Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 68

• 85 994
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, има едно приложение : INCI beauty, преди да купя поредното бурканче мазило или крем го проверявам, като сканирам баркода на продукта.Веднага излиза от 1 до 20, оценка и какво съдържа.
Има и коментари, могат до се преведат.
Страхотно е.
Особено, щогато съм в ДМ.Почти всичко от асортимента го има в приложението.
📖🤗🤗🤗

# 586
Момичета, има едно приложение : INCI beauty, преди да купя поредното бурканче мазило или крем го проверявам, като сканирам баркода на продукта.Веднага излиза от 1 до 20, оценка и какво съдържа.
Има и коментари, могат до се преведат.
Страхотно е.
Особено, щогато съм в ДМ.Почти всичко от асортимента го има в приложението.
📖🤗🤗🤗
Аз също го използвам и взех да подбирам продуктите ,който купувам.
Например кремовете за ръце има много от тях ,които са с формалдехид.
Любимият ми крем на Дева се оказа точно с тази съставка.
И аз по същия начин използвам приложението ,когато съм в магазина.
Сканирам продукти и преценя кой да закупя.

# 587
INCI beauty кое точно приложение е, че ми излизат доста различни приложения?

# 588
Приложението го няма в Google Play Store. Влез в сайта и го изтегли през магазина на Huawei App Gallery.

https://incibeauty.com/en

# 589
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз го имам, но не му се доверявам на 100%
Според него малко неща са ок.

# 590

Това му е иконката,розовка Simple Smile аз през Гугъл стор си го изтеглих.
Ами не са ок.
Погледни какво съдържат силикони, формалдехиди и т.н.
Особено много от прехвалените марки са пълен ...
Там пишат момичета фармацевки, лекарки, мисля че е френско приложението.
По вечето шампоани и балсами са супер синтетика....

# 591
  • София
Не всяка синтетика е вредна, не всичко естествено е полезно.

# 592
По повод INCI beauty -  нямам нищо против приложението. Аз също искам да ползвам по-изчистена, полезна и т.н. козметика, но... Любимият ми Avene b-protect, който ползвам нонстоп от години и с който кожата ми се чувства и изглежда добре се оказа със стряскащ рейтинг 2,8 / 20. Оставих го и купих Wooden Spoon Sunscreen lotion Baby & Family 50 SPF с рейтинг 19 / 20. Е, няма по-ужасно нещо  - мазно, много мазно, миришещо тежко, непопиващо и т.н. и т.н.  И напук на цялата мазнотия, направи сухата ми кожа още по-суха... Толкова за "полезността" на сайта при мен.

# 593
~Di~ ,марката Avène ми е фаворит и купувам и използвам тяхна козметика ,която не е с толкова изчистен състав. Хареса ли кожата ми даден продукт ,стига да не съдържа Формалдехид си купувам и използвам.
А Avène нямам никакво понятие защо е с толкова нисък рейтинг при положение ,че продуктите им са много качествени. Според мен специално рейтинга изобщо не е показателен. 🤗

# 594
~Di~ ,марката Avène ми е фаворит и купувам и използвам тяхна козметика ,която не е с толкова изчистен състав. Хареса ли кожата ми даден продукт ,стига да не съдържа Формалдехид си купувам и използвам.
А Avène нямам никакво понятие защо е с толкова нисък рейтинг при положение ,че продуктите им са много качествени. Според мен специално рейтинга изобщо не е показателен. 🤗
Точно! 🌹
И от личен опит - “залитанията” в каквато и да е посока никога не са Ок.

# 595
Това приложение го имах. Оказа се, че едва ли не почти нищо не мога да си купя. И го деинсталирах.

# 596
  • Бургас
Някой ползвайл ли е пяна за коса за обем? Nivea или Schwartzkopf еза предпочитане?

# 597
Schwartzkopf според мен. Като цяло не харесвам много продуктите на Nivea.

И аз имам едно питане. Ползвате ли гел за вежди или спирала? Препоръчайте ми някаква спирала безцветна  или гел, че веждите ми все клюмват надолу и ми се иска да се задържат в някаква позиция.

# 598
  • Бургас
Аз ползвам тази спирала. Има два-три цвята, но реално не оцветява като спиралата за мигли, а ефекта е по-скоро да ги подреди и фиксира. Цветовия нюанс е много лек.

# 599
  • София
Тази и аз я имам, но при мен оцветява доста.

Това не е лошо – https://shop.lillydrogerie.bg/prozrachna-fiksirascha

Общи условия

Активация на акаунт