Grinning
Това, ако приемем, че "украшение" е употребено в прекия смисъл... Simple Smile

# 163
Жените имат други очи, не като нашите.
Именно. Жената е склонна да направи компромис. Мъж обаче трудно.

# 164
Защото, ако мъжа ми говори за мен по подобен начин, определено няма да съм с него. А се дава като успешен пример. Това е за некви идиоти.

Общи условия

Активация на акаунт