АВГУСТ 🤱🏻 2022 🌸 👶🏻 (Тема 11)

• 45 205
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Количката изглежда много симпатична. Аз си взех столче 0-18, не посмях 0-36. Често ще ги возим и сякаш в кошницата ще ми бъде по-удобно за ги разнасям.
И ние се възползвахме от намалението в Хиполенд. Уж отидохме само да разгледаме, а си тръгнахме с количка и столче за кола от 0-36. Дано да не сме сбъркали с избора си. Количката взехме 2 в 1.

В четвъртък съм на ЖК вече нямам търпение да видя мънинката колко е станала.
Сама пазарувам само леки неща, хляб, прясно/ кисело мляко, някой зеленчук и задължителният ми за деня сладолед 😃. Иначе в повечето дни ММ си работи от вкъщи и ходим през обедната почивка да пазаруваме. Чак ми става кофти някой път как се товари милия, но бебка е най- важна сега.

# 91
Момичета, от къде мога да си закупя евтини клинове за бременни, по-големички размери?

# 92
И аз пазарувам само леки неща за допълване на хладилника, а през уикенда правим големия пазар. 2 пъти ми се е налагало сама да правя голям пазар и се благодарих, че свекърва ми живее в нашия блок, та й звъннах и ми качи торбите и двата пъти Simple Smile

# 93
M_lady, каква ти е терапията освен лежане?
Поставяш ли нещо вагинално?

# 94
LCW   мисля, че там съм виждала по големи размери и като цена са най- тънки. В аутлетите особенно има попадения.

Момичета, от къде мога да си закупя евтини клинове за бременни, по-големички размери?

# 95
Вагинално поставях глобули, за лечение на това дето съм го завъдила (така и не му запомних името). Та вагинално поставях 10 дни Флажил и 7дни лактажил.
Иначе пия Утрогестан 2х2 и Магнерот 3х1.

# 96
Вагинално поставях глобули, за лечение на това дето съм го завъдила (така и не му запомних името). Та вагинално поставях 10 дни Флажил и 7дни лактажил.
И аз съм на магнезий и циклогест,но ректално.
Говорили ли сте за превантивно поставяне на Дексаметазон за развитие на дробчетата?

# 97
  • София
Дзак и от мен. Ешерихия коли в урината и друга гадост излезе в микробиологията.
Изписаха ми неоренал ср, провиотик кандида, полижинакс, уробиотик саше, протеин биогейм, някаква инжекция желязо за 100+лв, барабар с втори антибиотик. Изпразниха ми се каквито и мечти имах да се прибера скоро, не посмях и да питам за изписване.

# 98
Поне са овладяли положението. Като ти четох коментарите за безпокойството ти за преждевременно раждане и настръхвах. Полежи си там да те следят и ще те изпишат.
Пп: по спомен мисля, че писа, че днес имаш РД? Ако не съм в грешкаЧРД! Да се оправяш бързо и безпроблемно да изкараш до финала! Най- хубавият подарък предстои! 🥳

Дзак и от мен. Ешерихия коли в урината и друга гадост излезе в микробиологията.
Изписаха ми неоренал ср, провиотик кандида, полижинакс, уробиотик саше, протеин биогейм, някаква инжекция желязо за 100+лв, барабар с втори антибиотик. Изпразниха ми се каквито и мечти имах да се прибера скоро, не посмях и да питам за изписване.

# 99
Дойде ми поръчката от baby.bg.
Идвам да ви похваля Антистрес пелените за новородено на Sevi Baby. Взех една памучна и една муселинова.

Разсъждавайки относно покупките…май ще поръчам на следващата вълна от намаления сгъваема ваничка и подложка за къпане.
Мисля да взема и този аспиратор за нос.
https://www.baby.bg/product/canpol-344930/

# 100
Не, не сме коментирали още. В четвъртък бях при АГ по ЖК, а днес при правещата ФМ. Нито един от двамата не спомена. Отново чакам резултати от микробиологията и ще обсъждаме слагане на песар.
Много неприятно, Неизвестна, но добре че са го хванали навреме. Честит рожден ден, с пожелания всичко да минава скоро.
Аз харесах една дизайнерска ваничка. Както каза ММ, тази поне изглежда скъпа, а другите са по 130лн, но изглеждат, като за 20лв.
https://magicone.bg/vana-sas-stoyka-bebe-jou-sense-griffin-grey? … 65rbgmiw_APhHZrIc
И аз съм на магнезий и циклогест,но ректално.
Говорили ли сте за превантивно поставяне на Дексаметазон за развитие на дробчетата?

# 101
Момичета да ви попитам някоя от вас следи ли си Магнезия в кръвта. Аз от доста рано съм с контракции и пия Магнерот,но този месец ми излезе стойност на Магнезия 1.31 като максимума е 1.38. Другата седмица съм при АГ притеснявам се да не се предозирам и по някакъв начин да навредя на бебка☺Ако някоя от вас си следи стойностите .Какви са ми е интерсно? И имали такива като мен на горна граница?Явно ще трябва да намалям Магнерота,а си имам болки 😥

# 102
Аз не го следя, но моят лекар ми каза, че повечето Магнезий не се усвоява от организма и не съм можела да предозирам. Аз съм на 3х1, а някои на 3х2. Аз не чувствам болки, втвърдяване… абсолютно нищо. Предполагам, че е от магнезия. Но, разбира се, по-добре питай твоя доктор.

# 103
Аз не го следя, но моят лекар ми каза, че повечето Магнезий не се усвоява от организма и не съм можела да предозирам. Аз съм на 3х1, а някои на 3х2. Аз не чувствам болки, втвърдяване… абсолютно нищо. Предполагам, че е от магнезия. Но, разбира се, по-добре питай твоя доктор.
Да обизателно ще питам АГ. И аз така знам,че трудно се предозира,но ето че аз съм доста близо до горна граница. Аз съм на 2х2☺Благодаря все пак☺

# 104
И аз да се отбележа в новата тема, за което Благодаря на Каролева😊
Покрай тези абитуриентски балове не ми остана време да вляза и да прочета как сте.
Скорошно оздравяване на Неизвестна, дано всичко да е наред🙏

Аз още не съм започнала с големите  покупки(легло, количка ,вана ) но си  ги набелязах .Дрешки, бодита, чорапки,шапки и шишета съм купила.Сега съм в размисъл дали ще повивам бебито първите няколко дена, защото ММ иска да го повиваме,а тогава ще е топло и вече дали ги повиват🤔
Къде остана 2009, когато се родиха близнаците💑
Момичета вие на какво мнение сте ще ги повивате ли или не? И каква козметика ще ползвате за бебоците?

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 16:22 от Linka@

Общи условия

Активация на акаунт