От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 24

• 71 788
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • Там...
Напротив, приемат. Офис Северен Лондон работи нормално, независимо какво пише в сайта им.

# 571
  • Шумен
Напротив, приемат. Офис Северен Лондон работи нормално, независимо какво пише в сайта им.

Наистина ли?!
Защото им бях писала имейл преди  няколко месеца и ми отговориха, че все още не приемат онлайн поръчки.
Благодаря за информацията.
Веднага ще им пиша имейл, за да разбера как точно работят.

# 572
Съвсем нормално си работят и няколко пъти коментирахме в темата.

# 573
  • Шумен
Съвсем нормално си работят и няколко пъти коментирахме в темата.

Съжалявам, не следя темата редовно. Прегледах назад страниците, но не срещнах нищо такова.
Благодаря за информацията.

# 574
С Доставки Англия поръчвам, последно една поръчка от Амазон беше в три доставки, получих си мейли при пристигането в офиса им в Лондон, единия пакет вече си го взех.
Доволна съм.

# 575
  • Шумен
С Доставки Англия поръчвам, последно една поръчка от Амазон беше в три доставки, получих си мейли при пристигането в офиса им в Лондон, единия пакет вече си го взех.
Доволна съм.

С амазон и аз не съм имала проблеми. Проблемите са винаги с Асда, защото пратките не ги свързват с профила ми. А този път имам загубена пратка от Джордж.

# 576
Здравейте, не мога да се свържа с превозвача Доставки Англия, не отговарят на имейлите, които им писах.Пратката ми е приета в офиса им на 04.09 и от тогава статуса и е  приета. Прочетох, че всяка сряда имат курсове към България , но статуса не е променен. Някой има ли повече информация или актуален телефон?

# 577
При мен винаги е било така с поръчките стои на "Приета". Статуса се променя на "пристигнал", когато са готови за взимане. Не е имало проблем досега.

Здравейте, не мога да се свържа с превозвача Доставки Англия, не отговарят на имейлите, които им писах.Пратката ми е приета в офиса им на 04.09 и от тогава статуса и е  приета. Прочетох, че всяка сряда имат курсове към България , но статуса не е променен. Някой има ли повече информация или актуален телефон?

# 578
При мен винаги е било така с поръчките стои на "Приета". Статуса се променя на "пристигнал", когато са готови за взимане. Не е имало проблем досега.
Ясно, значи статуса не се променя когато я изпратят поръчката. Явно ще ме уведомят с имейл, когато е пристигнала в България.

# 579
  • Там...
Не знам защо си причинявате цялото това неведение за движението на пратките ви. За мен в това отношение Габиели са незаменими. Във всеки един момент знам къде се намира пратката ми, закъснява ли, губи ли се, в кой курс пътува и т.н. За няколко месеца ползвах Лерон, когато Габиели не приемаха, две пратки ми потънаха незнайно къде. Сигурна съм, че са получени, най-вероятно са били без ИД, и след като нямам възможност да си ги намеря аз по снимка при неразпознати, просто ми казаха, че не са ги получили. С Габиели имам 2 изгубени пратки за 11 години. Естествено, че не са идеални, но това лично проследяване със снимка на пратката и яснота за движението ѝ, е много голям плюс.

# 580
Не знам защо си причинявате цялото това неведение за движението на пратките ви. За мен в това отношение Габиели са незаменими. Във всеки един момент знам къде се намира пратката ми, закъснява ли, губи ли се, в кой курс пътува и т.н. За няколко месеца ползвах Лерон, когато Габиели не приемаха, две пратки ми потънаха незнайно къде. Сигурна съм, че са получени, най-вероятно са били без ИД, и след като нямам възможност да си ги намеря аз по снимка при неразпознати, просто ми казаха, че не са ги получили. С Габиели имам 2 изгубени пратки за 11 години. Естествено, че не са идеални, но това лично проследяване със снимка на пратката и яснота за движението ѝ, е много голям плюс.

Направо се замислям да се преместя при Габиели. В момента пазарувам през ГГБГ и проследяването на пратките ми е малко мудно.
Да не говорим, че последните два курса ми ги изпратиха по Еконт в два поредни дни. Така и не разбрах защо ме набутаха с две еконтски доставки вместо да ги изпратят заедно.
Поръчвам доста и в момента очаквам над 20 пратки с ГГБГ и някои не са отразени като пристигнали и сега трябва да ровя назад да търся тракинг и описание на артикулите, за да доказвам какво очаквам. С Габиели поне ще мога да си описвам пратките и тракингите непосредствено след поръчката и си остава там записано.

Не успях да видя в сайта им обаче колко лв взимат на кг от Великобритания до БЪлгария.

ПС: Полето "Декларирай" в Габиели задължително ли е? Гледам че доста подробно трябва да се описва там чак материи, вид и тн... Или не е задължително?

# 581
Нищо не описвам. По желание е....

# 582
  • София
Пончи 5лв/кг. Не е нужно да описваш нищо. В калкулатор цени можеш да видиш цената.

# 583
Здравейте, някой ползвал ли е dostavki.co.uk за доставка на пратки от Англия или Германия - дали са коректни и надеждни?

# 584
  • Варна
Здравейте,
Въпроса ми е към тези от вас, които използват услугите на shopper.bg. Как Ви уведомяват, че поръчката е пристигнала в офиса им или въобще, че са я получили?

Общи условия

Активация на акаунт