От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 24

• 71 773
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Здравеите, имам едно питане за gabieli. При описанието на пратката има цена.. каква цена трябва да въведа, на стоиноста на пратката ли ?
Пратките не се описват. Те си ги описват сами, когато пристигнат при тях.

# 616
Здравеите, имам едно питане за gabieli. При описанието на пратката има цена.. каква цена трябва да въведа, на стоиноста на пратката ли ?
Благодаря! А да питам къде се въвежда ID-то, не виждам никъде пример в сайта?

# 617
Благодаря! А да питам къде се въвежда ID-то, не виждам никъде пример в сайта?
След името или където ти позволи сайта, защото някои не приемат да има цифри при името.

# 618
Здравейте. От година използвам услугите на Габиели безпроблемно, но рано или късно е нормално да се случи някоя спънка. Преди почти две седмици си купих една готварска енциклопедия, доставката до офиса на Габиели бе извършена от Yodel. Получих си мейл от тях, че всичко е точно и доставено, но пратката не е нито добавена в профила ми, нито я откривам в неразпознати. Писах им имейл с кода си и тракинг номера на пратката и получих имейл с въпрос дали пратката е обемна. Отговорих им, че не е. И дотук. Писах отново имейл, но този път не получих отговор даже. Бихте ли ме посъветвали каква да е следващата ми стъпка ? Да се обадя в централния им офис?

# 619
  • Там...
Ще отговорят.

# 620
На мен Габиели ми харесват точно заради секцията неразпознати пратки.ГГбГ нямат такава секция и преди време пих една студена вода.Сумата беше около 150лв ,първо се ядосах после писах ,звънях ,пак писах и пак писах и човек на място изпратих….и се отказах.Сега пускам с Габиели .Преди три дни ми липсваше пратка от амазон ,в секция неразпознати пратки доста прелиствах.Но от проследяването знаех ,че е получена на 30.11 и си я разпознах.В смисъл само тя от пристигналите на 30-ти беше от амазон,и на етикета много замазано ми беше името ,а ID ,така беше отрязан етикета че не се четяха първите две цифри.Освен това по трак номера на пратката по баркода разчетох цифрите.Разпознах си я добавих си документи,фактура  какво има вътре и всичко е точно.
Мисълта ми е че по плика или кашон може да си я разпознаете ,иска ровене че са много ,но вървят по дата и се откриват.Ако я няма подайте сигнал на продавача и обяснете че въпреки проследяването ви няма пратката.

# 621
На мен Габиели ми харесват точно заради секцията неразпознати пратки.ГГбГ нямат такава секция и преди време пих една студена вода.Сумата беше около 150лв ,първо се ядосах после писах ,звънях ,пак писах и пак писах и човек на място изпратих….и се отказах.Сега пускам с Габиели .Преди три дни ми липсваше пратка от амазон ,в секция неразпознати пратки доста прелиствах.Но от проследяването знаех ,че е получена на 30.11 и си я разпознах.В смисъл само тя от пристигналите на 30-ти беше от амазон,и на етикета много замазано ми беше името ,а ID ,така беше отрязан етикета че не се четяха първите две цифри.Освен това по трак номера на пратката по баркода разчетох цифрите.Разпознах си я добавих си документи,фактура  какво има вътре и всичко е точно.
Мисълта ми е че по плика или кашон може да си я разпознаете ,иска ровене че са много ,но вървят по дата и се откриват.Ако я няма подайте сигнал на продавача и обяснете че въпреки проследяването ви няма пратката.

Именно по същия начин процедирам и аз, супер удобно е наистина. Но проблема е, че и в неразпознати не фигурира пратката ми...

# 622
Дори да не си я разпознае човек пратката, пише един имейл с тракинга и документ за покупката и те му я добавят в профила. Случи се преди няколко дни с доста скъпа и обемиста пратка, от която на снимката на кантара имаше само един етикет - как да я разпознае човек? Хората отговарят и обръщат внимание.

То и Гъбко имат прекрасна секция за неразпознати пратки, доста по-качествена при това, но, уви, вече не доставят от Великобритания...

# 623
Може ли съдействие на тези от вас, които са поръчвали дрехи от Next UK, не ми давя да си направя регистрация с адреса на GGBG

Аз също до скоро поръчвах (последно мисляче беше пролетта или началото на годината не помня) и се опитах да поръчам пак, но ми дава разни грешки. Писах на GGBG и това ми отговориха:

Здравейте,

Не можем да кажем защо, но от известно време има проблем с доставките от
Next. Не сте единствената с този проблем. И ние няма да можем да
направим поръчка.

Поздрави.

Супер нещастна съм, next uk е с много различен асортимент от този,който доставя до бг :/ Мисля,че са блокирали адреса на GGBG...
Чудя се дали да не пробвам с друг доставчик..

# 624
Привет,

Искам да попитам дали някой скоро е успял да пусне поръчка от сайта на boots?

Преди поръчките ми минаваха без проблем, използвам Габиели като превозвач и paypal за заплащане. Въпреки това от лятото насам поръчките ми не минават и това си е… Някакви съвети?

# 625
Здравейте,
моля за съвет -  как да ми пратят пратка около 3кг от Лондон за София. С Gabieli, GGBG ...?
Пратката е в мой приятел там и как може да им я предаде - само в техен офис или някак да им я пусне?
Принципно съм от Младост 1 и GGBG са ми под носа , но никога не сме ги ползвали...
Благодаря Blush

# 626
  • пустинята Гоби
Мои близки ползват Габиели, носят багажа в офиса на място.

# 627
Вижте добре как таксуват личен багаж. Има минимална сума, която ще Ви поискат ако той я занесе. Отделно на него колко ще му излезе като време да ги търси на адреса. Дали ако я прати по пощата с Вашето ID, няма да я тяксуват като онлайн пратка и да излезе по-изгодно като цяло?

# 628
Записвам се в темата, като се прибера, ще се върна назад да прочета. Имам бърз въпрос: някой поръчвал ли е с доставка от Dostavka Anglia, че вече над месец ми се бави една поръчка (а минаха почти две седмици, откакто уж пратката ми беше пристигнала в София)?🤔 Нормални ли са такива забавяния?! Поръчах с тях, защото офисът им ми е наблизо...

# 629
  • Варна
Записвам се в темата, като се прибера, ще се върна назад да прочета. Имам бърз въпрос: някой поръчвал ли е с доставка от Dostavka Anglia, че вече над месец ми се бави една поръчка (а минаха почти две седмици, откакто уж пратката ми беше пристигнала в София)?🤔 Нормални ли са такива забавяния?! Поръчах с тях, защото офисът им ми е наблизо...
Доста са бавни докато събират пратките за курсовете от Англия, но бързо ги обработват когато пристигнат в БГ.
Ако поръчката ти е от две седмици в София, обади им се в офиса и питай, да не би да са ти изгубили контактите.

Общи условия

Активация на акаунт