КАУФЛАНД - тема 57

• 41 446
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
И аз снощи ядох от него, но май ми се ядеше лидълския с парченца шоколад.
Този уж е шоколадов, но шоколада не ми беше достатъчен.
Като ще е шоколадов, да е много шоколадов- така обичам аз.

# 586
Karuzo-то е 1,50-1,70 нормална цена, за 60 стотинки си струва

Извинявайте, ама къде е 1,50лв? Днес гледах брошурите на Кауфланд и Билла - в двата магазина е на промоция и нормалната цена е 1,15. В другите магазини по-скъпо ли е?

Да, в малките магазини, защото се писа дали  има  смисъл да се влиза в К за Карузо като може да се вземе от другаде

# 587
О, ако ще търсиш шоколадов сладолед, препоръчвам тъмния на клечка от Лидл. Не знам дали има аналог в Кауфланд, но определено си го бива - интензивен шоколад без натравяща захарност.

# 588
Къде стоят тези протеини?! При нас (до био щанда и суровите ядки) има само различни барчета...но тези не ги виждам...🤔🤔🤔

Долче, намалението на Fitspo е фалшиво.
Редовната цена навсякъде е 2.49. В Лидл все още има протеин намален на 1.59 (миналата седмица беше в брошурата 16-22.05).
В К от 3.49 уж на 2.44. Те никога не са стрували над 3 лв. В Била също е 2.49.
Иначе при нас са изложени веднага след зеленчуците на регалите с барчетата и био храните.

Скрит текст:

# 589
Да, и на мен тъмният на Лидл много ми харесва.
Не ми се рискува с този Черноморец.

Карузо пък изобщо не съм го забелязала, сега го виждам, покрай вас.

# 590
Благодаря! Значи в нашия Кауфланд има само барчета...Ще проверя в Лидъл...че ми бяха поръчали, но за редовната цена нищо не ми казаха...😄

# 591
Благодаря! Значи в нашия Кауфланд ума само барчета...Ще проверя в Лидъл...че ми бяха поръчали, но за редовната цена нищо не ми казаха...😄

В нашия не съм забелязала да има от протеина на прах, но барчетата са много хубави. Има едно с бисквити, много ми харесва, може да си взема.
За Лидл взех последния протеин на 12. 05, тогава беше промоцията, а не предната седмица. Едва ли има останали. Е, зависи и от интереса към него.

# 592
Ние у нас сме в двете крайности - аз обичам тъмен, чак горчив шоколад, а мъжът ми яде само бял.
Аз от неговите си крада, обаче той моите хип не ги поглежда.
И със сладоледите е така.

# 593
Тези барчета са пълни с какво ли не, не само захар, сиропи, но и ГФС, някои имат консистенция на паста и т.н. и така и не разбрах защо са толкова надценени. Едно барче - 15-20 гр. ВХ, една долнопробна ВХ вафла - също. Smiley Не знам къде съм гледала като ги купувах, май се подведох, че Лидл ги продаваха на -50% и сега ми отлежават, поне имат дълъг с.г.

# 594
Соул, вероятно е така (във всички състави, които съм чела на подобни барчета, все има неща, които не ми харесват на мен). Единственият бонус спрямо вафлите май е количеството протеин. 🙂 То аз и от вафлите не се впечатлявам. Но ме помолиха да купя от "прахчетата", които поне трябва да са с по-малко вгх от барчетата...🤔 Щеше да е хубаво поне да бях прочела състава им...
Днес доста време избирах сок за дъщеря ми, накрая взех морковен в стъклена бутилка. Трябваха ми и черни химикали 3 броя, но се оказа, че нито в Кауфланд, нито в магазините наоколо продават обикновени черни химикали поотделно...Взех последна опаковка с 3 черни, 2 червени и 5 сини химикала за 2,09 лв. 🤔 Няколко пакетчета нес кафе от 20 ст, няколко земела...и на касата 4,83 лв сметка- казах да ми подадат още 1 пакетче с кафе и така станаха 5,03 лв. Омръзна ми за 10-20 ст да съм все под сумата за точки...😅

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 23:41 от dolce miele

# 595
Опитах се да открия хвалената фурничка с горещ въздух от Кауфланд, но не я откривам в нета.Може ли помощ? Ако някой има снимка ще е чудесно или как точно се казва сама да я потърся.

# 596
Switch on e марката.

# 597
А къде стоят тези маслини в магазина?

# 598
  • Велико Търново
Не разччитайте на обявения срок на годност на Барчетата! Много често, особено тези тип сурови барове, реално мухлясват до 2 /3 месеца преди обявената годност. За да издържат до края, производителя ползва (поне в 70%) от случаите, специален спрей, нещо като анти мухлясващ агент, които се активира при развитие на плесен... Изобщо голяма химия и наука са всевъзможни барове и сурови полезни уж храни.

# 599
Вчера ОТНОВО нямаше кашкавал Елена,бяха пуснали Белииса като заместител.
Въртим тъпото колело 6ти път и нищо.. Grinning Поне една дъвка да пусне Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт