КАУФЛАНД - тема 57

• 41 504
  • 761
  •   1
Отговори
# 390
Като отидеш да си вадиш карта пластика веднага ли ти я дават или се след няколко дена?

# 391
И аз мога да дам купони. Само за макароните съм ползвала.

# 392
Благодаря за отзивите за прахосмукачката, момичета! Идеята ми е да ми замести ежедневното почистване с метличката и да не се налага да пера филтри, така че ще я изчакам на промоция Blush

За сладоледа Черноморец - пробвах фунийката, допадна ми на вкус, доста се доближава до вкуса на бонбоните.

# 393
  • Стара Загора
Миналата седмица търсих сладолед Черноморец в кутия, но не октирих, но намерих във фунийка - ами не ми е достатъчен черноморският вкус в сладоледа, иначе самият сладолед не е лош. Ще взема в кутия другата седмица.

Последна редакция: сб, 21 май 2022, 13:57 от ❇Sisi_91❇

# 394
До кои сладоледи стои Черноморец при вас?Аз като съм ходила не съм го виждала,всички други ги знам,но не и този.Днес ходих и специално го търсих,но не можах да го видя😿

# 395
Търсете във фризерите на Algida.

# 396
  • София
При нас дават по 2 пластики на вече регистриран профил. Така им били наредили, не можело да ни дадат 5
Само пепси и масло имаше от сините купони.

# 397
Снощи се наложи да се върнем в магазина, защото бяха маркирали 2.5 кг кутия млечна салата на Кенар, като маслини Каламата от 11.99лв./кг. Много мразя като разтоварвам торбите и хвърля едно око на касовата бележка да видя, че някой пак е блял на щанда с обслужване. Та пластиките бяха свършили, връщаха хората за днес, нямаха какво да дават. Поне ние бързо се оправихме на Информация.

# 398
Тези постелки за пикник къде по-точно стоят в магазина?🙂 Искам да ги погледна отблизо, но без да се налага да обикалям половината магазин, за да ги открия...🤔
В "Моите карти" в приложението пише, че могат да се добавят до 5 физически карти. Но се оказва, че с дигиталната ми карта, ще станат общо 6 карти.🙂 Но не ми е ясно...В приложението ще може да се избира с коя карта пазаруваме от добавените или основната ще си е все дигиталната карта? Отстъпките и купоните ще важат за всяка карта или ще са общи? Много неща не са ми ясни...🤔

Последна редакция: сб, 21 май 2022, 15:44 от dolce miele

# 399
  • София
Всичко е на едно място - дигиталната карта събира отстъпки, купони, точки - все едно с коя карта се пазарува.

# 400
Т.е. ще имам само 1 купон за кашкавал, 1 за макарони на т.н.? Само сборът от точките ще се натрупва, независимо с коя карта се пазарува?

# 401
  • София
Т.е. ще имам само 1 купон за кашкавал, 1 за макарони на т.н.? Само сборът от точките ще се натрупва, независимо с коя карта се пазарува?
Да, точките се събират в дигиталната карта, докато родата пазарува с раздадените пластики. 😃

# 402

Един, но той позволява по няколко броя от артикул.

# 403
Да, но примерно с 1 карта мога да взема 5 броя макарони, а с 5 карти- 25 броя...😉 На теория.

# 404
Тогава регистрираш 5 имейла. Simple Smile Имаш опит с други сайтове. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт