От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 24

• 71 037
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте ГГБГ само тази седмица ли ще имат извънреден курс или вече ще си е така по 2 в седмица?

# 121
Здравейте,

Относно получаване на пратка през GGBG,  някой който получава през Еконт - знаете ли дали е значителна разликата да получиш пратка до адрес или до офис на Еконт - става въпрос до 2 кг?

# 122
  • пустинята Гоби
Днес си взех пратка от Еконт с тегло 1.5 кг., цената на доставката с куриер е 4.51 лв., до адрес е по-скъпо, около 7-8 лева мисля. GGBG ползват отстъпка със сигурност, което си личи по цената, която аз платих - иначе излиза повече доставката до офис.

# 123
Всъщност, Вие сте получили до офис, нали правилно разбирам!  Благодаря, Mimi Rose!

# 124
  • пустинята Гоби
Да, малко неправилно съм се изразила. Под доставка с куриер имах предвид услугата на Еконт до офис, за да не се бърка с цената на ГГБГ до България.

# 125
Да, мерси, Mimi Rose.

# 126
Някой поръчвал ли е хранителни добавки от ЮК?

В страницата на Габиели пише следното:

"Забранено е да се изпращат алкохол, тютюневи изделия, лекарства, хранителни добавки, всякакъв вид хранителни продукти – месни, млечни продукти, сладкиши, ядки, подправки и други. "

Не виждам такава забрана в страниците на други превозвачи, но би трябвало правилата да са едни и същи, нали?

Добавката, която искам да поръчам я има само в английския и американския Амазон. Правилата за САЩ и ЮК би следвало да са едни и същи, което би означавало, че изобщо няма как извън от ЕС да се поръчат хранителни добавки. Което ми се вижда странно

# 127
Да, редовно съм поръчвала витамени и добавки с ГГБГ и Доставка от Англия, дори не ми е хрумнало, че при някой превозвач може да е забранено.

# 128
Аз съм поръчвала шоколади и Плодови барчета за детето, ако влизат в хранителните стоки, не съм имала проблем. Точно с Габиели, преди официално да спрат доставките от Англия.

# 129
За Бургас, естествено, ползвам Габиели. Напоследък ми прави впечатление, обаче, че освен факта, че пратките пътуват по-дълго, има и твърде много курсове - много често пратки, които са пристигнали в 2 последователни дни, пътуват в 2 различни курса, а после в офиса в Бургас ги получавам заедно. Съответно, всяка си е с отделна цена, защото е от различен курс (пратки под 1 кг)

# 130
...много често пратки, които са пристигнали в 2 последователни дни, пътуват в 2 различни курса...
Винаги гледам графика https://gabieli.com/bg/schedule С Amazon преценката кога ще пристигне е сравнително точна. Нормално, ако едната пристигне в деня на тръгване на единия курс, а другата на следващия ден, да пристигнат в различни курса.

# 131
  • Там...
Габиели никак не си спазват обявените графици напоследък. За пристигане е ясно, тъй като доста се презастраховат като срок, но и за тръгване вече не може да се разчита. Да не говорим, че пристигнали вече пратки се обработват супер много време Rage Тъй като аз ползвам Еконт, ги чакам още по 2-3 дни за изпращане... Една от пратките ми стоя близо седмица със статус "създадена товарителница за Еконт", след като ги питах каква е причината, естествено се оправдаха, че е задържана в Еконт Rolling Eyes А помня как преди време с обявяване на пристигнал курс, аз получавах всичко още на другия ден...

# 132
  • София
при директна доставка, със Спиди (в БГ) от Германия или Англия... има ли начин да се зададе директно в офис да отиде, а не да разнасят пратката (техника) цял ден и накрая да няма никой на адреса...
Ден преди доставката има опция за пренасочване - предполагам тогава е най-добре (имам пратка която от вчера в в БГ)? Но се чудех дали може да избегна това пренасочване още при поръчката

# 133
Въпрос: Как се справят GGBG с чупливи/деликатни стоки?
Готова съм да си платя някаква ВИП услуга, само да не ми мятат кашона.
Харесах си столче за кола от англия, само че те при удар се компрометират, чудя се има ли вариант ggbg все пак да успеят да се справят с такова нещо?

# 134
Какво пише на пратките ви, че Габиели да го приемат като личен багаж?

Общи условия

Активация на акаунт