От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 24

• 71 901
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Да, официално се води, че не приемат, но на практика си получаваме пратките от тях без проблеми и без забавяне Wink

# 436
  • Бургас
Да, официално се води, че не приемат, но на практика си получаваме пратките от тях без проблеми и без забавяне Wink

Мда. И през няколко поста пишем за това в темата. Simple Smile

# 437
Буквално преди седмица Габиели ми доставиха пратка, получена в лондонския им адрес. И аз се бях притеснила от написаното в сайта им, попитах тук в темата и ме успокоиха.

# 438

Мда. И през няколко поста пишем за това в темата. Simple Smile

Да, прочетох но въпреки това човек не знае колко е актуална информацията и дали приемат все още. Смятам, че проблема не е в нас и е нормално и здравословно да се пита периодично дали приемат все още от съображение за сигурност, все пак в техния сайт пише обратното и не се знае кога може да престанат да получават и ако никой не пита или пише как ще разберем Simple Smile. Знам, че може да се получи малко спам и повтаряне на едни и същи въпроси и отговори но в случая смятам, че може да се направи изключение заради обстоятелствата ?

# 439
  • пустинята Гоби
Ако Габиели спрат отново да доставят пратки със сигурност ще се изкоментира в темата. Не, че пречи да се пита периодично какво става с тях, просто коментирам и аз последните страници, да не остана назад Simple Smile .

# 440
Здравейте. Ще поръчам телефон до Габиели в UK. След като Китай и UK са извън ЕС, пак ли ще минава митница? Като поръчам нещо по евтино и начислява веднага отдолу TAX, на по скъпите нищо не начислява. Тъкмо тръгнах да поръчам и реших да се допитам до вас.

# 441
Здравейте. Ще поръчам телефон до Габиели в UK. След като Китай и UK са извън ЕС, пак ли ще минава митница? Като поръчам нещо по евтино и начислява веднага отдолу TAX, на по скъпите нищо не начислява. Тъкмо тръгнах да поръчам и реших да се допитам до вас.

Скрит текст:
Ще трябва таксите да се платят, когато пристигне в UK и ще стане сложно.
Другият вариант е да го намериш от EU склад. Например този https://www.aliexpress.com/item/1005005242253907.html можеш да го поръчаш от испанския склад до испанския адрес на Gabieli за 200 евро с код ESMAY20 (сваля 20 евро). Задължително промени валутата в ЕВРО(от мобилното приложение става от Accounts после горе в дясно на знамето), защото в USD излиза по-скъпо. Няма да има допълнителни такси, защото вече са платени.

# 442
Добре, че не го пуснах. Благодаря много.

# 443
  • Sofia
Между другото, наскоро пуснах една стока, на стойност около $60, от Щатите до адреса на GGBG в UK. Странно, но нямаше никакви import charges или поне никой не ме е уведомил, че трябва да заплатя такива. Получих си пратката без проблем. Не знам на какво се дължи тази ситуация.

Не съм заплащала ДДС-то предварително. Дори на сайта, от който поръчах, е посочено, че ще се наложи плащане на митнически такси за интернационалните поръчки.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 12:57 от Blаck Cat

# 444
Здравейте,
 имам пратка за получаване от офиса на ГГБГ на мое име, може ли мъжът ми да я вземе вместо мен?

# 445
  • Sofia
Може, но трябва да знае кода за получаване на пратката, освен ID-то ти.

# 446
Здравейте,
имам пратка за получаване от офиса на ГГБГ на мое име, може ли мъжът ми да я вземе вместо мен?
Да, стига да каже кода за получаване на пратката или пратките.

# 447
Здравейте,имам пратки 2 в курса на ГГБГ който тръгна на 14 май.Едната е налице и е описана в профила ми ,утре я чакам с еконт.Другата липсва.Имам номер за проследяване и пише ,че е била при тях на 10 май.Имам снимка ,че е получена.От ГГБГ казват ,че не е при тях.Два пъти говорих с тях по телефона ,остана да проверят в неописани пратки.Уж гледаха пък я няма ,уж щели да видят в палетния център да не е в неописани.Пратката е от ТК махх ,куриерът е Еvri , и са дрехи едва ли са в кашон .Мога ли да направя нещо или да пия една студена вода?

# 448
Имаш снимка от ГГБГ ли?
Аз от последния курс от УК също имам 2 пратки, едната я получих в събота на място, но курсът им още не беше разговарен, още не е, а чакам да го обявят за пристигнал, за да си получа втората.

# 449
Имаш снимка от ГГБГ ли?
Аз от последния курс от УК също имам 2 пратки, едната я получих в събота на място, но курсът им още не беше разговарен, още не е, а чакам да го обявят за пристигнал, за да си получа втората.
Снимката е от Evri ,на нея се виждат 3 контейнера с пратки от склада на ГГбГ.

Общи условия

Активация на акаунт