КАУФЛАНД - тема 57

• 41 476
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
А къде стоят тези маслини в магазина?
Дават ги от щанда с обслужване, внимавайте какъв етикет ви слагат на кутията.

# 601
Протеиновите барове, които коментирахме, не са сурови.

# 602
От колелото на късмет само веднъж спечелих медикс 0.500 за чинии за 1ст . На лидълската ролетка повече ми върви Grinning

# 603
някой правил ли е рекламация на нехранителен продукт с електронен касов бон - става дума за м.сандали, купени на 13.05, скъсаха се, не намирам хартиения бон.
Приемат рекламации без никакъв проблем, но трябва да си пазите касовата бележка. Хартиената.

# 604
При нас още в неделя  нареждаха палет на пътеката до яйцата и киселото мляко. Тази седмица все още не съм ходила и не знам дали ще отида. Планирах в петък да скоча за кашкавал Елена и памперси ,но като чета май няма да ме огрее с кашкавала  Grinning

# 605
  • Сливен
Вие поне въртите ,при мен продължава да е неактивно колелото и днес вече им писах.Да видим кога ще отговорят

# 606
  • в сърцата на децата <3
При нас са на палет срещу масло, маргарин и кори за баница. Като цяло - в студения сектор се огледай, но и на витрината с обслужване би трябвало да ги има и да можеш да си вземеш.

# 607
Вие поне въртите ,при мен продължава да е неактивно колелото и днес вече им писах.Да видим кога ще отговорят
Въртя, но само колекция от детелинки си правя...😆 Как пък един купон или точки не ми се паднаха...😅

# 608
Привет!  Следа темата отдавна, но сега се включвам да споделя,че промоционалното с карта олио е годно до 12.06.22.  Така ли е и при вас?

# 609
Моят съвет е даван и от други потребители в темата. Отвори приложението, Още->Моите касови бележки->Отваряш всяка една бележка, за да я видиш цялата, след това отиваш на основното меню и ще видиш колелото, със съответните брой пъти, колкото си пазарувала. Въртиш и събираш детелинки, като нас. Това колело е по-зле от това в Метро.

# 610
  • Велико Търново
Да се върне Къци с неговото колело ще бъде най-добре Simple Smile

# 611
Привет!  Следа темата отдавна, но сега се включвам да споделя,че промоционалното с карта олио е годно до 12.06.22.  Така ли е и при вас?

Благодаря, че обърнахте внимание. За коя марка става дума? За добруджанското ли? При всички положения за мен е пълна гавра подобен срок.

# 612
Моето олио е до 21/01/2023. Добруджанско.

# 613
Срок гледам на всички покупки, които има вероятност да не се ползват веднага. Олиото обикновено има поне 4-5 месеца оставащ срок.

# 614
При нас са на палет срещу масло, маргарин и кори за баница. Като цяло - в студения сектор се огледай, но и на витрината с обслужване би трябвало да ги има и да можеш да си вземеш.

Казвам как е при нас - на палетът са промоционалните маслини Колосал, тези с купон са Супер супер Мамут, от витрината се искат.
Аз преди малко се върнах от пазар. Днес имаше кашкавал Елена и взех, предните дни нямаше, имало проблем с доставките. И олио взех, срокът е 20.01.23, Златна Добруджа. При нас беше намалено и олиото Бисер на 4,89.
Фани,  да не се намерила, някоя изостанала бройка от стара партида?
От колелото пак нищо. Въртя го сигурно 7-8 път, само везнъж спечелих една лимонада 2л за 1 ст.

Общи условия

Активация на акаунт