КАУФЛАНД - тема 57

• 41 509
  • 761
  •   2
Отговори
# 360
В някой от филиалите в Ст.Загора дали някой засече фритюрник Тефал? Снощи реших,че го искам но се чудя дали изобщо да се разкарвам в предвид факта,че вече отива края на седмицата и промоциите са обрани.

# 361
Късоплодните краставици са не просто хубави, феноменални са. Като да са поливани с медена вода. Искаше ми се да можех да заредя за 3 месеца напред. И дори нямам желание да пробвам от тези на Лидл по 64 ст., да рискувам да ми развалят вкуса. 😬

Да! Сега си хапвам салата от тях.
Ползвах купон за пръв път, 2 кутии Долче Густо взех. И банани купих, леко зелени, но в хладилника ще си дозряват.

# 362
Момичета сега случайно разбрах как и физическата карта да ти стане виртуална..
В моите карти....
Има ...Добави карта...
И се сканира QR кода или се въвежда ръчно номера на картата...🙂

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 16:10 от Sofi_to

# 363
  • Пловдив
Kaufland представи Kaufland Card...сетиха се Simple Smile
https://trafficnews.bg/biznes-klub/kaufland-predstavi-kaufland-card-244856/

# 364
А обратното как става? Искам пластика за вече наличната ми?

# 365
Ами какво обратно трябва да стане 🤔
Имаш си карта, която е и физическа и виртуална..
Не разбрах какво искаш да кажеш, извинявам се  🙂

# 366
Ако имате виртуална карта, трябва да отидете на информация на някой филиал и Ви дават до 5 пластики.

# 367
rebus99 ме е разбрал/а. Благодаря!

# 368
  • в сърцата на децата <3
Аз пък не искам пластики.
И на Револют картата ми е само виртуална.
С каква ОС си? Пробвах два пъти, иска само и единствено да имам виртуална карта, за да плащам с телефона - е, не ми активират виртуалка без реална и това си е! А няма да взема още една реална, имам си достатъчно.

# 369
С Андроид съм. Имах проблеми с идентификацията на ЛК, нещо им се виждаше размазана снимката, но се оправих. Заявих виртуална и еднократна виртуална карта.

# 370
И при мен приложението е на английски (iOS). Няма бутон за смяна на езика.
На андроид си е на български.
Аз съм iOS  и приложението ми е на български. Просто трябва да влезеш в настройките на телефона, да отидеш на приложения, оттам избираш кауфландското и си го настройваш на какъв език да ти е.

# 371
Здравейте! Blush

Извинявям се, че така нахълтвам в темата, но имам въпрос. Видях, че тази вертикална прахосмукачка на Ayco последно е пускана началото на март. Дали сте виждали останала в някой филиал в София? Нямам големи надежди, де, но не пречи да питам. Също към тези, които са я купили - 2 в 1 ли е? Не пише в каталога, а в интернет намирам информация, че е. Чудя се дали си струва да я чакам или да се ориентирам към някоя друга.

Скрит текст:

# 372
  • София
Delisi Много е обсъждана тази прахосмукачка. Има големи фенове и не много доволни. Имам я, за 36лв е идеална, но не бих платила пълната цена. Дори и да я намериш някъде, то ще е на пълна цена. Какво имаш пред вид под 2 в 1? Дали можеш да я ползваш за ръчна вероятно. Можеш, четката се маха, но си е прахосмукачка с кабел. Та не е точно 2в1.

# 373
Има я в постоянния асортимент , но не знам на каква цена. Майка ми я взе извън промоция

# 374

Общи условия

Активация на акаунт