КАУФЛАНД - тема 57

• 41 427
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,
продават ли в Кауфланд тахан от тиквено семе? Обиколих вчера магазина, но не намерих. После ходих и в Била, но и там нямаше. Може би аз не съм го намерила? Thinking
Да, със сигурност има на Балчо. Трябва да го търсиш при бурканчетата с другите им тахяни, фъстъчено масло...Малко са разбъркани кашончетата понякога, а и клиентите също разместват...Тиквеният тахан е зелен в бурканчето, така че повече се отличава от другите видове. 🙂
Соул, опитай адската смес и с марка К-класик, кръстена "крема сирене"...😄 Нещо като масло с извара си е, стои твърдо и нехомогенно като извадиш от хладилника...На вкус също не прилича на това, което бих нарекла крема сирене.

# 526
1л 0.90лв излиза,  моето кенче е левче 0.5л, не е чудо невиждано и даже неговата нагарча...

# 527
Didity02, ако мислиш, че съставът на тази Гараш е ок, лъжеш се. Ако прочетеш етикета, свят ще ти се завие.
На сега съм в К. Прочетох състава на сладките асорти на Skk007 някой питаше, имаше 2та убиеца глюкозо-фриктоза и хидр.палма.
Явно от сладк. Ще поръчам пише трайност 5 дни, това поне е знак добър 600гр 11лв излизаше май .
Ъпдейт. Състава е добър в Кауфланд на гараш. На Елей марката беше лош, този става. Обаче срока е до 28ми аз съм на 29ти...ще чакам ново зареждане

Какво ли означава "растителен продукт"? Според мен просто са си спестили част от съдържанието на палмови и други неща и са ги кръстили с това общо наименование. Не пише орехова ядка например, а орехов пълнеж, каквото и да означава така написано.

# 528
Не е добър съставът на тази торта. И орехов/фъстъчен пълнеж, и растителен продукт не е ясно какво точно представляват...🙂 Май само захар, вода, брашно и какао са разпознаваеми съставки. Като за какаото ми е доста съмнително какво количество точно има, защото има и добавен аромат на какао...
Но зависи кой какво търси в една торта и какъв е критерият за добра торта.

# 529
Направо ви се чудя на това прекрасно време как ви се завира в тоя магазин да обикаляте рафтовете за две кроасанчета на промоция. Дето сигурно в кварталния магазин ще са и по- евтини. Ако имате време за убиване, по- добре идете в някой парк. Аз лично отвам в Кауфланд веднъж в седмицата, пазарувам по списък и това е до следващата седмица. Ако ми трябва нещо дребно си го набавям от кварталния магазин.

# 530
Karuzo-то е 1,50-1,70 нормална цена, за 60 стотинки си струва

# 531
Каруцата е добре за тази цена.
В едни стари времена беше 70 стотинки...Сега е лев и 50.

# 532
Никога не съм опитвала това Карузо, помня само рекламата му 😅 и цената над 1,50 лв...🙄

# 533
Аз досега читав състав на купешка торта не съм виждала. За поводи поръчвам скъпи и уж хубави торти,пък като я опиташ ти остава вкус на химия в устата. Лично за мен ,ако не си го направиш вкъщи да знаеш какво си сложил,всичко що е опаковано си е боклук,ама като съм вързана в ръцете купувам и не се задълбочавам да следя съдържание щото и да чета ,по-хубава няма да намеря Grinning пък и нека сме реалисти за 12-13 лв  както е в случая няма как да купим нещо качествено

# 534
Видях,че говорите за сладоледи,тъ да питам:някой опитвал ли е този намален Favorite?Ако да кой вкус?
Скрит текст:

# 535
Така е, няма шанс за 11-12 лв да направя торта...може би само бисквитена, с обикновен крем с пудинг (яйца, мляко, брашно, захар) или нещо с бишкоти...Попадала съм и на много вкусни торти, без химичен послевкус, но реално...пак нямам представа какво точно съдържат...😃
Този сладолед дори не помня да съм го виждала...🤔

# 536
Сладоледа съм го пробвала, не е лош но лично на мен ми идва прекалено сладък

# 537
Толкова ли торти ядете? За веднъж годишно не чета съдържание. Чак отрова няма в тях.

# 538
Вкъщи ядем торти само по повод. Като тегля чертата, накрая пак правя...вместо да купувам.😅 Но имам познати, които редовно си купуват торти, еклери и др. подобни.

# 539
Толкова ли торти ядете? За веднъж годишно не чета съдържание. Чак отрова няма в тях.
Точно! И ние само за рожденния ден на детето купуваме, та изобщо не се задълбочавам. За нас понякога взимаме еклери или нещо друго сладичко,но не е всеки ден и също не се впрягам

Общи условия

Активация на акаунт