Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията и процесът на кандидатстване за еднократната помощ от общината за родители с висше образование?
Как мога да добавя връзка към даден текст?
Как да се справя с проблема с млечнитеца при бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията и процесът на кандидатстване за еднократната помощ от общината за родители с висше образование?
За да получите еднократна помощ от общината за родители с висше образование, трябва да предоставите документ от личен лекар, удостоверяващ задължителните ваксинации на детето. Ако детето все още не е на възраст за ваксинация, необходим ли е документ от лични лекар? Някой, който вече е преминал през този процес, може ли да сподели своя опит? За да кандидатстват за еднократната помощ от общината за родители с висше образование, трябва да подадат заявление към социалните служби. Необходими са копие от акта за раждане на детето и лична карта. Може също така да се наложи да предоставите други подкрепящи документи, като например документ от личен лекар, удостоверяващ задължителните ваксинации на детето.
-
Как мога да добавя връзка към даден текст?
-
Как да се справя с проблема с млечнитеца при бебето?
За лечение на млечница при бебе, може да се използва гел Дактарин за уста, който се прилага с пръст сутрин и вечер. Освен това, марлята може да се накисне във вода и сода за хляб и да се почисти устата преди всяко хранене. Важно е редовно да стерилизирате всички предмети, които бебето използва, за да предотвратите повторно заразяване.
-
Как да се справя с проблема с подсичането при бебето?
-
Как да се справя с проблема с коликите при бебето?
Ужасно съм се притеснила да не се отбие толкова рано

Направо ужас дано да е стачка а не отбиване, ще настоявам ако трябва ще стои гладна. Вече е 6420 гр. така че не е притеснително да огладнее малко 

Даже не съм си чула алармите за цедене в средата на нощта, та сутринта щях да се пръсна, добре, че малката ме облекчи. Беше по-хладна вечер и явно, че детето се отпусна и аз покрай него. Други нощи си се буди за хапване, понякога сядам и я кърмя, друг път в легнало положение.
Тази нощ беше ужас заспа чак в 1 после в 4 искаше да яде после пак направо едвам гледам 🤯 Сега спи но аз не мога. Да ви кажа откакто съм майка съня ми се разби жестоко - понякога не мога да спя цяла нощ дори и тя да спи, будя се по 100 пъти и през деня не мога, като казват спи с бебето - то си спи през деня, аз не мога
Това да са ни проблемите но все пак се събират месеци без сън....