КАУФЛАНД - тема 57

• 41 469
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
  • софия
някой правил ли е рекламация на нехранителен продукт с електронен касов бон - става дума за м.сандали, купени на 13.05, скъсаха се, не намирам хартиения бон.

# 571
Леми, много ти благодаря, тотално го бях забравила, а в момента ми е най-подходящ като продукт.

# 572
някой правил ли е рекламация на нехранителен продукт с електронен касов бон - става дума за м.сандали, купени на 13.05, скъсаха се, не намирам хартиения бон.

Може да пробваш, тъй като в дигиталната бележка пише номер на касов бон и не са минали 3 месеца от издаването му. След 3-те месеца трябват и други данни от касовата бележка, които ги няма в дигиталната.

Направи ми впечатление за маслините, които са с купон, че има разминаване за бройката. В нашата хартиена брошура пише 5 броя, а в приложението 3 броя. Не че ще тръгна да купувам, ама има несъответствие.

# 573
Соул, крема сиренето в малките пакетчета от Лидъл ми харесваше доскоро...ако не са развалили качеството му...

# 574
Да похваля новия сладолед "Черноморец". Страхотен на вкус, шоколадов. Усещат се фъстъците и портокаловите корички. Много освежаващ. Мисля, че ще допадне като вкус на повечето хора и особено на тези, които обичат шоколадови сладоледи!

# 575
Къде са купоните за които говорите, четох ви до 27ма страница, но времето ме притиска.... после ще навксвам

# 576
# 577
Благодаря 🌸, намерих ги
Ориентирах се от снимката

# 578
Направо ви се чудя на това прекрасно време как ви се завира в тоя магазин да обикаляте рафтовете за две кроасанчета на промоция. Дето сигурно в кварталния магазин ще са и по- евтини. Ако имате време за убиване, по- добре идете в някой парк. Аз лично отвам в Кауфланд веднъж в седмицата, пазарувам по списък и това е до следващата седмица. Ако ми трябва нещо дребно си го набавям от кварталния магазин.
Здравей. Това е да има нещо допълнително за рождения ден. Цената е 55ст, по-ниска няма никъде. Ходих за сладолед - нямаше;и месо но се отказах. Боклуци рядко вече си позволявам и това е един от случаите. Кауфланд ми е наблизо. Ходя и за друго. Много интересни лица и хора виждам които са от села или малки градове. Активна съм 10 000 крачки на ден ги достигам и през ден съм в парка.

# 579
  • Велико Търново
Сладоледа черноморец е страхотен! Все едно ям замръзени бонбони, лееко разтопени, но хрупкавите портокалови корички са меки.

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 08:53 от skk007

# 580
Ние правим сладкиши за всеки празник, защото обичаме, а празници много. Освен това аз съм с генетична особеност, заради която чета етикети всеки ден и на всяка храна. Та не е добре човек да прави прибързани съждения дали някой се е засилил към 100-те години и колко торти яде годишно, та да им следи състава. Може би не му понася да яде продукти тип Амбелино, дори и да му е вкусно. 

Ще ви следя за отзиви за сладолед Черноморец заради един сладоледоман.
Перфектна HugSunglasses

# 581
Karuzo-то е 1,50-1,70 нормална цена, за 60 стотинки си струва

Извинявайте, ама къде е 1,50лв? Днес гледах брошурите на Кауфланд и Билла - в двата магазина е на промоция и нормалната цена е 1,15. В другите магазини по-скъпо ли е?

# 582
Didity02, голяма си сладурана! Hug

На Карузото кое му е гадното? Не съм го опитвала, но ме вдъхнови да направя домашна версия на десерта.

Кой Черноморец хвалите, на клечка или в кутия?

# 583
Къде стоят тези протеини?! При нас (до био щанда и суровите ядки) има само различни барчета...но тези не ги виждам...🤔🤔🤔

# 584
  • Велико Търново
Soul, аз хваля този в кутията. Много вкусен, като лек вафлен крем, но без гадните вафлени кори.

Общи условия

Активация на акаунт