доктор Иван Вецев Шейново

• 33 890
  • 118
  •   1
Отговори
# 105
Имате ли представа как да се запише час за др Вецев за следващите три дни,случаят е спешен?

Здравейте, успяхте ли да си запишете час?

# 106
Имате ли представа как да се запише час за др Вецев за следващите три дни,случаят е спешен?

Здравейте, успяхте ли да си запишете час?

Не,но в момента няма такава спешност.Иначе записаха телефон и данни на регистратура

# 107
Здравейте! Днес направих хистероскопия при Вецев, но все още нямам съобщение с препоръки какво да правя след манипулацията, както и електронна рецепта. Писах му и чакам отговор, но ако някой сподели дали е пил антибиотик или нещо друго ще съм благодарна!

# 108
  • София
На мен ми предписа Азакс по 1 таблетка на ден за 3 дни. Каза ми, че може да имам кървене до 10 дни след манипулацията, аз имах по-малко. След 10 работни дни му се обадих да се разберем за час за профилактичен преглед.

# 109
Може ли информация за секцио по Щарк при Вецев?

# 110
10 дни след операцията нямах ниаккви придърпвания,  дизкомфорт,  камо ли пък болка. Перфектно свършена работа.

# 111
Може ли информация за секцио по Щарк при Вецев?

Невероятен специалист! Бързо и безболезнено възстановяване. Не се притеснявайте, белега, който имам е тънък като косъм и съвсем незабележим! Успех!

# 112
Родих преди 4 месеца и половина секцио по Щарк, още 100 пъти бих родила при Вецев! Не съм сигурна дали той или Сиянка ме ши, но седмица след секциото не ходех ами направо припках като планинска козичка, никаква болка или дискомфорт, все едно не бях раждала! Уникален лекар!

# 113
Здравейте,
Д-р Вецев би ли откликнал да започне да следи бременна след 28-9 г.с. с рискова бременност? Как се записват часове и колко се чака за час при него?
Благодаря!

# 114
Здравейте,
Д-р Вецев би ли откликнал да започне да следи бременна след 28-9 г.с. с рискова бременност? Как се записват часове и колко се чака за час при него?
Благодаря!
Може би да, особено ако искате и да раждате при него. Но трябва да му звъннете на него лично и да попитате.

# 115
  • София
Sfarm пълна ти е кутията Simple Smile
Относно д-р Вецев..

# 116
Здравейте, в седна седмица съм като с постоянно зацапване. В шеста седмица бях получила и обилно кървене за два часа, но всичко на ехограф беше наред..
Не успявам да си намеря лекар на който да се доверя и се насочих към Вацев.
Опитвам се да си запиша час, но на сайта в Шейново не открих платформа или форма на която да го направя. Свързах се по телефон, май с регистратура. Казах им ситуацията и ми казаха да отида някой ден между десет и дванайсет, после на място щели да ми обясняват... Аз ли нещо не разбрах или какво става ?? Как така да ида, без конкретен лекар? Как да се насоча и да се свържа с лекаря?

# 117
Звъннете в поликлиника България

# 118
Ако още не си се свързала, пиши ми на лично съобщение и мога да дам телефон за връзка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт