Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 68

• 85 982
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Супер, благодаря ви! Цените им са достъпни, при първа възможност ще изпробвам някоя или може и двете. Simple Smile

# 601
Безцветния гел за вежди на алверде ми е фаворит, задържа ги цял ден ☺️цената му също е добра

# 602
+ 1 за Алверде. И с цвят е хубав. 👌🏻

# 603
Ще погледна и него със сигурност, че от доста време се оглеждам.

# 604

Този от снимката е бетон, и аз го ползвам.
На essence и на catrice безцветните - нищо не правят.

# 605
Здравейте , какво ви е мнението за тази спирала?

# 606
Всичко на Христина козметикс е с хубав ефект поне за мен .

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 23:08 от румид

# 607
  • София
Много силно "против" Христина козметикс. Тук са описани причините, но тя въобще не е първата, която забелязва номерцата им:
http://www.infarmaciq.com/kozmetika-hristina-izmama/
http://www.infarmaciq.com/hristina-law/

# 608
Ако пропускат част от състава на етикетите си, това хич не е добре... То все едно да си купя нещо дето изобщо няма изписан състав, а това много малко хора ще се осмелят. Дори и да не разбирам особено, да не търся да избягвам конкретна съставка заради арергия или знам ли... просто е нередно. Не съм убедена и че е законно също.
Може и да са добри продукти, със сигурност има и доволни от тях. Но аз не бих рискувала.
Няма как да знам дали спестяват писане защото накой го е домързяло/не си е свършил работата или в състава има нещо което увишлено не искат да обявят.

# 609
  • София
А, домързяло ги е. Умишлено крият състава. Кой знае с какво са наблъскани продуктите им. Не съм от тези, които държат на био и подобни, но мразя да ме лъжат и държа все пак да знам какво купувам.

# 610
Много силно "против" Христина козметикс. Тук са описани причините, но тя въобще не е първата, която забелязва номерцата им:
http://www.infarmaciq.com/kozmetika-hristina-izmama/
http://www.infarmaciq.com/hristina-law/

Учудвам се ,че не усещате тенденциозността на тази авторка .....написано е с осезаема злост , как може да не сте усетили .....

Пантера 666  
/числото говори Simple Smile/ - ти ползвала ли си нещо на тази фирма ?

момичета , научете ес вече да вярвате НЕ на чуждите мнения , а на собственото си усещане , за да си спестите манипулиращи мнения , написани с различни цели /една от които е натискане надолу на другия/

Христина козметикс са на пазара от поне 10г - мислите ли , че ако бяха фалшиви ,щяха да се задържат на пазара ?? .....особено с тази жестокост срещу тях- та те щяха да бъдат изхвърлени на мига , АКО тези грозни ОБВИНЕНИЯ срещу тях  бяха вярни  ......бъдете разумни и внимавайте какво допускате да ви влиза в главите , защото е опасно за всички вече ... научете се да усещате злостта и тук

всъщност аз ще се свържа с жената ,която прие поръчката ми и ще я попитам за състава защо не е описан целия и ще пиша отново ...ентусиазирах се за Истината относно ОТНОШЕНИЕТО към тях

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 21:18 от румид

# 611
  • София
Неслучайно уточних, че:
Скрит текст:
Много силно "против" Христина козметикс. Тук са описани причините,
но тя въобще не е първата, която забелязва номерцата им:

Тук, във форума, потребители са казвали същото. Отделно и аз реших да попитам позната фармацевт.
Разбира се всеки може да вземе техен продукт и да отиде до близката аптека, за да провери лично тези твърдения.

Но определено забелязах елементарният опит за реклама, който се опитваш да направиш.

# 612
И на мен Христина са ми твърдо в черния списък, именно заради лъжата.
Гледах веднъж техен шампоан, в състава нямаше пенител.

# 613
  • София
А шампоанът пенеше ли се?

П.П. Стана ми любопитно: къде точно е Достойнството (с гл.б.) в козметиката им?

# 614
Не знам, не го купих. Бяха изредени само някакви масла и вода.
Върнах го на рафта и оттогава не съм посягала към продуктите на Христина.

Общи условия

Активация на акаунт