КАУФЛАНД - тема 57

• 41 427
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Суши точката при вас работи ли вече? Това ще е интересно нововъведение.
Големи промени в тоя К., абсолютно всичко са разместили, целият сектор за маслини, сирена, месо го няма. Продават от едни малки масички. 😃

# 511
  • в сърцата на децата <3
skk007, интересно на мен Лидл ми е така като усещане. Особено липсата на музика в магазина когато няма почти никакви хора - направо ми е зловещо! А в К тези дни има народ заради картите и олиото, обикновено стълкновенията са само по празници (но тогава новсякъде е така). Въпреки всичко ми е по-просторно и подредено от Лидл, а във филиала, който ползвам, последните месеци са позавъртяли персонала и са взели някакви симпатяги, които са и много мили 😁

# 512
Торта гараш от брошурата 1200гр 10.99 кажете хубава ли е? Ходих в сладкарница ама то какви цени 30лв едни.. а в лидл на амбелино състава е потресаващ и качеството.

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 15:56 от Didity02

# 513
Didity02, ако мислиш, че съставът на тази Гараш е ок, лъжеш се. Ако прочетеш етикета, свят ще ти се завие.

# 514
Didity02, ако мислиш, че съставът на тази Гараш е ок, лъжеш се. Ако прочетеш етикета, свят ще ти се завие.
На сега съм в К. Прочетох състава на сладките асорти на Skk007 някой питаше, имаше 2та убиеца глюкозо-фриктоза и хидр.палма.
Явно от сладк. Ще поръчам пише трайност 5 дни, това поне е знак добър 600гр 11лв излизаше май .
Ъпдейт. Състава е добър в Кауфланд на гараш. На Елей марката беше лош, този става. Обаче срока е до 28ми аз съм на 29ти...ще чакам ново зареждане

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 16:34 от Didity02

# 515
Ситуацията е 'кашкавала само го миришем'. Expressionless

# 516
Ситуацията е 'кашкавала само го миришем'. Expressionless
И при нас беше така. А там имаше най- голямо струпване

# 517
Каква е тази адска смес на Вълчев, кръстена "крема сирене"?! Някакви древни спомени ме гонят, че наистина някога беше крема сирене.

# 518
Е тъкмо взех от него Expressionless

# 519
На теб може да ти хареса. Smiley Аз помня мнооого старата версия. Това ще го смеся с обезмаслена извара, иначе трябва да го изхвърля.

# 520
Това постоянно кардинално разместване направо ме отказва да пазарувам в Кауфланд😔
В нашия- София Банишора всяка година има ремонт , ако не вътре ,то магазинската част е в ремонт. Над 10 години пазарувам там  и до сега след нито един ремонт не ми е ставало по- комфортно или по- удобно.

# 521
Пийкок ме отказа от месото ha-ha , сладоледите свършили 2 за 1.79 едно мааалко кашонче в края на магазина за да обиколиш цеелия супермаркет и накрая с празни ръце оставаш..и само това взех, ест забравих бонбоните, нищо в сряда пак.

# 522
И аз отидох за сладоледи Boss, защото на минус 50% излизат много изгодно, но тц, фризерите бяха празни.
Взех обаче от другите сладоледи в брошурата за 1.99 с пуканки и другия е peanut caramel.

# 523
  • Бургас
Кашкавал нямаше още в 8 без 20 сутринта (Бургас) - оставям дребният на училище в 7 и 20 и оттам обикновено ходя на магазин.
Но пък имаше няколко такива микробуса пред магазина.

# 524
Да, бе.. тая бира толкова ли изгодна идва ?

Общи условия

Активация на акаунт