КАУФЛАНД - тема 57

• 41 518
  • 761
  •   1
Отговори
# 330
Snow, аз четох за кои продукти важи, не знам как не съм видяла това "Важи до 5 бр"...Обаче пък, преди да се отвори купонът, защо пише "1 за 1,49лв"?! Много е подвеждащо това...един...какво...не става ясно.🤔 От всеки вид по 1 брой ли, 1 купон за до 5 броя ли..

Ако е за 5 броя, ще се възползвам.
За пластиките има ли дигитални копия на касовите бележки в профила или е само, ако се използва приложението?🙂 Бих проверила, обаче всеки път ме кара да си влизам в профила с номера на картата😬, а не го знам...Уж с телефон се регистрирах за пластиката, защо все номера на картата ми иска...?😅

# 331
Само при мен ли не е активна формата за регистрация на физическа карта? Още на първи екран след въвеждане на телефон, бутона за продължи не е активен.Цял ден опитвам и не става. Искам да регистрирам карта на ММ, но няма оправяне.

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 22:30 от Пролетно цвете

# 332
  • Г. О.
Здравейте. Знаете ли дали продуктите на "Мое, твое, наше" са в постоянния асортимент?

# 333
  • Pazardjik
Извинявам се за Глупавия въпрос. Искам да взема макарони Миско. Колко пакета мога да взема с активиран купон?

Аз днес взех три пакета , за повече незнам

# 334
До 5 бр. пише. И аз не бях видяла.
Това е много добре.

# 335
  • в сърцата на децата <3
Долче, "1 за 1.49" е цената на брой с отстъпката. Вече като отвориш купона, там пише редовната цена, броя и за кои продукти важи. Абе не е съвсем измислено, но като за начало - става.

Аз на информация питах за намалените с карта продукти до колко броя са, не можаха да ми кажат 😂 Пет минаха със сигурност, повече не съм купувала. Защото пък са написали "количества за едно домакинство", но те от де да знаят в мойто домакинство колко сок пием, примерно?

# 336
От брашното на София мел минаха спокойно 11 пакета с карта.

# 337
Наистина ли? Аз скромно взех 4 пакета

# 338
Взех стек и още един пакет, за да го маркират, без да разтоварвам количката. Брашното е вървежно много при мен, три пъти седмично пека хляб.

# 339
  • там където има винаги вятър
Само при мен ли не е активна формата за регистрация на физическа карта? Още на първи екран след въвеждане на телефон, бутона за продължи не е активен.Цял ден опитвам и не става. Искам да регистрирам карта на ММ, но няма оправяне.

И при мен е така. На Виваком сме с ММ.
В понеделник той ходи да вземе и на двамата. На информацията - нищо не станало.
Във вторник отиваме двамата след работа. Служителката пита, писа и на края...ама защо не ми казахте че сте на Виваком Rage
В сряда, реших аз да пробвам на компютъра. Не мога да вляза в профила си, иска ми парола Thinking Накрая влязох със "забравена" - изпратиха ми код, който да въведа. Успях да видя че рождената ми дата и адреса са сгрешени/при вкарване от въпросната служителка/ и до там...Никаква регистрация.

# 340
А каква е разликата между пластмасовата карта и тази която съм дръпнала на телефона. Предполагам е удобство за пенсионери? Тогава как примерно през нея се активират купони...

Интересно как на касите разбират че за текущия артикул са разрешени примерно 5 бр. а не три ( постелката за пикник беше с ограничение до 3 гледах вчера). Излиза че касиерите всяка седмица трябва да са като сметачни машинки, да помнят това онова. Вчера ми направи впечатление че човека преди мен го питаха дали има карта и като разбра че няма касиерката извади една карта изпод щанда и я скролна. Така явно човекът получи продукти с намаление, банани и сирене видях. А на картата се събират от тези точки. Дали това беше карта на касиерката или е някаква политика на КФ.

Вчера попаднах на касиерка, която е явно нова. За пръв път ми се случва да са допуснати толкова много грешки - пилето ми маркирано три пъти, едни комплекти мъжки тениски, потници и бикини, от намаления щанд не им беше сложила отстъпките и ми излизаха на редовна цена. Сметката ми си беше голяма, но се зачудих защо толкова над очакванията ми. след касата видях грешките на бележката. Отидох на информация а там се виеше страхотна опашка за издаване на карти. Добре че се оказа че има и втора дама, която обслужва такива като мен. Чудех се как ще приеме факта на макрираните три пилета, неотчетени намаления, дали няма да си помисли че нещо я лъжа. Обаче че оказа че пилето има грамаж 1,785 и той се повтаря и три пъти. За намалените артикули пък си имаше етикети. Така че нямах проблем. Вкъщи вече се открих, че на един чифт от комплекта бикини има дефект и бележката за намаление е сложена именно върху дефекта за да е невидим. На мен не ми пречи, но внимавайте. Видите ли етикета за намаление залепен ( моят беше дори и прихванат с телбод) върху изделието, точно там Може да има дефект. Огледайте добре задната страна, или ако е дреха за външно носене не рискувайте да я купувате.

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 10:54 от _re_ge

# 341
За сега само регистрираните след 16.05 участват в томболата, ако имаш няколко карти на различни потребители можеш да се възползваш като купиш повече бройки.
На мен ми е удобно приложението и хич няма да се редя за пластика, не вярвам точно аз ( карък от класа 😄) да съм с късмет за кола.
Мисля дори да пропусна седмичното пазаруване в Кауфланд като чета каква лудница е заради картите. Някак личния ми комфорт и спокойствие са преди икономиите с няколко левчета, ще изчакам да се поуспокоят страстите картови😉

# 342
MarieST благодаря! Видях ги сега. Беше празна тази секция преди.
При мен излиза на Английски приложението като опции - смяня ли му се езика от някъде?
Брошури, промоции и т.н. си на български. Но менюто и опциите - не са.

# 343
Долче, пише "за 1 бр.", защото това е цената с отстъпка. А вътре пише до колко бр. може.

# 344
Интересно как на касите разбират че за текущия артикул са разрешени примерно 5 бр. а не три ( постелката за пикник беше с ограничение до 3 гледах вчера). Излиза че касиерите всяка седмица трябва да са като сметачни машинки, да помнят това онова.
Не зависи от касиерката, когато ви маркира пет артикула, намаление ще имате само за три (ако купонът е за толкова).
При активиран еднократно купон и закупуване само на една стока, при второто минаване през каса, няма да може да се възползвате от намалението. Купонът ще е използван.

Някой пробвал ли е да добави втора дигитална карта в приложението си, не физическа пластика?
Споделянето на списъка за пазаруване не работи все още. Наложи се да пращам скрийншот.

Общи условия

Активация на акаунт